ma to este zmysel???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Re: ma to este zmysel???

Príspevok od používateľa kiara24 »

uz to raz lutoval,prisiel za mnou..stratil kvoli mne jeho kaamratov lebo podrzali mna a nie jeho..vtedy si uvedomil,ze je sam a ze stratil aj mna...len aby nebola ona ta,ktora si najde dlasieho...vliezla mu do postele po par dnoch ako sa spoznali..a mozno by bolo lepsie,keby to spolu skusili a jeden z nich by to pokaslal...aspon by vedel ako tym ublizil mne :(

//autoeditácia príspevku (24 Jan 2010, 3:12)
a hlavne,ja neviem co mam robit...ci mam po tom vsetkom s nim zostat kamoska( hoci to asi len tazko dokazem teraz lebo ho velmi lubim) alebo ho uplne ignorovat a prerusit akykolvek kontakt s nim ( no zas ho necchem stratit,bolo by to pre mna ako keby zomrel :( neviem co je lepsie?:((((
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To zalezi ... Ja som nikdy nenenavidel ziadnu z bab s ktorou som chodil. Preco aj? Podviedla ma? Nie. Vrazila mi noz do chrbta? Nie. Tak?
Prenasa sa cez to tazko ... Ale je lepsie ked vies ze ten koho si milovala je v poriadku. (Moj osobny nazor)

Proste stalo sa ...
Treba sa cez to preniest a nezostat stat na mieste.

Osobne by som sa snazil si s nim udrzat aky taky kontakt ...
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

a ako si mam s nim udrzat kontakt? neide to lebo ho stale lubim a je mi fakt strasne tazko, ze s nim nemozem byt..rozisli sme sa hrozne zle..take veci som mu vycitala,co robil zle pocas nasho vztahu a ako mi ublizil tym ako sa zachoval ( a nelutujem to ) skoncilo to hroznou hadkou, prestali sme spolu komunikovat na isty cas a teraz sa opat kontaktujeme,no neviem ci je to spravne,ci si to nerobim este tahsim..nemala by som ho aspon nejaky ten cas uplne ignorovat ??? snad si uvedomi ako mi ublizil :(
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak mu povedz presne to, čo si napísala v príspevku. Potrebuješ chvíľu čas, pretože nedokážeš zabudnúť na to, čo Ti urobil a ak si neuvedomí, čo mu tým chceš naznačiť, tak je to stratený prípad a už sa ním nemusíš ďalej zaoberať.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

do macky :) tak ho chces alebo ho nechces? ano na jednej strane s tebou suhlasim je to pipik pretoze ta podrazil z druhou ale na druhej strane ked ho mas rada preco mu to nepovies? preco ho len tak nechas odist? ja viem povies si ved ma vlastny rozum, nieje dieta tak preco by si ho mala komandovat ale zase na druhej strane vidis ako to dopadlo

Vratit sa alebo nie? hm ja by som to este raz riskol ale daval si kur*a dobry pozor mas 22 nie si hus takze aj ty vies co je dobre a co zle (aspon dufam), taktiez ak on nie je trt a vidi ze ho zobznujes tak dufam ze mu to dojde, or to predtym nepocitoval a preto spravil to co spravil (to je iba domienka).

Drzim prsty nech to dopadne pozitivne
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

nechcela som mu to odpustit...no casom si stale viac uvedomujem,ze mi na nom velmi zalezi a nechcem ho stratit :( pekne si to napisal, ze ho zboznujem :-) aj napriek tomu co spravil, ma nieco v sebe a je to super clovek..nechcem ho len tak nechat odist :-( a povedala som mu vsetko, co mi spravil a ako mi tym ublizil...teda nie osobne,napisala som mu presne to co citim a z jeho strany som pocula kopec ospravedlneni,ze ho to mrzi a ze sa pri mojej poste rozplakal, ze ma slzy v ociach z toho ako sa sam v sebe sklamal a ako to pokaslal...a komunikujeme spolu nadalej, pytal sa ma ako mi moze pomoct, aby som sa netrapila...no ja uz naozaj neviem o co mu ide a co tym sleduje, ci ho to naozaj mrzi a ze to ma este sancu alebo ma len vycitky a trapi ho to :( a dakujem lollo za tie prsty :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nie mas zaco ;) pozri skus snim dat stretko, pekne pokecajte pri cajiku/kofolke niekde kde je nie je rusno :) pretoze po nete to je take to nie je ono treba vidiet ako sa zatvari ako to vnima ako to berie pretoze aj ja ti po nete napisem ze mi je za tebou smutno ze ta stale chcem a pritom v duchu ta taham za nos a smejem sa ti, to som dal len priklad, ale ked mu je ozaj tak smutno tak ti bude skakat okolo noh ked mu das sancu, resp aspon ja by som to robil, ale to som ja takze ozaj tazko povedat, ale si mylim ze stretko nemoze nic pokazit a taktiez maly boztek a pekne objat a dat mu ozaj najavo ze ho mas rada a chces ho vidiet ako sa len da :) , ako som povedal nie si pubiska(pubertiacka) tak dufam ze to neposerkas alebo on ;)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

tak v to dufam aj ja, ze to neposerkam :D bojim sa toho,ze mi povie...budeme len kamosi :( na zaciatku vzahu mi trocha vycital,ze nanho tlacim a nechcem,aby zas mal zo mna ten pocit...neviem ci nie je lepsie trocha pockat,nech si on da svoje city dokopy...neviem uz naozaj :( nechcem,aby to stretko hned odmietol...boli sme fest pohadani,nasa komunikacia bola len o hadkach a vycitakch...za posledne dni je to super...tak este asi tomu necham trocha casu hm??
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

daj tomu aspon trosku casu, teraz je to vsetko prilis cerstve, nechajte si to vsetci ulezat v hlave aspon tak tyzden a uvidis... za ten cas sa svet nezruti... nieze sa zasa do niecoho vrutis a potom to budes lutovat...
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

dakujem vam velmi pekne za vase rady...ste zlati :) no dufam,ze sa vsetko poriesi tak ako ma...mam ho teda nechat spravit prvy krok???alebo nieco take??? ja som si svojimi citmi uplne ista...len neviem ako on :(
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hm ja sa riadim heslom kuj zelezo za horuca :) v tomto pripade kebyze nan zatlacis mozno by podlahol ale to je otazne co sa tyka tych vycitiek tak ak ich nespomenies tak sa nebude nic diat samozrejme ze ak do toho zabrdnes a zatlacis a nespravne tak mas ohen na streche, ale si mylim ze obaja budete radi ze sa vidite :) takze asi si vytikat nebudete nic ale to je zase len domienka, sama musis vediet aky je a ako to berie.

add1 ak ta uvidi bude sa ti ospravedlnovat na to dam krk, takze vycitky nebudu
add2 ak mu to prepacis, tak sa trosku osmely a bude sa mozno dat aj normalne pekne komunikovat
add3 ak mas das najavo ze ho ozaj "zeries" a zbada to, myslim ze zmeni pristup

ale to je len dohad na zaklade tvojich myslienok takze tazko najlepsie to vies asi aj tak sama ako si resp on je na tom tazko vraviet ci to spravi alebo nie pretoze NIKTO Z NAS okrem TEBA HO NEPOZNA.
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

mam prenho darcek,ktory som mu chcela povodne dat na vianoce, tak to by bola celkom dobra zamienka sa s nim strenut..co myslite? :)
Maki
Darca
Darca

prestavam si byt isty tym,ze mas 22 rokov....
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

precooo??
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ty mu fakt chces dat v tejto situacii darcek? :sly:
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Zbytocne tu seci radime, baba nakoniec aj tak spravi to co chce ona (ale este ani ona netusi co to je) :smt006 :-)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

darcek? teraz? huh trosku sialene teraz ziaden darcek pockaj az ked bude normalny or budete dobre vychadzat to nie je decko ze si ho kupis...

na darcek bude este casu :) teraz sa snaz aby sa to zahojilo a aby Vam to fungovalo :)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

a co s nim mam spravit? vyhodit ho alebo sa mam nanho pozerat??? myslim na ten darcek ...LA-vystihla si to super, ze fakt netusim co...najlepsie riesenie bude asi to, ze to vsetko necham tak...:(

a k tomu veku, nemam chut tu niekoho presviedcat kolko mam alebo nemam rokov...je to na tebe ci mi veris alebo nie( a nemam ani dovod klamat,chcela som tu napisat uplnu pravdu,lebo fakt si chcem nechat poradit a v tom pripade je lepsie si myslim pisat vsetko ako to je naozaj)...chcela som len vediet vase nazory na to vsetko a dakujem za vsetky,ktore ste mi napisaali..Maki- sam asi najlepsie vies,ze ak je clovek zalubeny je aj zaslepeny a robi obcas chyby,ktore potom lutuje...vsetci sa ucime na vlastnych chybach :(
Maki
Darca
Darca

ved ale tak ok... 22 mat mozes ale momentalne sa spravas na pomiatnutych 16... on ta podviedol a tahal za nos a ty ho stale lubis a chces mu davat darceky? sak tak on ma prist na kolenach hadam za tebou a prosit... detto keby si mu to spravila ty, tak vtedy mu mozes davat darceky na udobrenie...sak neznevazuj samu seba preboha
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

presne tak ako Maki pise, zobud sa uz ! on ti spravil hento a ty mu chces dat darcek ? to fakt mas 22 ? a ze vraj zeny rychlejsie dospievaju a su vyspelejsie (nechcem sa vas dotknut), no teraz si tym nie som celkom isty :D

darcek si nechaj, mozno sa ti zide inokedy :) mozes povedat co to je a mi ti poradime co s tym :)
Napísať odpoveď