ako si vytvorit svoju stranku a platenu
Re: ako si vytvorit svoju stranku a platenu
JA NEVIEM ANDLICTINU TAK MI TO PRELOZ ano dava peniaze ale už to mozno necham tam naco stranka kaslem na to neviem mozno dam si stranku
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 10:42)
uplimk dik zalink hodila so si aj ten hladam nieco nie moc drahe a jemne ja som to dala znamenu nevedela som ze to musi robit niekto kto ma progranatorské znalosti dost babrania s tym on sa tym zaobera aj sklada pocitace tak hadam mi to pomoze aj za dobru cenu nepotrbujenm vycackanu reklamu ale ako pisem dakujem teras už len citam vas inak mate avatar mmoc pekny aj vy ostatny aj smajliky mate pekne to sa mi tu paci viac u vas na vasej stranke ako na tych ostatnych a pokecu faceboj to su take nudné a o nicom aspon pre mna
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2010, 10:42)
uplimk dik zalink hodila so si aj ten hladam nieco nie moc drahe a jemne ja som to dala znamenu nevedela som ze to musi robit niekto kto ma progranatorské znalosti dost babrania s tym on sa tym zaobera aj sklada pocitace tak hadam mi to pomoze aj za dobru cenu nepotrbujenm vycackanu reklamu ale ako pisem dakujem teras už len citam vas inak mate avatar mmoc pekny aj vy ostatny aj smajliky mate pekne to sa mi tu paci viac u vas na vasej stranke ako na tych ostatnych a pokecu faceboj to su take nudné a o nicom aspon pre mna
Je mi z teba do placu. Nedokazes ani poriadne pisat (a nie nemyslim na pocitaci, ty nemas ani vstepene pouzivanie interpunkcie alebo zakladov gramatiky) a chces mat web kde ti budu ludia platit za tvoje dristy pisane stylom 12 rocneho mentalne postihnuteho madara. Nechapes zakladne pojmy odvetvia v ktorom chces podnikat a napriek tomu ignorujes rady ktore ti boli poskytnute, nejde vobec o to kolko mas rokov, v tvojich textoch su proste logicke chyby ktore z teba robia sliepku, nie fakt ze si nevyrastla pri pocitaci.
Mala by si si uvedomit ze nemas absolutne sancu na uspech, pretoze clovek po precitani tejto temy skutocne nevie ci ta ma lutovat alebo sa zchuti zasmiat. Predstavujem si ta ako staru polodementnu ciganku ktora ma za sebou prvy stupen zakladnej skoly a robi upratovacku v lokalnom motoreste, v telke vidi same www sem a www tam a tak sa rozhodla ze namiesto vechta bude ludom dristat kraviny cez tu vec zvanu internet a este jej aj za to budu ludia platit. Ved ferino z krcmi vravel nieco ze si poskladal pocitac, tak ti spravu stranku za dve vlecky hnoja a mozno ze ti aj krcmar odpusti tu sekeru za dvanast boroviciek a troje marsky co tam mas, ked sa dozvie ze je z teba taka ta "internetovacka vestica", sak a ne!
Najlepsie bude ked ostanes tam kde si, inak sa v drvivej vacsine stretnes len s posmechom. A treba dodat ze so zasluzenym.
Mala by si si uvedomit ze nemas absolutne sancu na uspech, pretoze clovek po precitani tejto temy skutocne nevie ci ta ma lutovat alebo sa zchuti zasmiat. Predstavujem si ta ako staru polodementnu ciganku ktora ma za sebou prvy stupen zakladnej skoly a robi upratovacku v lokalnom motoreste, v telke vidi same www sem a www tam a tak sa rozhodla ze namiesto vechta bude ludom dristat kraviny cez tu vec zvanu internet a este jej aj za to budu ludia platit. Ved ferino z krcmi vravel nieco ze si poskladal pocitac, tak ti spravu stranku za dve vlecky hnoja a mozno ze ti aj krcmar odpusti tu sekeru za dvanast boroviciek a troje marsky co tam mas, ked sa dozvie ze je z teba taka ta "internetovacka vestica", sak a ne!
Najlepsie bude ked ostanes tam kde si, inak sa v drvivej vacsine stretnes len s posmechom. A treba dodat ze so zasluzenym.
amen to that...
nepise to niekto z uteceneckeho tabora?
fakt ti kuruje zenska, ci co si. neda sa to čítať
nepise to niekto z uteceneckeho tabora?
fakt ti kuruje zenska, ci co si. neda sa to čítať
Tu jasne vidiet, ako to vyzera, ked cigani zanedbavaju ZS. Sry anabelka, nie som rasista, ale nech si to zoberiem z ktorejkolvek strany, vestenie je ciganske remeslo, anabelka tiez ciganske meno a tvoja totalna neznalost jazyka slovenciny ci ma v tomto poznani len utvrdzuje. Dufam ze som ti tymto neublizil a bude sa ti v tvojom "biznise" darit. Toto forum ale nie je tou spravnou zakladnou pre teba, nakolko sa tu nachadzaju povacsinou mladi uvedomeli, racionalne zmyslajuci ludia, ktori k podobnej saskoparade "priblble" poznamky neodpustia.
Kedze ako si si isto spravne vyvestila - patrim medzi nich tiez, moja poznamka sa nesie v podobnom duchu.
PS: tymto ti nechcem naznacit ze si tu neziadana, urcite ostan, este si uzijeme srandy
Kedze ako si si isto spravne vyvestila - patrim medzi nich tiez, moja poznamka sa nesie v podobnom duchu.
PS: tymto ti nechcem naznacit ze si tu neziadana, urcite ostan, este si uzijeme srandy
ja tu nepotrebujem vestit ja som tu ako citam vas aj prispievam aj ma zamknu ja mam inu stranku tam su radi a vdacny za to ze som tam ako som pisala vyse roka som tam a denne mi tam pisu 20 ludi ja som si to už nasla aj dala inym aby mi v tom pomohli tak ako pisem dakujem zatial ano gramat. nie je moj obor a su ludia co tomu veria a neveria preto pisem ja tu nic od vas nechem len obcas nejaku radu ale co sa tyka vestenia som inde
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 10:17)
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2010, 10:17)
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale gramatika nieje ani môj obor...to nemusí byť tvoj "obor"...to by mal vedieť každý človek, normálne písať...a ty o to skôr, ak chceš veštiť štýlom, že to tým ľuďom budeš písať...ja ti radím -> nájdi si niekoho, kto ťa doučí gramatiku, pretože písať niekomu to, čo si vyveštila takýmto štýlom a očakávať že ti za to aj zaplatí je imbecilita najväčšieho rangu...a to že si niektorí zvykli...ak chceš byť v podnikaní úspešná, musíš sa ty prispôsobiť zákazníkom...oni sa tebe prispôsobovať nebudú, oni si jednoducho nájdu niekoho iného, niekoho, komu budú rozumieť...
už pracujem na tom chodim na kurz praca s pc
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale gramatika je niečo iné ako ovládanie PC...
ano ved ano tu sa to da opravovat tak sa budem opravovat alebo schvalne pre vasu radost preklelkelelelemdknfdn preklepovat hmhmhm
Preklep? Vies co je preklep? To je ked omylom stlacis zle pismenko. Nie ked si v osade zafajcite durman a ty tu pises psychedelicke slohy v starovekej sumerstine. Snad aspon v tej tie texty davaju zmysel.
možno keby si občas použila bodku za vetou, tak by sa to aspoň trochu zlepšilo
waa gangy tie tvoje komentáre nemajú chýbu ja sa tu šúlam po zemi
.. ehm " za dve vlečky hnoja "
:D ja nemôžem
diki kámo si mi vylepšil náladu
aa sorry za OT ale musel som reagovať