Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Jj,presne,pekna zostava PC,lubi sa mi
...Co sa tyka Battlefieldu BC 2 tak dufam,ze cim skor bude na nete viac INFO o tom Beta Cliente... 
Tiez som rozmyslal nad nejakou doskou co podporuje USB3 a SATA3 ale nejak sa mi nepacia riesenia tychto dosiek...sareth napísal:
Dobrá zostava, páči sa mi. Niečo podobné mám doma akurát mám procesor Core i7 860.
Jediné čo by som vytkol je doska, už by som bral niečo s podporou USB3 a SATA3.
napr. ASUS P7P55D-E PRO
Ale spat k hre. No predobjednavat si hru dopredu moc nechcem, aj ked samozrejme podla fsetkych tych videii to vyzera uzasne, ale radsej zohnat kluc do bety nech si to mozem vyskusat
-
RainbowSix
Light Professional
nemate dake inf o tej bete ?
Prebrate zo sectoru:
Zajtra začína beta Battefield Bad Company 2, ako bude vyzerať a čo bude treba stiahnuť?
- Beta začne 28. januára okolo 18:00 CET
- Úvodná fáza bety bude pre predobjednávateľov (my dostaneme kľúče 3. februára)
- Bude treba stiahnuť 1.5GB klient zo Steamu, torrentov, alebo iných oficiálny lokácii a partnerov
- Beta je zameraná na dolaďovanie finálnej hry, takže rôzne optimalizácie zbraní a máp do final verzie ešte uvidíme, meniť sa bude aj server browser
- Beta zatiaľ nebude podporovať prenajímané dedikované servre
K tomu tu máme aj detaily o DRM vo final hre:
- Hra bude používať SecuRom
- Pri zakúpení DVD kontroluje autenticitu disku, po spustení sa spýta či sa má napojiť na online autentifikačný server, ak to povolíte už nebudete musieť mať pri hre vložené DVD.
- Pri online distribúcii sa bude systém identifikovať online
- Hra je obmedzená na 10 inštalácií, ak hru odinštalujete, automaticky sa počet inštalacií obnoví.
- Ak by ste náhodou vymíňali všetkých 10 treba sa obrátiť na support EA.
Pre zaujímavosť každá inštalácii je aktívna 10.000 dní, takže hrať môžete do roku 2037
No ja som len zvedavý, že ako to bude s tými beta kľúčmi. A že ako budú vyťažené servery 
-
RainbowSix
Light Professional
dakujem za inf
Tak to jo do 3. februara je casu dost 
[joke] Ale ze mi vydrzi instalacia iba 10,000 dni ? pff komu sa to potom bude chciet reinstalovat [/joke]
[joke] Ale ze mi vydrzi instalacia iba 10,000 dni ? pff komu sa to potom bude chciet reinstalovat [/joke]
-
webmasterr
Medium Professional
ofic. info o Bete z blogu: http://blogs.battlefield.ea.com/battlef ... dness.aspx
neviete ako je to so steamom ? bude ho hra vyuzivat naplno ? achievementy... atd. (hodili by sa aj stats
)
http://store.steampowered.com/app/901297/ podla infa nebude mat ani achievementy ani stats 
to by bola skoda .. ale napr. aj aliens vs. predator je na steame dlhsie tiez tam nebolo rozsirene info a prednedavnom sa tam objavili achievementy,steam cloud,stats ....
uz sa nemozem dockat pisu o tom jak o najvacsej bombe co kedy vysla
dobre ze som si to preobjednal dufam ze beta ma nesklame 
Uz ste to videli ?
..asi som sa zalubil
, ale nie noo teraz trochu vazne
vyzera to bombasticky .. teraz uz len ake to bude narocne na HW a na kolko odzrkadluju poziadavky to co bude hra vyzadovat, dufam ze to paradne odladia a pojde to pekne plynule aj na slabsich masinach ... musim dufat 
..asi som sa zalubil
Konečene sa nejaká hra priblížila grafikou Crysisu. (Teraz vidno o koľko rokov predbehol grafikou svoju dobu)
-
RainbowSix
Light Professional
no ja mam otazku bude to mozne stiahnut aj z rapidu a ako sa to bude stahovat zo steamu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
RainbowSix: A preco sa pytas takuto hovadinu, ked hra nevysla a nie je znamy typ ochrany, overovania a ani nic podobne??? Zatial za CSka stiahnut dali, HL2 tiez, rovnako tomu bolo aj v pripade posledneho CoD. Ako to dopadne teraz, tak to nikto netusi.
-
Sphinx
Addict
necitas pozone uz je aj ochrana zverejnena aj poziadavky , a on narazal na betu ci sa bude dat stiahnut.. ano bude sam distriburot pisal ze stahovat sa bude z offiko servera,torrentov a inych alternativ pretoze cakaju napor na ich servry a nie su si isty ci pokryju dopyt.hojko napísal:RainbowSix: A preco sa pytas takuto hovadinu, ked hra nevysla a nie je znamy typ ochrany, overovania a ani nic podobne??? Zatial za CSka stiahnut dali, HL2 tiez, rovnako tomu bolo aj v pripade posledneho CoD. Ako to dopadne teraz, tak to nikto netusi.
-
hojko
Site Admin
Sphinx: Aka ochrana??? Mas na mysli to, ze to bude sirene cez Steam alebo to, ze DVD verzia bude robit overovanie cez internete pri prvom spusteni??? A to, ze bude mat SecuRom nie je nic vypovedne, pretoze boli verzie SR, ktore sli cracknut a boli take pri ktorych sa vyskytli velke problemy. Ci hra pride s novou verziou ochrany, tak to zverejnene nebolo.
-
RainbowSix
Light Professional
a s ktorich oficionalnych stranok sa to bude dat ?
Kolko oficialnych stranok ma vacsinou kazda hra ?RainbowSix napísal:a s ktorich oficionalnych stranok sa to bude dat ?
ps: http://lmgtfy.com/?q=Battlefield%3A+Bad+Company+2+