Zdravim, takze mal by som zaujem o PC komponenty, teraz sa mi neda kupit komp naraz, takze ho budem skladat po castiach a kupovat aj po castiach, nemam teraz vlastne doma nic, svoj stary pc som predal a kupil notebook.. No alel aj tan chcem PC, nieco vykonejsie ako som mal.
Takze ponukajte, najprv mam zaujem o CPU - najlepsie ak to uz bude nejaky quad, Zakladnu dosku- bude zalezat aky zozeniem CPU, grafiku nejaku novsiu aspon ati 4850, nvidia gtx 260, nejaky slusny zdroj, ramky, HDD, cpu chladic a case..
Takze ponukajte, kedze tato tema bude asi aktualnejsia dlhsiu dobu tak piste, mam zaujem o kupu komponentov tak jeden za cca 2-4 tyzdne, ale to zalezi od ceny.
Zhanam aj inde. Dakujem
K: komponenty na poskladanie PC
Re: K: komponenty na poskladanie PC
no. chces kupit 6 komponentov. ak by si kupoval jeden komponent za 2 tyzdne tak to cele poskladas za 3 mesiace. ak kazdy 4. tyzden tak za pol roka. radsej si nasetri a kup to naraz. za 3 mesiace sa ceny zmenia. a ujasni si predstavu. ale je to len rada rob ako chces
No bolo by pekne keby to kupim naraz, len patrim k tym ludom co si volako z vyplaty nedokazu odlozit, proste furt to miniem... Tak preto je vyhodnejsie to kupit pre mna takto a mam na mysli ze len CPU a GPU mam zaujem kupit raz za dva tyzdne cca, ostatne si myslim ze budu uz mensie ciastky, este nejaka dobra MB a Zdroj a ostatne to si kupimuz aj naraz... 
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mam doma jeden CPU ,o kt ti presne detaily nepovem ,lebo nemam dosku aby som ho otestoval a napisal vsetky udaje
Je to celeron D,2.66Ghz (to len zo stitku na nom)
Fotky poslem ak chces
Za 12E si myslim dobre na zaciatok
Je to celeron D,2.66Ghz (to len zo stitku na nom)
Fotky poslem ak chces
Za 12E si myslim dobre na zaciatok
-
*S4PQ
Star
- Kontaktovať používateľa:
pipiak: neto pisal ze zhana nejaky quad,nie komponenty na stary pc... zrejme si si zle precital temu