K: komponenty na poskladanie PC

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
neto
Darca
Darca

K: komponenty na poskladanie PC

Príspevok od používateľa neto »

Zdravim, takze mal by som zaujem o PC komponenty, teraz sa mi neda kupit komp naraz, takze ho budem skladat po castiach a kupovat aj po castiach, nemam teraz vlastne doma nic, svoj stary pc som predal a kupil notebook.. No alel aj tan chcem PC, nieco vykonejsie ako som mal.

Takze ponukajte, najprv mam zaujem o CPU - najlepsie ak to uz bude nejaky quad, Zakladnu dosku- bude zalezat aky zozeniem CPU, grafiku nejaku novsiu aspon ati 4850, nvidia gtx 260, nejaky slusny zdroj, ramky, HDD, cpu chladic a case..

Takze ponukajte, kedze tato tema bude asi aktualnejsia dlhsiu dobu tak piste, mam zaujem o kupu komponentov tak jeden za cca 2-4 tyzdne, ale to zalezi od ceny.

Zhanam aj inde. Dakujem
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Re: K: komponenty na poskladanie PC

Príspevok od používateľa 3PO »

no. chces kupit 6 komponentov. ak by si kupoval jeden komponent za 2 tyzdne tak to cele poskladas za 3 mesiace. ak kazdy 4. tyzden tak za pol roka. radsej si nasetri a kup to naraz. za 3 mesiace sa ceny zmenia. a ujasni si predstavu. ale je to len rada rob ako chces
neto
Darca
Darca

Príspevok od používateľa neto »

No bolo by pekne keby to kupim naraz, len patrim k tym ludom co si volako z vyplaty nedokazu odlozit, proste furt to miniem... Tak preto je vyhodnejsie to kupit pre mna takto a mam na mysli ze len CPU a GPU mam zaujem kupit raz za dva tyzdne cca, ostatne si myslim ze budu uz mensie ciastky, este nejaka dobra MB a Zdroj a ostatne to si kupimuz aj naraz... :)
pipiak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pipiak »

mam doma jeden CPU ,o kt ti presne detaily nepovem ,lebo nemam dosku aby som ho otestoval a napisal vsetky udaje

Je to celeron D,2.66Ghz (to len zo stitku na nom)
Fotky poslem ak chces
Za 12E si myslim dobre na zaciatok
*S4PQ
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *S4PQ »

pipiak: neto pisal ze zhana nejaky quad,nie komponenty na stary pc... zrejme si si zle precital temu
Zamknuté