Street Fighter IV

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

SSemteXX napísal:Mám tú istú grafickú ako ty a hra mi beží na FULLke,síce mám 4Jadro a 2GB Ram ale nemal som žiadne problémy. Máš nové ovládače na tú Graf.? :roll:
jj ovladace nove .. no neviem restartoval som komp skusil som na novo a uz to slape len som musel vypnut antialiasing .. mal som nastavene 2x .. hmm tak neviem asi ta cierna obrazovka bola tym ... zvisok detajly mi v pohode ide dat aj na high a okolo 30FPS mam v hre ...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

slavo120 napísal:jj ovladace nove .. no neviem restartoval som komp skusil som na novo a uz to slape len som musel vypnut antialiasing .. mal som nastavene 2x .. hmm tak neviem asi ta cierna obrazovka bola tym ... zvisok detajly mi v pohode ide dat aj na high a okolo 30FPS mam v hre ...
30FPS? To je nejak málo ale. Vypni si vertikálnu synchronizáciu, keď som ju vypol som mal 60FPS v hre.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

SSemteXX napísal:30FPS? To je nejak málo ale. Vypni si vertikálnu synchronizáciu, keď som ju vypol som mal 60FPS v hre.
vdaka dik za typ :wink: .. vsetko mam na High rozlisenie 1280x1024 a v prieme mi ukazuje teraz 45FPS co je vzhladom k mojmu PC uz pomerne dobre a plynule ...a ta moznost v nastaveniach extra touch to je co ?? ... a ta vertikalna synchronizacia sluzi k comu niejak som nepostrehol rozdiel v hre aa nabehlo mi o 15FPS na viac zaco som rad :D

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2009, 19:29 )
Da sa to hrat solidne aj na klavesnici ? hra to niekto na klavesnici ?? .. ja mam nastavenia povodne ktore boli sipky a potom "a", "s", "d", "y", "x", "c" aaa tie super a ultra komba ani bohovi dat .. jak mam na klavesnici namixovat tie sipky abo co ma porazit ide este ako kde sa to da ale Seth-a ani bohovi porazit uz nerv mam :x :D
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

ludia,preco mi nejde prihlasit na ten Windows LIVE? normalne mam aj originalku,ale nejde ma prihlasit :( musim ist cez offline konto...ale tak neziskam achievmenty :/ toto mi vyhodi :arrow:
Prílohy
error2.PNG
error1.PNG
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Street Fighter IV

Príspevok od používateľa rochedo »

tak som to dneska skusil ale ten boss na konci Seth - ten ma uz strasne serie, cheater jeden. hram s ryum na mediume ale uz som skusal aspon 50x no nakoniec uz nasledoval ragequit :D mate nanho nejake tipy?
hafan333
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa hafan333 »

ide street fighter iv na windows 7 ???
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

Ide v pohode :)
ryu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ryu »

Chcel by som vediet ako sa hra street fighter 4 pre dvoch hracov (player vs player) jeden na klavesnici a jeden na joisticku.
Dal som joistick usb do pocitaca zapol som hru street fighter 4 pise mi tam ze mam stlacit start ale ja nemam na joisticku start.chcel som zmenit nastavenie ale neviem lebo tam pise ko*ot, PORADTE MI PROSIM PROSIM :smt098
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Zdravím,

Čo treba stlačiť, ak mám nakreslené 2 šípky - prvá smeruje na ľavo a je biela a druhá na pravo a je čierna, resp. čo znamenajú tie farby tých šípok.

Vopred ďakujem, odvďačím sa karmou :)

(Guileho sonic boom napríklad, <- -> + Punch)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

V živote som to nehral, ale v takýchto bojovkách to zvykne byť tak, že tá čierna sa rozsvieti keď správne použiješ prvé, alebo predchádzajúce tlačidlo. V tvojom prípade teda šípka v ľavo.

Skúšal si youtube?

Urob screen nejaký, možno vyčítam/e viac. Prípadne je tu teda moźno niekto skúsenejší než ja (niekto kto to hral).
Napísať odpoveď