CS 1.6 Server hojko.com
-
JAnci3D
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
fakt kriteria boli asi komuniatívnosť, zmysel pre humor, obľúbenosť, blbé keci, a tak
rovno mohol byť admin aj 5+5=11 šak ma odohratých 82h
-
Mad Dad
Medium Star
Páni, načo tolko závisti?
je to len hra, aj na vás padne raz ruka
ako vieš že neovladaju čo su to cheaty alebo rozoznať hacky? Ak nebude niekto z nich schopný, tak si myslím že sa to dá jednoducho vyriešiť odobratím práv
Vyberalo sa podla návrhov...a vlastne aj podla toho kto CHCEL byť admin...Mám pocit že od vás nikomu z AMX teamu nedošla žiadna SS že by ste mali záujem o tento post...
tolko k tomu...nepodceňujte...možno sa budete diviť čo predvedú...
a napádanie si nechajte doma 
-
Vitaaa
Expert
už vidím ako budu padať bany jak listy na jeseň
Ale musím tento výber "najvyšších" aj obhájiť:
hlavne, že sú to vaši kamaráti, s nulovými skúsenosťami a bez občianskeho preukazu... ďalším dôvodom je to a pán admin MAD DAD mi dá určite za pravdu, že nikto z nich nerankuje, dôležité však je že pokiaľ vaša vrchnosť R@mon príde na server a náhodou sa hrá de_dust2 tak ho nájdem vždy na spawne... Nevadí mad dad ja viem, ja rankujem aj ked rushujem, ostatných bolia nohy...
myslím, že tento server dostane od väčšiny hráčov, čo tvorili akú takú úroveň sekerou do chrbta
-
tm_a.s.
Light Professional
ja som tu skončil
a inak MAD tvoj príspevok ani nebudem komentovať...som si myslel, že ty aspoň trošku rozmýšlaš
a inak MAD tvoj príspevok ani nebudem komentovať...som si myslel, že ty aspoň trošku rozmýšlaš
ale sak co sa certite, tomas ono a janci.. sak nech sa predvedu..
sam som zvedavy, ze ako budu banovat a aku autoritu si vybuduju
ked nebudu schopni, tak potom mozte taketo posty sem hadzat... ja keby dostanem taku ponuku tak ju odmietnem, zbytocne nervy z toho
akurat tak ten rezervovany slot im zavidim 
sam som zvedavy, ze ako budu banovat a aku autoritu si vybuduju
ked nebudu schopni, tak potom mozte taketo posty sem hadzat... ja keby dostanem taku ponuku tak ju odmietnem, zbytocne nervy z toho
-
PepoJr.
Medium Star
tomas.... nie je to o tom kto sa s kym kamarati, keby ano, tak sa adminom nikdy nestanem, ci?
uprimne mozem povedat, ze novi admini su "zbytocny", dovod je jednoduchy, navstevnost klesla v poslednom mesiaci rapidne, dost velku zodpovednost za to davam skuskovemu/polrocnemu obdobiu... takze ani nemaju komu adminovat, ale zvolili sa, tak budu, s tym nespravim nic.... pokym nespravia nejaky preslap, nimi aj ostanu
a este k tomu veku, pre teba som dieta aj ja, kedze mam len 17 (v ocakavani 18). Videl si niekedy horsie/deckejsie spravanie u mna v porovnani s tebou? Myslim, ze nie, kedze sa ku vsetkemu staviam s chladnou hlavou, pri hadke sa snazim pochopit obe strany a nikdy nespravim nic unahlene, takze nie vzdy je vek rozhodujuci...
skusenosti s AMX...
musim sa zasmiat... priznam sa vam, ked mna zvolili vedel som tak amx_map na co je
(ja viem, ty o to nemas zaujem, ale podpichnut ta treba)
a ako pise sharky, nechajte ich aspon den zit, a uvidi sa co su zac
potom sem piste svoje poznatky o nich

uprimne mozem povedat, ze novi admini su "zbytocny", dovod je jednoduchy, navstevnost klesla v poslednom mesiaci rapidne, dost velku zodpovednost za to davam skuskovemu/polrocnemu obdobiu... takze ani nemaju komu adminovat, ale zvolili sa, tak budu, s tym nespravim nic.... pokym nespravia nejaky preslap, nimi aj ostanu
a este k tomu veku, pre teba som dieta aj ja, kedze mam len 17 (v ocakavani 18). Videl si niekedy horsie/deckejsie spravanie u mna v porovnani s tebou? Myslim, ze nie, kedze sa ku vsetkemu staviam s chladnou hlavou, pri hadke sa snazim pochopit obe strany a nikdy nespravim nic unahlene, takze nie vzdy je vek rozhodujuci...
skusenosti s AMX...
preto nie si admin tyuž vidím ako budu padať bany jak listy na jeseň, ten sa mi nepáči - ban, tam ten mi dal hlavu - ban
johnykilla je nakazzakto je ako do zadku johnykilla
a ako pise sharky, nechajte ich aspon den zit, a uvidi sa co su zac
-
tm_a.s.
Light Professional
je rozdiel 18r a 14r...
proste nič mne je to už tak jedno, ja som skončil na hojku s CSkom
a ešte k tebe pepo : potom to tam tak aj vypadá, behajú vám tam cheateri a vy zvolíte adminmi lamy aby tam behali ďalej, týmto krokom si myslíte, že vám stúpne návštevnosť? čo si tam eSko donesie kamarátky z pokecu? Skôr si zafixujte lagy...
proste nič mne je to už tak jedno, ja som skončil na hojku s CSkom
a ešte k tebe pepo : potom to tam tak aj vypadá, behajú vám tam cheateri a vy zvolíte adminmi lamy aby tam behali ďalej, týmto krokom si myslíte, že vám stúpne návštevnosť? čo si tam eSko donesie kamarátky z pokecu? Skôr si zafixujte lagy...
-
moosha
Darca
Johnykilla je nkz (nakazza, johny, vselijak), ktory je podla mojho skromneho nazoru jeden z kategorie "lepsich" adminov. Na serveri som hral este vtedy, ked ty si struhal formu na undzwei, takze viem o com hovorim 
-
JAnci3D
Medium Star
no a kto je vivaSlovakia?
-
tm_a.s.
Light Professional
tipujem, že 5+5=11 iron pečeň s vekom 12r
-
lekoklatik
VIP
Vyplakavajte sa medzi sebou cez sukromne spravy.
Uplne v pohode si mozete nadavat do kktov a neviem co vsetko. Nas z toho vynechajte. Nik nie je povinny vam nieco hlasit.
tmas: ze sa prave ty ozivas ked hovoris o tom braine. To ze ovladas cudzie slova neznamena ze si uzasnym prinosom pre CS. Tvoje posudzovanie cheatov ti tiez moc nejde a ked sa chces vyplakavat ze si admin rank nedostal ty, nerob to tu.
Ze tocis cheaerov? Ze ovladas cudzie slova? Ze mas 15 rokov? Koho to ma zaujimat. Neutoc na ludi ktori neutocia na teba, pretoze sa ti to moze velmi lahko vypomstit. Aku pomoc sme si zvolili je na nas. Sami uzname za vhodne do akej miery nam bude pomoc platna. Teba do toho hovno. Ak nechces hrat, nehraj. Pokial si spominam, nikoho sme neziadali aby u nas hraval. Vzdy sa snazime vyhoviet. Myslim ze cas kedy si si pisal s adminom ako s nejakym kamratom ktory sedi vedla teba v herni a bijes ho po hlave konci. Nevies si vazit ze sa spravame normalne my kvam, nakrajame ti rovnakeho susta.
Suhaj: Ako som uz pisal tmasovi. Vyber je na nas. Kriteria tiez. Ci na to ma a ci nie posudime casom. Spolu s hracmi. Nepresiel ani den ked Ramon, Salamka (eSko) a KATKA(KE) dostali prava a uz mate plno urazlivych kecov.
Comu nerozumies na memberliste, staci napisat sem, vysvetlime. Snad nam nechcete aj nicky vyberat!
web - CS
Hojko - Hojko
johnykilla - nakazza
vivaSlovakia - fruxo
aviceN - aviceN
R@mon - R@mon
Mad Dad - Mad Dad
Yos - Yosso
PepoJr. - PepoJr.
Psychos - Psychos
e.g - e.max
kolko? - kolko?
Salamka - eSko
Katka KE este prava nema
Mastros nic produktivnejsie som samozrejme necakal. Mozes si za klobuk
JAnci28: kriteria boli vypomoc. Sami sledujeme hracov. Sami piseme navrhy. Necakaj nieco take, ze vam tu teraz budeme robit ankety. Mozno raz, mozno nikdy. Tento krat sa to nestalo. Rovnako ako predoslym panom. Adminuj si na svojom, pripadne sa pekne hraj a hlas co sa deje. Nie ked sa nic nedeje.
vita: tych sekier uz myslim mame dost. Uz dlho nam ziadnu nepovytiahol. Sme len terce. Najidealnejsie by bolo server zrusit, je tak? Problem by nebol ani u vas, ani u nas.
Nebudem pisat veci typu ze je nam luto ze sme vam nevyhoveli, pretoze nam to luto nie je. Ked tak nad tym teraz premyslam, nevidel som tu jediny navrh na post admina. Tak sme si zvolili sami. Snad si necakal ze sem napiseme "moze byt Ramon admin?"
Ako iste sam vidis, pritomnost adminov klesla, potrebujeme vypomoc avsak nie hocijaku. Sami uvidime ako im to pojde.
Mna zaraza len to, ze fakt nepresiel poriadne den kedy mame novych clenov a uz sa stazujete. Ale nestazujete sa na konkretne situacie, ale na to, aky vekovy rozdiel je tu badat, kto co od coho nerozozna/rozozna. Neviem uz sa mi nechce pisat dookola to iste.
Hlaste nam errory adminov, nech sa mozeme vysporaduvat.
Zbytocne keci nam, vam nepomozu.
tmas. ahoj. som rad ze ty premyslal uplne vela ; )
Uplne v pohode si mozete nadavat do kktov a neviem co vsetko. Nas z toho vynechajte. Nik nie je povinny vam nieco hlasit.
tmas: ze sa prave ty ozivas ked hovoris o tom braine. To ze ovladas cudzie slova neznamena ze si uzasnym prinosom pre CS. Tvoje posudzovanie cheatov ti tiez moc nejde a ked sa chces vyplakavat ze si admin rank nedostal ty, nerob to tu.
Ze tocis cheaerov? Ze ovladas cudzie slova? Ze mas 15 rokov? Koho to ma zaujimat. Neutoc na ludi ktori neutocia na teba, pretoze sa ti to moze velmi lahko vypomstit. Aku pomoc sme si zvolili je na nas. Sami uzname za vhodne do akej miery nam bude pomoc platna. Teba do toho hovno. Ak nechces hrat, nehraj. Pokial si spominam, nikoho sme neziadali aby u nas hraval. Vzdy sa snazime vyhoviet. Myslim ze cas kedy si si pisal s adminom ako s nejakym kamratom ktory sedi vedla teba v herni a bijes ho po hlave konci. Nevies si vazit ze sa spravame normalne my kvam, nakrajame ti rovnakeho susta.
Suhaj: Ako som uz pisal tmasovi. Vyber je na nas. Kriteria tiez. Ci na to ma a ci nie posudime casom. Spolu s hracmi. Nepresiel ani den ked Ramon, Salamka (eSko) a KATKA(KE) dostali prava a uz mate plno urazlivych kecov.
Comu nerozumies na memberliste, staci napisat sem, vysvetlime. Snad nam nechcete aj nicky vyberat!
web - CS
Hojko - Hojko
johnykilla - nakazza
vivaSlovakia - fruxo
aviceN - aviceN
R@mon - R@mon
Mad Dad - Mad Dad
Yos - Yosso
PepoJr. - PepoJr.
Psychos - Psychos
e.g - e.max
kolko? - kolko?
Salamka - eSko
Katka KE este prava nema
Mastros nic produktivnejsie som samozrejme necakal. Mozes si za klobuk
JAnci28: kriteria boli vypomoc. Sami sledujeme hracov. Sami piseme navrhy. Necakaj nieco take, ze vam tu teraz budeme robit ankety. Mozno raz, mozno nikdy. Tento krat sa to nestalo. Rovnako ako predoslym panom. Adminuj si na svojom, pripadne sa pekne hraj a hlas co sa deje. Nie ked sa nic nedeje.
vita: tych sekier uz myslim mame dost. Uz dlho nam ziadnu nepovytiahol. Sme len terce. Najidealnejsie by bolo server zrusit, je tak? Problem by nebol ani u vas, ani u nas.
Nebudem pisat veci typu ze je nam luto ze sme vam nevyhoveli, pretoze nam to luto nie je. Ked tak nad tym teraz premyslam, nevidel som tu jediny navrh na post admina. Tak sme si zvolili sami. Snad si necakal ze sem napiseme "moze byt Ramon admin?"
Ako iste sam vidis, pritomnost adminov klesla, potrebujeme vypomoc avsak nie hocijaku. Sami uvidime ako im to pojde.
Mna zaraza len to, ze fakt nepresiel poriadne den kedy mame novych clenov a uz sa stazujete. Ale nestazujete sa na konkretne situacie, ale na to, aky vekovy rozdiel je tu badat, kto co od coho nerozozna/rozozna. Neviem uz sa mi nechce pisat dookola to iste.
Hlaste nam errory adminov, nech sa mozeme vysporaduvat.
Zbytocne keci nam, vam nepomozu.
tmas. ahoj. som rad ze ty premyslal uplne vela ; )
-
tm_a.s.
Light Professional
leko tebe rozum do hlavy nalial asi sám Pán Boh, no prilial ti tam aj trošku demencie
a ja mám 13 a neber si ma do huby...za to ty si už cheaterov odhalil kopec
// nie ešte k-w-i-e-t-o-c-e-k 520 bude zachvílku tiež
a ja mám 13 a neber si ma do huby...za to ty si už cheaterov odhalil kopec
// nie ešte k-w-i-e-t-o-c-e-k 520 bude zachvílku tiež
Nech je adminom kto chce pokym si bude plnit svoje povinnosti. I ked si svoje tvrdenie pravdepodobne vylucim, tak nevidim prinos v tom aby Katka(KE) bola adminom. Pochybujem, ze ma dostatok skusenosti a aj potrebny odhad na likvidaciu nezelanych hracov.
KATKA KE bol vtip? 
//loool tak to nie je vtip
ona si podala ziadost, a ze je adminkou na Bside pube
no rofl, kto by to bol o nej povedal...
//loool tak to nie je vtip
-
Vitaaa
Expert
pepo
neoprávnený ban som dostal už aj od ovela skúsenejších adminov
... verím tomu že si stačí iba zmeniť nick
a nejaký ten zajko nato lipne
...
spraví prešlap?! a to akože teraz sa ideme bavit o tom, že práve dá niekomu neoprávnený ban? ak sa aj tak stane neodoberete mu práva... spraví to dva krát? aj tak ho tam necháte. Prečo? no skrátka zakaždým odôvodní nejakou hlúposťou. obránite si ho: "však áno vyzeralo to na wh veľa ludí na neho tlačilo tak dal ban!"
Ano banoval Pepiku, banoval by som to
máš pravdu ale za demenciu čo tam niekedy hráči ale aj admini predvádzajú. Alebo prešlapom myslíš to, že príde ožratý R@mon za komp a pripojí sa na hojko? Uvažujete o zohľadňovaní Zákonníka práce SR? No mohli by ste. Vytvorte si odbory...
prepáč ale nejaký sprášený 14ročný admin nemá autoritu aj keby mu ju hojko k vianociam daroval...
leko: ak ste terče, tak asi soudruzi z NDR nekde udelali chybu...
snáď si nemyslíš, že chybu robím ja tým, že na serveri hrám, resp. hral som. Stojím si za tým, že v admin teame je zbytočná kvantita nie kvalita.
spraví prešlap?! a to akože teraz sa ideme bavit o tom, že práve dá niekomu neoprávnený ban? ak sa aj tak stane neodoberete mu práva... spraví to dva krát? aj tak ho tam necháte. Prečo? no skrátka zakaždým odôvodní nejakou hlúposťou. obránite si ho: "však áno vyzeralo to na wh veľa ludí na neho tlačilo tak dal ban!"
Ano banoval Pepiku, banoval by som to
prepáč ale nejaký sprášený 14ročný admin nemá autoritu aj keby mu ju hojko k vianociam daroval...
leko: ak ste terče, tak asi soudruzi z NDR nekde udelali chybu...
robite z toho zbytocnu prestrelku.
-
hojko
Site Admin
Neviem aky vyznam ma rozoberanie tu adminov, ktori tu nie su ani den a este nic neurobili. V pripade, ze budu problemy, zacnite pisat potom. Zatial vsetky zbytocne prsipevky ohladom adminov, vyberu adminov a podobne mazem.
Ak budu s niekym problemy, tak sa to bude riesit a to sa tyka aj tych starych adminov. Ak niekto podla vas nic nerobi, tak to treba napisat. Kto sa boji verejne, tak moze pouzit sukromnu spravu a napisat mne alebo lekoklatikovi.
Ak budu s niekym problemy, tak sa to bude riesit a to sa tyka aj tych starych adminov. Ak niekto podla vas nic nerobi, tak to treba napisat. Kto sa boji verejne, tak moze pouzit sukromnu spravu a napisat mne alebo lekoklatikovi.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja sa musim priznat, som cely nestastny ze ma nevybrali za admina
, to vas nekerych tak sere ze je admin nekto druhy, a co na tem ze napr esko ma 14 rokov a je admin? mna osobne to absolutne netrapi.
vita:
spraví prešlap?! a to akože teraz sa ideme bavit o tom, že práve dá niekomu neoprávnený ban? ak sa aj tak stane neodoberete mu práva... spraví to dva krát? aj tak ho tam necháte. Prečo? no skrátka zakaždým odôvodní nejakou hlúposťou. obránite si ho: "však áno vyzeralo to na wh veľa ludí na neho tlačilo tak dal ban!
ja som dostal ban od pepa a tez to bolo tak ze mu nekto povedal, trapi ma to? netrapi a to ma dokonca v profile znak kery sa mi nelubi
(bez urazky)
PS:
neumyvam si zuby ani kar
nevybrali ma do superstar
v poslednej dobe sa mi zle spava
nemam na hojkovi adminske prava
vita:
spraví prešlap?! a to akože teraz sa ideme bavit o tom, že práve dá niekomu neoprávnený ban? ak sa aj tak stane neodoberete mu práva... spraví to dva krát? aj tak ho tam necháte. Prečo? no skrátka zakaždým odôvodní nejakou hlúposťou. obránite si ho: "však áno vyzeralo to na wh veľa ludí na neho tlačilo tak dal ban!
ja som dostal ban od pepa a tez to bolo tak ze mu nekto povedal, trapi ma to? netrapi a to ma dokonca v profile znak kery sa mi nelubi
PS:
neumyvam si zuby ani kar
nevybrali ma do superstar
v poslednej dobe sa mi zle spava
nemam na hojkovi adminske prava
-
hojko
Site Admin
Ako som slubil vcera, diskusie k vyberu adminov mazem, rovnako aj hadky, ktore tu predvadzate. Chodte si to vydiskutovat cez sukromne spravy.
Milý tm_as.. Vzhľadom na to, že mám iba 14 (budem mať 15) tak CSko nejaký ten piatok už hrávam (2 a pol roka.. ) takže myslím, že otázka čo je AB je zbytočná. Ale keď to už chceš vedieť, znamená to Aim Bot, t.j. cheat, ktorý ti automaticky zameria cross na hlavu, alebo kam si nastavíš.. A čo sa ohľadom adminstva týka, tak adminka som už bola na jednom dosť veľkom serveri, takže tvoje rozčuľovanie je zbytočné.
Btw. ja na pokec nechodím a ak by som tam aj chodila, tak si môžeš všimnúť, že nepíšem PoQeCoVým sTajLoM xD .. A aby si mal dušu na pokoji, možno sa onedlho vzdám tých práv, aby ľudia ako ty, nerevali, že mladší človek a ešte k tomu dievča, je adminka. A toto čo tu ty predvádzaš by som tipla možno 14 ročnému chalanovi, ktorý ma pocit menejcennosti.. Síce to vyznelo divne, keďže ja sama mám toľko, ale nemohla som si to odpustiť. Takže, asi toľko k tomu tvojmu pindaniu.
Btw. ja na pokec nechodím a ak by som tam aj chodila, tak si môžeš všimnúť, že nepíšem PoQeCoVým sTajLoM xD .. A aby si mal dušu na pokoji, možno sa onedlho vzdám tých práv, aby ľudia ako ty, nerevali, že mladší človek a ešte k tomu dievča, je adminka. A toto čo tu ty predvádzaš by som tipla možno 14 ročnému chalanovi, ktorý ma pocit menejcennosti.. Síce to vyznelo divne, keďže ja sama mám toľko, ale nemohla som si to odpustiť. Takže, asi toľko k tomu tvojmu pindaniu.