po dlhsom case som sa rozhodol ze si opet zahram counter-strike:source..mam ubuntu 9.10 a nad instalaciou windows-u na samostatnu particiu som veru ani len nerozmyslal..tak prvu moznost ktoru som skusil, bolo nainstalovanie win xp do virtualboxu..
nainstaloval som xpcko bez problemov, css-ko a vsetky patche tiez..no po kliknuti na ikonu iba na chvilu preblikne kurzor indikujuci nacitavanie a nic..skusal som pozerat aj procesy, no zmienka o hl2.exe ziadna..
tak som to teda nechal zatial tak, isiel som na moznost c.2.
wine: v linuxe som si pomocou wine nainstaloval cssko aj so vsetkymi patchmi, to bolo tiez v podstate bezproblemove, len som musel nastavit emulovanie desktopu, lebo mi nejak zmensovalo tie okna s instalackami a nesli zvacsit..po nainstalovani som spustil css , naskocilo intro, nacitavanie, no potom iba cierna obrazovka..mam taky pocit ze je tam menu aj konzola aj vsetko, no cierne..
mam aj nakopirovany tahoma font vo windowsovom folderi..
pridavam este output z terminalu, ked spustim css cez wine cez shell..:
//vlastne sa to sem ani cele nezmesti, takze iba kusok..
Kód: Vybrať všetko
fixme:d3d_shader:shader_glsl_select >>>>>>>>>>>>>>>>> GL_INVALID_OPERATION (0x502) from glUseProgramObjectARB @ glsl_shader.c / 3315
fixme:d3d_shader:shader_glsl_load_constants >>>>>>>>>>>>>>>>> GL_INVALID_OPERATION (0x502) from glUniform4fvARB @ glsl_shader.c / 410
fixme:d3d_shader:shader_glsl_select >>>>>>>>>>>>>>>>> GL_INVALID_OPERATION (0x502) from glUseProgramObjectARB @ glsl_shader.c / 3315
fixme:d3d_shader:shader_glsl_load_constants >>>>>>>>>>>>>>>>> GL_INVALID_OPERATION (0x502) from glUniform4fvARB @ glsl_shader.c / 410