Cierne pozadie, blesk z boku na dym...ked mozes tak si aj sprav nejake tienidlo z kartonu, alebo vykresu aby ti neslo svetlo z blesku na pozadie...zelovoc napísal:henten dym je uzasny. jaky si mal postup? lebo netusim ako docielit to cierne pozadie.
Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotite?
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Fotené mobilommoosha napísal:Ukazkova fotografia na temu "šum".
-
chlapec10
Addict
ehm, a pointa fotky?
podpis na abstraktnom niecom
nemusi mat zrovna pointu. len stale je to len obycajny zaber lampy...
Svetlocitlivy teda fotograficky papier kde zozeniem? Ma s tym niekto skusenost? Co to cca stoji?
-
chlapec10
Addict
nemam nic proti abstraktnosti, ale tak nevidim zmysel, ani skryty zmysel v tej fotke...i-cube napísal:podpis na abstraktnom niecomnemusi mat zrovna pointu. len stale je to len obycajny zaber lampy...
-
triple
Guru wannabe
sry.. tak načo to sem dávaš?adox napísal: Fotené mobilom
nechcem sa ti do toho starať ale mne osobne by sa oveľa viacej páčilo keby si z toho spravil detailný záber tváre z boku (jej pravu stranu tváre)a ona by mala pohlad tak dodola (ak vieš čo myslím) no a potom vznikne v pravo dole v rohu kopec priestoru ktory sa bude smerom hore zmenšovať a tam by som bachol ten modrý dym.. s čiernym pozadím a bolo by to typ topJeremy napísal:tak som sa mal ucit vcera a nudil som sa a toto vzniklo
neviem ti to celkom opísať
-
Jeremy
Medium Professional
Tu je to pekne vysvetlene http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia ... ujeme-dym/zelovoc napísal:henten dym je uzasny. jaky si mal postup? lebo netusim ako docielit to cierne pozadie.
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 12:45)
Ak chces mozem ti poslat RAW suborytriple napísal: nechcem sa ti do toho starať ale mne osobne by sa oveľa viacej páčilo keby si z toho spravil detailný záber tváre z boku (jej pravu stranu tváre)a ona by mala pohlad tak dodola (ak vieš čo myslím) no a potom vznikne v pravo dole v rohu kopec priestoru ktory sa bude smerom hore zmenšovať a tam by som bachol ten modrý dym.. s čiernym pozadím a bolo by to typ top
neviem ti to celkom opísať
-
DeJF
Addict
V hociakom fote to majú , minule nám to majsterka kupovala no cenu ti povedať neviem.Lub0$ napísal:Svetlocitlivy teda fotograficky papier kde zozeniem? Ma s tym niekto skusenost? Co to cca stoji?
-
chlapec10
Addict
pekna fotka, aj obsah sa mi paci, mozno len bielu farbu by som vyvazil, lebo ta zlta to nejak kazi, podla mnaFrankie napísal:Fotím.. niekedy
DeJF napísal: V hociakom fote to majú , minule nám to majsterka kupovala no cenu ti povedať neviem.
Uz som nasiel, kua, 25 papierov za 11 libier, dost teda...niekedy si ludia robili fotky doma, lebo ich to vyslo lacnejsie, a teraz sa vyvolavanie filmu a spracovanie fotiek doma ukazuje ako drahy konicek
-
hojko
Site Admin
Lub0$: Neviem ako tam, ale tu na Slovensku ti bezne vyvolaju film zdarma, ked si si u nich zakupil film. Takze platis len za fotky.
-
Shark NX
Addict
hojko: To je jasne
Ale vies ... Ked si to sam "Vyvolas" je to uplne iny pocit ... Poznam tu par ludi v Prahe co to maju ako Hobby ... Tie fotky nie su tak krasne ostre, ale maju "dusu" je to proste kompletne tvoja praca.
Mozem sa spytat kde to takto funguje ?hojko napísal:Lub0$: Neviem ako tam, ale tu na Slovensku ti bezne vyvolaju film zdarma, ked si si u nich zakupil film. Takze platis len za fotky.
Fotografie som vyvolaval snad uz vo vsetkych znamych bratislavskych zberniach a jedine, co mi ponukli je zlava do 10%.
-
brendnpeto
Medium Expert
Len tak bez úprav v B/W a v rámečku...
Upozorňujem, že sa nevenujem foteniu, to mám len raz za rok náladu niečo odfotiť
Tak dúfam, že sa bude aspoň niekomu trochu lúbiť, moje amatérske foto
Upozorňujem, že sa nevenujem foteniu, to mám len raz za rok náladu niečo odfotiť
Tak dúfam, že sa bude aspoň niekomu trochu lúbiť, moje amatérske foto
Zda sa mi to nejake rozmazane, ale inak namet dobry, len na prvy pohlad to vyzeralo, ze tam boli vykonane dost drsne upravy
Cim si to fotil?
vadi tam ten stlp elektrickeho vedenia a ten neskutocny prepal od slnka...
-
hojko
Site Admin
doher: Par rokov som nic nedaval vyvolavat (mozno 10 rokov), jedine ak z CD ci USB kluca. Ale ked som naposledy daval vyvolavat filmy, tak tam, kde som kupoval film som neplatil za vyvolanie, len za samotne fotky.
-
brendnpeto
Medium Expert
Nerobil som žiadne úpravy, akurát ten rámeček, neviem prečo je to také nejasné, druhé fotky sú jasné, asi to spravilo to slnko...GothaR napísal:Zda sa mi to nejake rozmazane, ale inak namet dobry, len na prvy pohlad to vyzeralo, ze tam boli vykonane dost drsne upravyCim si to fotil?
A je to fotené obyčajným dva roky starým Lumixom, tak aj to tam hraje svoju rolu