Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

no ten manual sa mi nechce pozerat, ale je to nejak takto .. dostan sa do toho routra a to tak, ze napriklad do mozilly zadas adresu 192.168.1.1 a tam musis vyplnit prihlasovacie udaje. ak si ich este nenastavoval, malo by byt meno Admin a pw ziadne. no a tam bude nejaky interface, v nom sa pohrab, najdi ten NAT a presmeruj si ten port, cez ktory spustas server podla toho manualu. alebo sem proste hod screen, ako to nastavenie NATu vyzera, bez toho ti uz viac poradit neviem kedze sa sam do tohto moc nevyznam, hovorim iba z vlastnej skusenosti :)

no stiahol som si ten manual, na strane 121 mas screen toho co hladame .. tam sa skus dostat, a vyplnuj nasledovne :
Service name : CS 1.6 //je to iba nazov a na funkcnost to nema ziadny vplyv
Local port range : 27015~27016
Public port range : 27015~27016 //rozmedzie portov, ktore bude moct server pouzivat
Server IP adress : 192.168.xx.xx //IP adresa tvojho kompu, zistis ju tak, ze si otvoris cez Start --> Run, napises cmd a das OK, otvori ti to okno do ktoreho napises "ip config -all" (bez uvodzoviek) a je riadok "IP Adress"

no a das Apply a aktivujes to. potom zaloz server a daj pozor na to, aby ten port bol v rozmedzi tych portov co si udal. no a kamaratom posles svoju IP adresu - http://www.whatsmyip.org/
1dali1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1dali1 »

*********HERO********
urobil som vsetko tak jak si napisal funguje to tak ze ja sa na to nemozem pripojit a ani na druhom PC to nejde ale ak som dal bratrancovi a ... tak im naslo a ide no ale co z toho ked mne to nejde ani na jednom PC a naslo mi podla mojej IP im a aj mne ale mne nejde pripojit ale to nelen na ten server ale na ziadny server nejde pripojit a ked zrusim toto v ROUTRI tak mi ide pripojit na vsetky servre ale zas toto nepojde rozumies? keby si mi dal nejaky kontakt na teba ci na ICQ alebo SKYPE
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

hod sem screen ako si nastavil ten NAT a screen tvojej IP z toho command window
1dali1
Amateur
Amateur

podla mna dobre je to nastavene aa tu je druhy link co mi robi ked sa chcem pripojit na hocijaky server ak mam aktivovane v Routri tieto nastavenia co si mi dal
kaake
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kaake »

haloo, mne nikto nepomoze? ako spoznam krtka v hre Counter-strike v mode war3
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

kaake je nemam ani sajn o com tocis
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

1dali1 napísal:http://www.edisk.sk/stahni/59448/server ... 304KB.html

podla mna dobre je to nastavene aa tu je druhy link co mi robi ked sa chcem pripojit na hocijaky server ak mam aktivovane v Routri tieto nastavenia co si mi dal : http://www.edisk.sk/stahni/23618/chyba_ ... .23MB.html
takze ak som spravne pochopil, ty ten server vidis, ale nemozes sa nan napojit ? a kamarati, co s tebou nie su na sieti, teda idu cez internet, ten server tiez vidia a mozu sa napojit ? ak to je tak, skus si otvorit konzolu a napojit sa cez nu prikazom "connect 85.237.232.141:27015" bez uvodzoviek a pozor, aby si uz nemal inu IP .. inak nezabudol si to v tom routri aktivovat ? lebo na tom screene to aktivovane nie je
kaake
Expert
Expert

no o tom, ze na counter strike existuje mod warcraft.

V tom si vyberes postavu, docitaj sa o tom tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.kotelna-web.cz/?strana=war3
a mas tam schopnost mole (krtko), co znamena, ze mas podobu nepriatela a si na jeho spawne.... no a moja otazka znie ako ho rychlo spoznat?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

zdravim.. mam taky troska zvlastny problem ale predsa... takze mam server hra sa nejaka mapa napr. dust2 je 10min pre skoncenim timeleftu a server si sam zmeni mapu.. proste neda ziadne votovanie ani nic podobne len zmeni mapu.. nerobi to stale stava sa ze napr. 2x posebe normalne skonci timeleft a da votovanie teda este pred skoncenim timeleft.. ale vecsinou robi ze sa si zmeni mapu 10min cca. pred skoncenim.. skusal som uz aj reinstal serveru ale robi to stale.. od reinstalu som nastavoval len zakladne veci.. fakt uz neviem cim to moze byt alebo co konkretne to moze robit.. proste ako keby niekto menil mapu ale pritom aj ked nik neni na serveri to spravi... ak by niekto vedel helpnut bol by som vdacny K+ :)
1dali1
Amateur
Amateur

*****HERO***** napísal:
takze ak som spravne pochopil, ty ten server vidis, ale nemozes sa nan napojit ? a kamarati, co s tebou nie su na sieti, teda idu cez internet, ten server tiez vidia a mozu sa napojit ? ak to je tak, skus si otvorit konzolu a napojit sa cez nu prikazom "connect 85.237.232.141:27015" bez uvodzoviek a pozor, aby si uz nemal inu IP .. inak nezabudol si to v tom routri aktivovat ? lebo na tom screene to aktivovane nie je

mam to aktivovane viem na screene nie je lebo som to vypol lebo by mi neslo sa pripojit na iny server. no ak to spustim tak kamarati sa pripoja kludne bezproblemov a ja na tom PC kde vytvaram server a na druhom kde sa len chcem pripojit tak uz nejde vyhodi tamten druhy obrazok
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

sak hovorim, napoj sa cez konzolu ako som ti to pisal a pojde ti to
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Suffel: Vymaž veci z Mapcycle a nastav si maplimit.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

kaake napísal:no o tom, ze na counter strike existuje mod warcraft.

V tom si vyberes postavu, docitaj sa o tom tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.kotelna-web.cz/?strana=war3
a mas tam schopnost mole (krtko), co znamena, ze mas podobu nepriatela a si na jeho spawne.... no a moja otazka znie ako ho rychlo spoznat?
Ano viem co je ten war3 mode, docital som sa nieco okolo neho na nete, ale o tom ze mole je nejaka "schopnost" ktoru si mozes kupit v buymenu 2 /podla tej stranky co si mi hodil/ som nevedel.
Nehravam to tak ti neviem pomoct, ale ved skus sa opytat nejakych hracov na servery, ci nemaju nejake finty...
Osobne si vsak myslim ze by bolo divne keby si krtka spoznal "hned", naco by to potom bolo.
Povedz mi prosim ako vobec mozes takeho krtka spoznat. Ked vystreli tak sa zmeni na enemy? Ked niekoho zabije? chapes?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:Suffel: Vymaž veci z Mapcycle a nastav si maplimit.
maplimit mam nastaveny.. a ked vymzem veci z mapcycle ostane len prazdna zlozka tak po skonceni mapy napr. dust2 server padne (zasekne sa) a nezmeni sa mapa ani neda votovanie..
kaake
Expert
Expert

Nie krtko zostane stale prezleceny za nepriatela, aj ked zabije "svojich" Udajne ho spoznas tak, ze nevidis jeho HP...
1dali1
Amateur
Amateur

*****HERO***** napísal:sak hovorim, napoj sa cez konzolu ako som ti to pisal a pojde ti to
NEJDE TO :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

tak to mas nejake divne .. je predsa blbost aby sa ludia z netu napojit mohli a ty nie, skus na serveri pozriet, ci je nastaveny sv_lan 0 .. ak je, tak hod na 1 .. alebo sa este skus napojit prikazom "connect loopback" na tom PC, kde ten server spustas
1dali1
Amateur
Amateur

Nic, nejde pocuj urobim foto ROUTRA vsetko co tam je poporadi a ty sa nato pozri mozno treba nieco este nastavit no neviem hm? a ty ked si server chcel vytvorit ta len toto si urobil na Routri a uz islo?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Suffel napísal:zdravim.. mam taky troska zvlastny problem ale predsa... takze mam server hra sa nejaka mapa napr. dust2 je 10min pre skoncenim timeleftu a server si sam zmeni mapu.. proste neda ziadne votovanie ani nic podobne len zmeni mapu.. nerobi to stale stava sa ze napr. 2x posebe normalne skonci timeleft a da votovanie teda este pred skoncenim timeleft.. ale vecsinou robi ze sa si zmeni mapu 10min cca. pred skoncenim.. skusal som uz aj reinstal serveru ale robi to stale.. od reinstalu som nastavoval len zakladne veci.. fakt uz neviem cim to moze byt alebo co konkretne to moze robit.. proste ako keby niekto menil mapu ale pritom aj ked nik neni na serveri to spravi... ak by niekto vedel helpnut bol by som vdacny K+ :)
Nik nevie pomoct? fakt by som bol vdacny..

Dakujem za K- nabuduce sa aspom podpis..
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

caute.hladam dake cw/tg/mix servery na rcon.budem vdacny najlepsie 1000fps
Napísať odpoveď