"Tektonická" zbraň - zaútočilo USA na Haiti ?

Diskusie na politické témy...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "Tektonická" zbraň - zaútočilo USA na Haiti ?

Príspevok od používateľa krija »

beardie, obcas sa oplati pozriet aj na zdroj odkial autor clanku cerpal informacie. holt za to, ze ma s anglictinou trocha problem ja uz, ale nemozem.

"Venezuela is one of the world's largest producers of oil."

este stale ti to pride ako nepodlozene tvrdenie?

na tvoju otazku musim v prvom rade napisat, ze ja som nikde netvrdil, ze americania pouzili takuto, alebo neaku podobnu zbran. ja som reagoval iba na to, ze ty si v diskusii tvrdil, ze americania nemali dovod. dalej, snad si nechcel hladat ZHN u najzaostalejsich obyvatelov zapadnej pologule :wink: .

ja na tie zemetrasenia jedno vysvetlenie mam. hovoria ti nieco schumannove rezonancie, schumannov kmitocet?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

google cosi vyplul, ale nemyslim si, ze to je ono

mam jednoduchsie zdovodnenie
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:mam jednoduchsie zdovodnenie
a ja sa nehadam. mas vysvetlenie aj na to, ze preco haitska vlada pred zemetrasenim zakazala detom ist do skoly? mas vysvetlenie aj na to, ze preco pri zemetraseni v cine padli iba budovy skol? aj to je take jednoduche?
beardie
Redeemer
Redeemer

krija napísal:mas vysvetlenie aj na to, ze preco haitska vlada pred zemetrasenim zakazala detom ist do skoly?
aj na to mam vysvelenie
nie, to uz je daleko, mozem len predpokladat ze mas nespravne informacie, ked je zemetrasenie, tak to pada rad radom okrem budov specialne navrhnutych na to, aby zemetrasenia vydrzali

zle zle zle zemetrasenie si nepovie, ze aha skola, budem pod nou triast silnejsie...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Beardie, to su informacie z mainstreamu ;-)
beardie
Redeemer
Redeemer

ktore teraz myslis?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

informacia o haiti bola na ct 24 a v pripade činskeho zemetrasenia sa daju tieto informacie najst aj v denniku sme. tam sa sice odvolavaju na zle postavene statne skoly, ale co ine stavby statu???
karma napísal:zrazu ti informacie z mainstreamu nevadia, ked ich mozes pouzit na svoje drbnute teorie
ty iqvac! tvrdil som, iba to, ze na haiti je ropa, tak sa ukludni...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja mam pocit,ze na svete uz pomaly nebude mozne zazit prirodnu katasrofu(a asi nielen prirodnu),ze ktoru by nemohli americania...

Narychlo som zagooglil a nasiel som presne to co som ocakaval-zmes blbosti,polopravd a ucelovo vylozenych faktov.

TESLA-skuste si prestudovat jeho vyskumy a ich vysledky.Odporucam navstivit odborne fora a nie blogy konspiratorov.
HAARP-Tu uz vobec nechapem suvislosti...Budem rad ak ma niekto pouci.

Len nie na zaklade clankov typuhttp://www.military.cz/usa/weapons/haarp/haarp.htm-pretoze o takuto splet blbosti nie je na internete nudza.A prave toto su zdroje konspiratorov-ludi co hovno vedia a snazia sa vsetkych presvedcit,ze ako to je vsetko uplne jasne a jednoduche.Len neviem koho viac lutovat-ci autorov,alebo konzumentov :?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dudo02 a ty toho teslu prides vyvracat dvoma trotlami z mythbusters?
dudo02
King
King

Pravdupovediac som tuto cast mythbusters nevidel.Ale v kazdom pripade sa ti dvaja trotli opieraju o realitu,fakty a zaklady fyziky.
To co sa pise o Teslovych vynalezoch po internete su doslova rozpravky.Tak ako to co sa pise napr.v clanku na ktory som daval link...Nieco take moze napisat len clovek,ktory sa vobec dannej problematike nerozumie a ide mu len o to zaujat.Potom staci uz len aby si to precital nejak laik a na zaklade takehoto clanku je absolutne presvedceny o pravdivosti toho,k comu je tento clanok urceny.

Pozri prilohu-jedna sa o teslov generator sucast tzv.marxovej kaskady.Nachadza sa v rusku a chatra to tam.Zariadenie bolo naozaj vykonne-dokazalo udajne robit el.obluky az dvesto metrov dlhe a vyrobit elktromagneticke impulzy o neuveritelnej sile.Ale zdaleka sato nevyrovna sile prirodneho blesku.

Rozpravkari(konspiratori) nieco taketo sklbia dokopy s projektom HAARP,napisu o ionosfere,ze je to obrovska antena,za pomoci ktorej zasiahnu magmu na ktorejkolvek casti zeme a vyvolaju zemetrasenie :roll: No ako som pisal-lutovat toho kto to napise,alebo kto tomu uveri-fakt neviem :?

Vies Krija to je ako s tym termitom-iste sa pametas.Tazko presvedcit niekoho,ked ten niekto slepo veri niecomu,len na zaklade nejakych zdrojov.Tiez som ta presviedcal,ze termit sa pouziva na zvarannie,popr. rezanie ocele.To ze zelezobetonovu budovu pomocou termitu nezlikvidujes si mi neveril.Nakoniec sme skoncily pri nejakom supertajnom termite,ktory roztavil armaturu priamo vo vnutry betonovych stien a ta nasledne z nich vytiekla.Pri tomto bode som rezignoval.

No a takto je to aj v tomto pripade-mozem presviedcat niekoho,ze je to totalna blbost.Ludia radsej pojdu cestou senzacie a povedia,ze americania to uz zdokonalili a bezny smrtelnik ako ja nema sancu sa o tom dozvediet.No povedz-da sa a ma vlastne cenu niekoho presviedcat o niecom?

Ja som skeptik-ja niecomu uverim az ked som o tom skutocne presvedceny.Ale obdivujem naivitu ludi,ktory dokazu takymto veciam uverit.Sice nie kazdy je profesional v dannej oblasti,ale o to viac by mali byt ti co sa problematike nerozumeju skepticky a skusit sa poradit s niekym kto sa tomu rozumie.Ak by si ten clanok ukazal nejakemu odbornikovi na dannu temu,tak by chudak asi nevedel co skor-ci plakat,alebo smiat sa :?
Prílohy
Tesla.GIF
(33.96 KiB) 446 stiahnutí
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

dudo02, môžem sa opýtať? Si vedec? fyzyk ? alebo niečo podobné? Ak nie vyvstáva otázka: - veriť vedcovi, ktorý v dvojičkách našiel nanotermit alebo skeptikovi. Čo myslíš čo z toho je pre ľudí rozumnejšie?
dudo02
King
King

Som elektrotechnik a pracoval som pre demolacnu firmu.

Nechce sa mi rozoberat ten termit,ale ked uz.
Vedec nasiel termit?-je to fakt,alebo to niekto povedal,napisal,natocil?Fakt to urcite nie je-ako som pisal som skeptik.
Ok dajme tomu ze vynechame teoriu,ze termit najdeny pochadzal z demolacie samotnych trosiek-co je mimochodom bezna vec a podla mna najpravdepodobnejsia moznost-ak sa tam nejaky fakt nasiel.

Ten vedec povedal,ze nasiel termit-ok.Povedal vsak niekto ako bol pouzity?Nie nikto-akurat som sa dopracoval ku teorii s Krijom,ktoru som spominal v predoslom prispevku.Asi nemusim opakovat,ze zaver tejto teorie povazujem za uplny nezmysel.

Ak ma chces presvedcit ukaz mi jeden pripad,kde bola zelezobetonova budova zdemolovana termitom.Alebo skus zlozit napr.obycajny betonovy stlp pomocou termitu popr.z neho vytavit jadro.Alebo skus pomocou teslovho generatoru vyvolat zemetrasenie.Alebo vies co-kasli na to a rovno si zabloguj.Pokusy nie su potrebne-vsak aj na co.Jeden vedec predsa povedal,napisal natocil...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dudo02

k teslovi. to co vytvoril je casto starsie viac ako 100 rokov. mas pocit, ze odvtedy veda vobec nepokrocila? preto su taki ako ty iba obycajni rozpravkari, aj ked si to ty kto tak nazyva druhych. rozpravkou je pre vas aj elektromobil t.a. edisona a mnoho inych veci...

k wtc. kedy konecne pochopis, ze v pripade wtc nejde o klasicku zelezobetonovu stavbu? jadro tvorili hole ocelove stlpy, ktore boli iba opatrene protipoziarnou ochranou. na jadrove stlpy bol vynikajuci pristup z vytahovych sachiet. beton tam nerobil ziadny problem.
dudo02
King
King

krija napísal:dudo02

k teslovi. to co vytvoril je casto starsie viac ako 100 rokov. mas pocit, ze odvtedy veda vobec nepokrocila? preto su taki ako ty iba obycajny rozpravkari, aj ked si to ty kto tak nazyva druhych. rozpravkou je pre vas aj elektromobil t.a. edisona a mnoho inych veci...
Moja zaverecna praca bola teslov transformator.Teoria a prax.Technologiu sledujem dennodenne.
A sme doma-opet zacinas rozpitvavat veci ktorym sa absolutne nerozumies-vies co je prud,napetie,frekvencia-aspon zakladne fyzikalne veliciny?Mal si moznost s niecim takym laborovat?Vies ako funguje antena?Vies o tomtos prepacenim velky prd.Bez urazky.Hlavne ze mne pises,ze som rozpravkar.Samozrejme clanok(mimochodom pozeram,ze som sa trafil tymto clankom do cierneho)je spolahlivy zdroj.Ako som vravel-ukaz niekomu kompetentnemu a uvidis reakciu :wink:
k wtc. kedy konecne pochopis, ze v pripade wtc nejde o klasicku zelezobetonovu stavbu? jadro tvorili hole ocelove stlpy, ktore boli iba opatrene protipoziarnou ochranou. na jadrove stlpy bol vynikajuci pristup z vytahovych sachiet. beton tam nerobil ziadny problem.
Jadro WTC boli zelezobetonove sachty vytahov a nie zelezna konstrukcia.Dokonca si mi to potvrdil aj ty sam a z toho vznikla tvoja teoria"vytavenia zelezneho jadra z betonu pomocou nanotermitu".Takto oslabeny beton podla teba nemal sancu vydrzat naraz a jeho naslednu destrukciu.Dokonca si tymto vysvetlil aj jazera ocele.Ach sakra,ako to vsetko krasne zapada-to musi byt pravda :?
Alebo chces popriet ze si nieco take napisal?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dudo02

som vyuceny mechanik-elektronik, takze tie silacke reci si niekam mozes s prepacenim strcit :smt006

k wtc: http://911blog.yweb.sk/779/Jak-to-tedy- ... telna.html

opakujem, ziadny problem!
dudo02
King
King

Tak to si robis srandu-vyuceny elektronik a ide obhajovat nieco taketo?Stavim sa ze ty vo svojom obore nepracujes a elektronike moc nerozumies-alebo sa mylim?To mi fakt chces povedat,ze tomu clanku veris a nezda sa ti na nom nic cudne?Odpovedz prosim na moju otazku,ak s tym nemas nejaky problem...

WTC-Ten tvoj odkaz.Zaujimave,ze tam pisu nieco ine ako to co si prezentoval predtym.Ktora teoria je teraz spravna Krija-ta co sa opisuje v tom clanku,alebo ta co si ju obhajoval predtym?Hmm?A skus odpovedat na otazku priamo.

Ja mam pocit,ze ty mas v tom zmetok.Uz sa o tom popisalo tolko blbosti,ze clovek nevie comu ma verit a preto sa ti necudujem.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dudo02 sranda je v tom, ze ja som v tejto teme (chap tu na fore) ziadny z linkovanych clankov necital. nic tu teda neobhajujem na ich zaklade. viac menej iba tvrdim, ze pokrok nezastavis, tvrdim, ze americania mozu mat zbrane podobneho typu...zaroven netvrdim to co tvrdis ty, ze chudak tesla nedokazal vytvorit blesk takej intezity ako priroda. to je prehra, alebo co? musi byt ludsky vynalez vzdy viac ako priroda?

napr. zemetrasenia, pri ktorych konspiratori tvrdia, ze mohli byt "umelo" vyvolane sa velmi zahadne pohybuju okolo urovne 7 stupnov richterovej stupnice. vsak nahoda, nevadi, ved priroda dokaze az 9,5 :roll: .

k wtc. nove poznatky :wink: taki ako ty chcu odpovede. v tom clanku ste ich dostali. v predchadzajucej diskusii na tuto temu som poukazoval, hlavne na to, ze si to moc komplikoval.

a zmatok v tom nemam! to skor ty, ked spochybnujes aj tie roztavene jazera ocele pod troskami WTC.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Niels Harrit na TV2NEWS o nanotermitu

Prečo niečo také hovorí? JE vyšinutý?
netreba zabudnúť aj na tretiu budovu ktorá sa zrútila po dvojičkách bezdôvodne

tiež by bolo potrebné vysvetliť toto :shock: :lol:

Part I: BBC World reports the collapse of the Salomon Brothers Building (WTC 7) while it is clearly still standing outside the window behind the reporter (tall building on the right). They also give a time reference that is 23 minutes before the actual collapse. As the reporter keeps talking to the studio anchor and the time approaches the actual collapse, her feed cuts out to the BBC studio (approx. 5 minutes before).

Part II: In the BBC's explanation for their 23 minute advance warning of the Salomon Brothers Building (7 WT) collapse, they said that they cannot make any determinations regarding the broadcast because they have "lost" the footage. They went on to specifically mention BBC News 24 as the only remaining footage, but said that it did not clear matters up either way.

This is the BBC News 24 clip--notice the time stamp. A quick check of World Time Zone shows that the time shown: 21.54 on September 11, 2001 is British Summer Time, which is exactly 5 hours later than Eastern Time (NY). The time stamp reveals that this was being broadcast at 9:54 pm in the UK--4:54 pm in New York. The official time of collapse for the Salomon Brothers Building was 5:20 pm. In trying to explain the BBC World advance notice of collapse (23 min.), they inexplicably led people to the News 24 footage which reported the collapse 26 min. in advance of the actual collapse.

Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

:new03:
o páde dvojičiek si píšte v téme "konšpirácie naše každodenné", tuto si chcem čítať zaujímavý rozhovor dudo02 vs krija a ako to je s tou "tektonickou" zbraňou.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

pozeram ze na Haiti ten HAARP skusaju dost casto.... http://www.iris.edu/seismon/ dokonca pozeram aj tichom oceane to skusaju dokonca aj 22 januara aj v Grecku. oni musia mat peknu spotrebu elektickej energie... no a teraz taka otazka na ktoru mi urcite vsetci konspiratori odpovedia: mate predstavu aka energia sa uvolni pri zemetraseni ? ako mozem nasmerovat vlny z haarp cez polovicu sveta ak mi v tom principialne brani zakryvenie zeme (HAARP je postaveny vraj na Aljaske) ? preco to vlny nerozkmitali aj objekty na povrchu ? ako je mozne ze taky energeticky prenos rovnajuci sa niekolkym atomovym bombam nezachytili ziadne satelity ked ich kruzi niekolko desiatok ? v akej vlnovej dlzke sa mal odohrat tento prenos ? ako dokazali fokusovat energiu na jedno miesto ? o mali rozkmitat tie vlny ak boli elektromagneticke ? cakam a tesim sa na zabavu :)
Napísať odpoveď