borderlands
Re: borderlands
DEDOMIL krasne zbrane ale nekazia uz potom hru ? myslim ze ci to s nimi nie je az moc lahke ved s tak silnymi pistolami musis zabijat po prvom vystrele
Ano zabijes, ale mna moc nebavilo to hladanie dobrych gunov bo v podstate som ziadnu nenasiel a presiel som to 2x normalne ale teraz na treti krat som si uz nahodil tieto guny. Samozrejme ked to hrajem online tak skoro kazdy ma custom zbran.
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
potreboval by som poradiť pretože nám to moc s kámošom nejde cez net hrali sme to cez garenu ale tam sú neskutočné lagy ak človek nevytvára hru. Skúšali sme to aj cez hamachi verzia 1.0.30 ale to ani nenašlo a aj cez online game s gamespy accountom no tam to nešlo pripojiť. Stále to hodilo tých 15sec ale nepripojilo. Neviete náhodou ako nato pls bol by som vďačný hra vyzerá byť vpohode a rád by som to zahral s kámošmi na intráku a spolužiakmi
ďakujem
-
spider1029
Expert
Ako sa prosim vas daju nahravat tie zbrane?
@spider1029: pouzi bud "Gibbed.Borderlands.SaveEdit" alebo "WillowTree" ale myslim ze pre teba jednoduchsi bude ten prvy.
treba nieco nastavit ak to chcem hrat cez LAN s kamosom ? pretoze ak sa chcem pripojit ku kamosovi tak sa len ubehne tych 15 sek a potom to vypne. viete mi niekto poradit ?
caute dohravam tu hru na 2 krat momentalne lvl 45.chcel by som skusit aj datadisk mozte poradit ktory ja dobry je ich tusim viac nie ?a este nemam skusenosti ako sa instaluju, musim mat nainstalovanu aj povodnu hru ?poprosim nejaky strucny navod az sa niekomu chce
Doporucujem len The Zombie Island of Dr. Ned.
Ten druhy Mad Moxxi sa odohrava len v troch arenach kde v kazdej musis prejst 5 kol a kazde kolo ma 5 casti. Nakoniec ak to vsetko zvladnes dostanes vzdy na konci certifikat. Tento posledny DLC je nuda.
Ten druhy Mad Moxxi sa odohrava len v troch arenach kde v kazdej musis prejst 5 kol a kazde kolo ma 5 casti. Nakoniec ak to vsetko zvladnes dostanes vzdy na konci certifikat. Tento posledny DLC je nuda.
stiahol som toho ZOMBIE DLC ale neviem ako to mam nainstalovat ,myslel som ze len nakoppirujem subory ale tak asi nie ze? lebo ich je tam vela a musel by som prepisovat povodne ktore su omnoho vacsie takze by som to potom nerozbehal.moze niekto poradit ale najlepsie tak po lopate .alebo jak pre debila . UZ JE TO OK
Ja to mam zinstalovane v originale. ako nato vo warez verzii netusim.
chalani asi blba otazka ,ale da sa zapat pohlad z tretej osoby ?ak ano ako ?
Ano. Treba upravit config. Na ceskej Borderlands fansite som to cital, ale nepametam si co treba zmenit.
pls nemohli by ste napisat nejaku stranku alebo aspon upnut nekde nejaky dobry save lebo ja som nhodou vymazal svoju 50-ku soldiera
ja mam soldiera tusim lv 47
Kód: Vybrať všetko
http://www.edisk.cz/stahni/95269/Save0002.sav_4.01KB.htmlKód: Vybrať všetko
http://www.edisk.cz/stahni/67059/Save0001.sav_31.06KB.htmlRe: borderlands
včera som to prešiel za huntera na 36 level. fajn hra. začal som hrať datadisk s tými zombíkmi
nájsť ozaj dobrú zbraň je trochu problém, vláčim so sebou teraz polku muničáku 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
j to s timi nabojmi je blbé, na začiatku máš strašne malí intevntár. Preto so mi páčilo riešenie vo falloute 3 kde municia nevážila nič
minicie mozes mat kolko chces tu nerata do slotov v batohu,on myslel ze je tam vela zbrani .ja som nosil pri sebe par oblubenych zbrani tak 7-8,ostatne su len modifikacie .mal som vzdy sniper,smg,gulomet,brokovnicu a nejake pistole s efektom BLESK ,JEDpre istotu a moje oblubene transfuzion granaty.ostane isli do bazara .mARILYN mANSON napísal:j to s timi nabojmi je blbé, na začiatku máš strašne malí intevntár. Preto so mi páčilo riešenie vo falloute 3 kde municia nevážila nič
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
si si isty? mne sa zdalo ze municia je tiez v bagli a nemozes mať jej kolko chceš. No ja som hral BL už dávno tak si nepametam
munícia nič neváži, je vlastne mimo inventára. keby mala hmotnosť a spomaľovala, tak by som sa nehol z miesta 
môžem jej mať len toľko, koľko sa mi zmestí z konkrétneho typu.
môžem jej mať len toľko, koľko sa mi zmestí z konkrétneho typu.
podarilo sa vam nainstalovat ten novy patch 1.21? lebo mne pri instalacii vypisuje chybu installation ended prematurely... kde sa stala chyba ?