eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
minoltt
Light Expert
Light Expert

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa minoltt »

zdravim mam asi vleky problem.
Kupil som si 2polozky na ebay
Vcera som ich zaplatil no a dnes ten uzivatel uz na ebay nieje a pri mojej aukcii je
eBay Note: This user is no longer registered on eBay.

CO teaz? :(
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kesoman »

minoltt napísal:zdravim mam asi vleky problem.
Kupil som si 2polozky na ebay
Vcera som ich zaplatil no a dnes ten uzivatel uz na ebay nieje a pri mojej aukcii je
eBay Note: This user is no longer registered on eBay.

CO teaz? :(
Ak si platil cez paypal tak DISPUTE ! Mozno ti ich poslal ale to by bolo trochu naivne.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

najde sa tu nejaka skusena dobra dusa co mi napise v sukromnej sprave vsetko potrebne ohladom ebay? => pojmy,postupy,svoje skusenosti, komu verit a podobne... nerad objednavam veci z netu(mam s tym blbe skusenosti), ale nebudem tu v cesku davat za fotak 900€ + dalsich 500 za doplnky ked to mozem mat z ebay ovela lacnejsie...
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa palo8 »

potrebujem poradit neviem tak dobre anglicky, co mi to presne pise ten predajca?

Kód: Vybrať všetko

Hi friend,
    We are writing to inform you that we have shipped the item to you! Normally
the shippment to worldwide is used to take 8 to 25 business days,exclude
Sat & Sun.
We are sorry to tell you that the shipping time is extend 5-7 days during
peak season form Nov to Jan 2010.
Please kindly have your patience and wait for it.we can sure you will receive
it soon.If anything unusual happens, please feel free to contact us before
you open a disputed, we will do our best to solve it.
Have a nice day
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

v skratke ze: Tovar ti odoslali ale trva to bezne 8 az 25 pracovnych dni pokial ti to pride a v tomto obdobi este plus 5-7 dni, takze mas byt trpezlivy. A ak by sa nieco stalo, mas ich kontaktovat, predtym ako podas dispute, budu sa to snazit vyriesit ;)
palo8
Medium Expert
Medium Expert

ok diki moc webmasterr :) a este sa chcem opytat na toto co som pisal:

potrebujem poradit, chcem si kupit tento dres Totti-ho http://cgi.ebay.com/TOTTI-10-AS-ROMA-Ho ... 2a0403ea32, vyde ma spolu s dopravou 29$ (20,5€) a chcem vediet ci nebudem musiet platit nejako dph alebo nebodaj clo a dokedy by mi mohol prist?...diki za odpoved :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

nie nebudes platit nic, dph sa plati ak je tovar drahsi ako 22€, a clo ak stoji viac ako 150€ :), a podla predajcu by ti to malo dojst do 18-30 pracovnych dni, pocitaj skor tych 30 (len chcem upozornit ze 14.2 je v cine novy rok podla ich kalendara (vtedy maju nvm kolko dni volno) a je mozne, ze sa zasielka zdrzi este dlhsie, keby sa nestihla dovtedy odtial dostat ;) )
palo8
Medium Expert
Medium Expert

dobre teda a co by si robil ty na mojom mieste objednal si to teraz alebo az po tom jejich novom roku? :lol: a inak som tu cital ze si si objednaval tiez den dozadu na dealextreme a nedoslo ti to a mne sa stalo to iste tak co mam robit? bolo to 21.11.2009

edit: neviete nahodou ci sa jedna o zlaty psten alebo nie? http://cgi.ebay.com/BOLD-18K-GOLD-PLATE ... 3ca980f6b0
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

je pozlátený
palo8
Medium Expert
Medium Expert

Dunlop: ok a nevies za kolko by mohol ist u nas ten prsten?

a este taka otazka nikdy som nekupoval cez aukciu, kupuje sa cez aukciu normalne, neni su tam este nejake poplatky alebo co? chcel by som si kupit nejako lacno nejaky dual sim mobil... :)
Kesoman
Star
Star

palo8 napísal:Dunlop: ok a nevies za kolko by mohol ist u nas ten prsten?

a este taka otazka nikdy som nekupoval cez aukciu, kupuje sa cez aukciu normalne, neni su tam este nejake poplatky alebo co? chcel by som si kupit nejako lacno nejaky dual sim mobil... :)
Jediny problem je ze ak bude cena velmi nizka tak ak aukciu aj tak vyhras tak de facto vyrobok nedostanes pretoze predavajuci ma pravo si stanovit minimalnu cenu pod ktoru polozku nepreda/neodosle.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Kesoman napísal: Jediny problem je ze ak bude cena velmi nizka tak ak aukciu aj tak vyhras tak de facto vyrobok nedostanes pretoze predavajuci ma pravo si stanovit minimalnu cenu pod ktoru polozku nepreda/neodosle.
Co to tu pises za sracky prosim ta? Ked si 1000 dolarovy item vydrazis za cent tak ti ho predajca musi poslat. Pokial chce, predajca si musi stanovit min. hodnotu bud s tym akym bidom zacne, alebo si stanovi tzv. rezervu. V tom pripade ti pri bidovani pise ze tvoj bid nic neznamena pretoze este nesplna rezervu. Takze nabuduce si tvoje dojmy a teorie pis radsej do dennika a nechod ich na forum vydavat za fakty.
Kesoman
Star
Star

Gangy napísal: Co to tu pises za sracky prosim ta? Ked si 1000 dolarovy item vydrazis za cent tak ti ho predajca musi poslat. Pokial chce, predajca si musi stanovit min. hodnotu bud s tym akym bidom zacne, alebo si stanovi tzv. rezervu. V tom pripade ti pri bidovani pise ze tvoj bid nic neznamena pretoze este nesplna rezervu. Takze nabuduce si tvoje dojmy a teorie pis radsej do dennika a nechod ich na forum vydavat za fakty.
Vidis ako pekne si mu to vysvetlil ja som lenivy hladat na ebay.com reserve system. Ale denicek si vediem a som rad ze si ho odhalil svetu.
Gangy
Darca
Darca

Kesoman napísal: Vidis ako pekne si mu to vysvetlil ja som lenivy hladat na ebay.com reserve system. Ale denicek si vediem a som rad ze si ho odhalil svetu.
Mne je uplne jedno na co si lenivy a na co nie, ale nabuduce tu nezavadzaj ludi s kravinami.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Ludia predavam jeden item a chcem sa spytat, da sa este nejako zrusit aukcia pokial este nikto nebidoval?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

chcem sa opytat, item mi seller poslal 19.12 , co je uz 30 pracovnych dni (minus nejake pocas sviatkov), chcel som podat ten ticket na resolve problem, ale napisal som najprv sellerovy, no ten mi len odpisal aby som pockal ze to moze ist 20-35 pracovnych dni... ako nemam problem s casom len sa bojim aby mi neskoncila ta moznost podat ten ticket na resolve problem, pretoze pri iteme z 29.11 sa mi to stalo a uz sa nedal podat....nikde nevidim nejake termin dokedy to mozem urobit...tak neviem teraz ci cakat este alebo podat resolve problem, alebo to riesit nejako inak? dik
Gangy
Darca
Darca

Ak je to seller s fakt dobry feedbackom tak kludne pockaj, ak nie tak ticket aj tak podaj.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

ok, este tyzden asi pockam, seller ma podla mna slusny feedback :) 99.6%(14162)
palo8
Medium Expert
Medium Expert

potrebujem poradit, vyhral som aukciu na mp3 prehravac 28.1.2010 a maju tam pisane ze by to mali zabalit do dvoch prac.dni a stale nemam napisane shipped, ako je to mozne? a pri dalsich objednavkach inych som mal hned na dalsi den napisane shipped...

Kód: Vybrať všetko

*  Your item will be dispatched within 2 business days from verified payment received. After the item dispatched, the item would need some days for delivery:
      Country / Region 	Duration
      Australia / United Kingdom / United States 	9 - 19 business days
      Major European Countries 	11 - 21 business days
      Rest of the world 	up to 30 business days
    * The item(s) will be sent to your Paypal address ONLY.
    * We do NOT offer combine shipping.
    * Normally, the item will be delivered by Hongkong Post and stated as gift with lower price. In some occassions, we will ship the item by Singapore Post if we found Hongkong Post delayed shipment.
    * We ship worldwide EXCEPT following countries / regions :
      -Asia (except Japan)
      -Africa
      -South America
      -Italy
      -Portugal
      -Germany
    * Postage Fee Includes Shipping Fee, Warehouse, Packaging Materials, Fuel Charges, Boxes, Labels and Packaging cost.
    * We will NOT be responsible for any delay during delivery including but not limited to customs postage checking, strike etc.
    * Other available shipping service: EMS-SpeedPost DHL UPS FedEx TNT. Please contact us for details.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Niektory na to kaslu, uz sa mi to par krat stalo a vsetko prislo. Druha vec je, ze cez vikend necakaj, ze ti niekto bude posielat balik. Pockaj este par pracovnych dni ak sa to nezmeni tak mu napis.
Napísať odpoveď