1.Bundesliga

O športe...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

breska pojde asi do norinbergu,ale myslim si ze sa neuchyti jak v to mgrecku,on je hrac dobry max.do ceskej ligy :?
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Bundesliga tu tusim prilis nie je popularna..... Tak ako to vidite v tejto sezone? Kto sa pobije o titul, pripadne LM? Myslim si ze Bayern uz je teraz majster, tym ze kupil Robbena (berte s nadhladom samozrejme - je to moj oblubenec), na 2-3.miesto zaistujuce LM tipujem HSV a Leverkusen.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Ja to teiz vidim tento rok ze Bayern to prevalcuje ... ma poriadneho trenera ktory dokazala toho vela ... ma aj vynikajucich hracov [Robben, Ribrery, Schweinsteiger, Lahm] podla mna tento rok nebude o com. Jedine na take miesto kde by som u Bayernu pochyboval je brankar ... ako odisiel Kahn tak Rensing niic moc a ten druhy ani neviem ako sa vola ....
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: 1.Bundesliga

Príspevok od používateľa jason007x »

HSV dnes získalo do svojich služieb fenomenálneho holandského kanoniera Ruuda Van Nistelrooya z Realu Madrid.
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Som fanušik Bayernu Mníchov,ale prichod Ruuda ma teši,bude sa na čo dívať.Inač na profutbale su špekulacie že buffon chce odist preč z Juventusu a zaujem maju Bayern a ManCity.Do Bayernu by som ho bral. :)
hauksson
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hauksson »

Tak táto sezóna vyzerá veľmi zaujímavo. Prvý Leverkusen je po 19.kolách stále bez prehry, majú môj obdiv, ale stále dúfam, že tento rok už konečne získa titul "večne druhé" Schalke04, už by si ho zaslúžili.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... nths-after

blazon. skoda toho zranenia. skore uzdravenie.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Oživím trošku zapadnutú tému, no dnes je na programe veľký šláger medzi Bayernom a Borussiou. Nejakí fanúšikovia? :) Borussia hrá ozaj krásny futbal, no tento rok to na titul nevyzerá, o to viac môžu prekvapiť v LM. Ako dnes tipujete? Minulú sezónu to Bayernu natreli na všetkých frontoch.
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Nie som síce fanúšikom ani jedného tímu, ale zápasy Bayernu alebo Borussie si rád pozriem. A naozaj musím súhlasiť, že na Dortmund je (pre mňa) už druhý rok radosť pozerať sa. Dnes budem fandiť Dortmundu. Jednak sú mi sympatickejší ako tím a jednak kvôli veľkému bodovému rozdielu. Možno ak dnes vyhrajú, tak Bayern trocha zneistie a boj o titul sa môže ešte zamotať. Minulú sezónu to boli pekné zápasy a dúfam, že dnes tomu nebude inak.
hd_
King
King

Ak dnes BVB vyhrajú, tak budú strácať na Bayern 8 bodov, to sa ešte bude dať stiahnuť, ale ak prehrajú, tak už to bude 14 bodov, čo je už trošku dosť, keďže sa blíži polovica sezóny.
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Tragický prvý polčas, druhý u mňa zachránil reputáciu nemeckej ligy keďže to bol po veľmi dlhej dobe jediný bundesligový zápas čo som videl.
hd_
King
King

Tak išlo o veľa, nedalo sa predpokladať, že to niekto úplne otvorí. :) Ale dobrý futbal, BVB mala silné štandartky, Bayern zas vynikajúceho Lahma a Kroosa. Zaslúžená remíza.
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Z môjho pohľadu nebol prvý polčas až taký tragický. Aktivita tam bola, chýbali šance. Bayern bol v prvom polčase lepší, ale BVB dobre napádali aj bránili.
A ešte mi nedá nepochváliť Weidenfellera, ktorý v závere dvakrát čaroval.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fotbal- ... du-202865/

Fotbal je víc než byznys, říká ředitel Dortmundu

Velmi pekny nazor, mozno aj to je dovod (aj ked zatial iba podla mojho nazoru) upadku Anglickej ligy resp ich velkoklubov aj vratane fanuskov ktori mi proste pridu v anglicku uz moc tichy.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Bayern je uz podla mna majstrom tento rok. Borusia ma priliz velku stratu a ostatne kluby sa proste nechytaju.
Myslim, ze si Borusia tento rok vymenila priority s LM :D
hd_
King
King

Uvidíme, BVB vyzerá v Bundeslige naozaj priemerne, no mali by si to skúsiť postrážiť aspoň na to 3. miesto, nech majú LM aj budúci rok, pretože inak by museli túto sezónu vyhrať LM, ak by v nej chceli účinkovať aj budúci rok a svojim umiestnením v Bundeslige by si to nevybojovali náhodou.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

s tym podla mna problem mat nebudu. trosku slapnu na plyn a pojde to, len uz to asi nebude stacit na Bayern, ktory vo vsetkom tuto sezonu trci nad ostatkom ligy
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Borusiu vcera pochoval rozhodca. Spravit tri velke chyby v priebehu niekolkych sekund som nevidel ani v nejakej regionalnej lige.

Stark sa sice BVB ospravedlnil kazdopadne to ale mozno povazovat za jeden z rozhodujucich momentov v boji o titul.

//autoeditácia príspevku (08 Feb 2013, 10:12)
http://www.eurofotbal.cz/clanky/neymar- ... ov-209695/

Neymar: Dokážu si představit, že bych hrál za Bayern Mnichov

Obvykle taketo spravy berem s velkou rezervou, ale v tomto pripade to dava velku logiku ze by tam mohol v lete alebo po MS prestupit. Najviac s jeho prestupom sa sklonuje spanielska liga, ale myslim si ze sam Neymar dobre vie ze jak v Reale tak aj v Barce by hral druhe husle bud za Ronaldom alebo Messim a aby dokazal ze je naozaj velkym hracom nieco take si nemoze dovolit a tym musi byt postaveny hlavne na nom a Bayern mi na to pride ako idealny. V lete tam ide Guardiola ktory presadzuje herny styl ktory jemu bude vyhovovat, navyse Ribery ma uz najlepsie roky za sebou a Robben ten nejak poslednu dobu nehrava a nalejme si cisto vina, pokial sa nenauci hrat kolektivne tak velkym hracom nebude. Navyse uroven bundesligy za posledne dva roky rapidne stupa az od hernej kvality po fanusikovsku zakladnu (atmosfera na stadionoch v nemecku uz v mnohom prevysuje anglicku ligu, dovodom su zrejme aj lacnejsie vstupenky), a osobne tiez momentalne bundesligu povazujem za najlepsiu ligu a to som vzdy byval tvrdy zastanca anglickeho futbalu :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no ja si zas neviem predstavit, ze by sa Bayern zbavil do 2 rokov riberyho alebo robbena. robben nehra kvoli zraneniam a obaja su uz teraz ako 2 kohuti na smetisku. keby tam prisila este taka hviezda ako neymar tak by to velmi nastrbilo ich pohodu a ulohu v muzstve. skor by som favorizoval Barcu na jeho ziskanie
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

-s odpisovaním Ribéryho nesúhlasím, stále hrá dobre a podľa mňa neodíde
-s tým Robbenom súhlasím a vedel by som si predstaviť že by ho poslali k vode, hlavne pre tie zranenia a "tímovú" hru a mal aj nejaké nezhody práve s Riberym
-bundesliga stúpla kvalitou (na anglickú to podľa mňa ešte ale nemá, radím ich na druhé miesto) ale fanúšikovskou základňou nie, tá tam bola stále
-kde skončí Neymar? To ozaj neviem, nebude stáť málo a tak sa oňho pobijú najbohatšie kluby, do Talianska podľa mňa nepôjde, do Francúzska asi tiež, aj keď zasa PSG nemá dno...ak Nemecko tak jedine Bayern, Španielsko Barca al. Real a v anglicku jedine Chelsea al. City... podľa mňa je teda v hre týchto 6 tímov
Napísať odpoveď