Windows 7
-
Jimmy189milan
Novice
Re: Windows 7
Seruste!
Mám takýto problém ... snažil som sa preinštalovať win vista na win7. Lenže ako skončí inštalácia tak mi resetne komp a pri bootovacej obrazovke mi sekne ... teda nie ze sekne ale nepohne sa nikde, nepracuje ... Vie mi niekto poradiť? Nemôže to byť v AHCI mode? teraz ho mam ako enabled prednastavene
Mám takýto problém ... snažil som sa preinštalovať win vista na win7. Lenže ako skončí inštalácia tak mi resetne komp a pri bootovacej obrazovke mi sekne ... teda nie ze sekne ale nepohne sa nikde, nepracuje ... Vie mi niekto poradiť? Nemôže to byť v AHCI mode? teraz ho mam ako enabled prednastavene
Podľa mňa nie, ale...... menil si to? Bo Windows je taký šikovný, že ak ho nainštaluješ pri nejakom móde RAID/AHCI/SATA, tak potom to už nemôžeš zmeniť, až kým opäť nepreinštaluješ celý Windows. Ak to zmeníš, tak systém jednoducho nespustíš.. u mňa sa objavuje BSOD a následný reštart.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím . Keby si dám na tento pc : 512mb ram,2.26 ghz a geforce fx 5200 128mb Windows sedminu tak spravím fail ? či by sa na tom dalo existovať ? Nemám v pláne na tom hrať hry ,,
Existovat by sa na tom mozno dalo, ale ja osobne by som to nedoporucoval...
XP nič iné by som tam ani nedávalDeJF napísal:Zdravím . Keby si dám na tento pc : 512mb ram,2.26 ghz a geforce fx 5200 128mb Windows sedminu tak spravím fail ? či by sa na tom dalo existovať ? Nemám v pláne na tom hrať hry ,,
-
DeJF
Addict
Tak ostanem na XP teda,Dakujem
Nazdar moze mi niekto pomoct nainstaloval som si win 7 som ako admistrator pc ale ked chcem skopirovat nejaku kniznicu tak mi vypise musite mat povolenie od administratora . ale ved to som ja skusal som ine nastavenia ale stale nic. vie mi niekto poradit ako na to??? dik
ahojte
tak kupujem si novy počitač ale bez windowsu a chcem sa spytat kolko stoji inštalacia win7 v servise
diky
tak kupujem si novy počitač ale bez windowsu a chcem sa spytat kolko stoji inštalacia win7 v servise
diky
zalezi od verzie ktoru tam chces dat. home premium (OEM) stoji okolo 80 eur+ predajca si asi vezme nejake to euro za instalaciu. samozrejme cim vysia verzia tym je drahsi. ci vlastnis dvd s win a ches si ho nechat v servise/predajni nainstalovat ? tak to zalezi od konkretneho servisu/predajne niekedy to stalo okolo 500 sk ale nikdy som sa o to nezaujimal podrobnejsie. takze cena moze byt uz uplne ina. instalaciu zvladne kazdy tvoj zdatnejsi kamarat co sa aspon trosku rozumie. a u neho to mas za pivo 
Velmi zalezi aj na konktretnej predajni, niekde si za to neuctuju skoro nic, a niekde aj 20€.
Podla mna vyhodene peniaze, Windows 7 ma uz taku lahku, prehladnu, graficky peknu instalaciu, ze tam nie je co pokazit.
Podla mna vyhodene peniaze, Windows 7 ma uz taku lahku, prehladnu, graficky peknu instalaciu, ze tam nie je co pokazit.
3-mato-3: U mňa to máš tiež za pivo.
Môžes prísť. 
ok win7 nainstalovany v servise za 20eur
plasom-a kde na pivo ??napis cez SS
plasom-a kde na pivo ??napis cez SS
Dobry den, vcera som sa trochu hral vo windowse a potom mi pri vsetkych videach, ktore mam nakamerovane sa zobrazili v lavom rohu male zamky, niektore mi uz ani nejdu prehrat. Neviete ako to odstranit? Dakujem.
cawte mam nainstalovany win7 home edition na 30dni
chcem sa spytat kolko stoji lecencia
diky
diky
m-atus"
NTFS :
NTFS :
skús preinštalovať kodeky alebo iní prehrávač .NTFS napísal:Dobry den, vcera som sa trochu hral vo windowse a potom mi pri vsetkych videach, ktore mam nakamerovane sa zobrazili v lavom rohu male zamky, niektore mi uz ani nejdu prehrat. Neviete ako to odstranit? Dakujem.
Ty si radšej prečítaj pravidlá. Najmä pravidlo 8
-
Soviet
Darca
http://store.microsoft.com/microsoft/Wi ... tegory/102m-atus napísal:cawte mam nainstalovany win7 home edition na 30dni
diky
no tak mam zakupenu original licenciu na win7 ale je na cd
a vložim cd do pc a licenciu nainštalujem či ako??neviem
a vložim cd do pc a licenciu nainštalujem či ako??neviem
m-atus: Dostal si také DVD Windows 7 ako je na obrázku v prílohe (aj s označeným COA štítkom)?