Pravdupovediac som tuto cast mythbusters nevidel.Ale v kazdom pripade sa ti dvaja trotli opieraju o realitu,fakty a zaklady fyziky.
To co sa pise o Teslovych vynalezoch po internete su doslova rozpravky.Tak ako to co sa pise napr.v clanku na ktory som daval link...Nieco take moze napisat len clovek,ktory sa vobec dannej problematike nerozumie a ide mu len o to zaujat.Potom staci uz len aby si to precital nejak laik a na zaklade takehoto clanku je absolutne presvedceny o pravdivosti toho,k comu je tento clanok urceny.
Pozri prilohu-jedna sa o teslov generator sucast tzv.marxovej kaskady.Nachadza sa v rusku a chatra to tam.Zariadenie bolo naozaj vykonne-dokazalo udajne robit el.obluky az dvesto metrov dlhe a vyrobit elktromagneticke impulzy o neuveritelnej sile.Ale zdaleka sato nevyrovna sile prirodneho blesku.
Rozpravkari(konspiratori) nieco taketo sklbia dokopy s projektom HAARP,napisu o ionosfere,ze je to obrovska antena,za pomoci ktorej zasiahnu magmu na ktorejkolvek casti zeme a vyvolaju zemetrasenie

No ako som pisal-lutovat toho kto to napise,alebo kto tomu uveri-fakt neviem
Vies Krija to je ako s tym termitom-iste sa pametas.Tazko presvedcit niekoho,ked ten niekto slepo veri niecomu,len na zaklade nejakych zdrojov.Tiez som ta presviedcal,ze termit sa pouziva na zvarannie,popr. rezanie ocele.To ze zelezobetonovu budovu pomocou termitu nezlikvidujes si mi neveril.Nakoniec sme skoncily pri nejakom supertajnom termite,ktory roztavil armaturu priamo vo vnutry betonovych stien a ta nasledne z nich vytiekla.Pri tomto bode som rezignoval.
No a takto je to aj v tomto pripade-mozem presviedcat niekoho,ze je to totalna blbost.Ludia radsej pojdu cestou senzacie a povedia,ze americania to uz zdokonalili a bezny smrtelnik ako ja nema sancu sa o tom dozvediet.No povedz-da sa a ma vlastne cenu niekoho presviedcat o niecom?
Ja som skeptik-ja niecomu uverim az ked som o tom skutocne presvedceny.Ale obdivujem naivitu ludi,ktory dokazu takymto veciam uverit.Sice nie kazdy je profesional v dannej oblasti,ale o to viac by mali byt ti co sa problematike nerozumeju skepticky a skusit sa poradit s niekym kto sa tomu rozumie.Ak by si ten clanok ukazal nejakemu odbornikovi na dannu temu,tak by chudak asi nevedel co skor-ci plakat,alebo smiat sa