andrw1 napísal:Ty si potom velmi slaby, potom co je podla teba TDI? ci napis na kapote? TDI je technologia ktora opisuje typ dieseloveho motora vyrobeneho koncernom VW group, konkretne je to turbom preplnany motor s priamym vstrekom...tak isto ako HDI je technologia vyvinuta Peugeotom. Takze asi s tebou nema zmysel sa o niecom rozpravat. Ty si asi turbo videl len na googli zatial, no ja som uz par ich vymenil.
Mozno ze stare mazdy boli kvalitnejsie ako tieto nove, videl som to auto aj na zdvihaku a na spodku nie je ziadna antikorozna uprava, len na zvaranych spojoch, pricom audi je az po podbehy namocene.
chlapce, ty ma zacinas neskutocne vytacat...
vies ty co vobec znamena slovo technologia??? "tdi" nie je technologia... je to obycajna obchodna znacka, tak isto ako to tvoje hdi... ako pise nordkapp, technologiou mozes nazvat napr. vseobecny sposob, ako dostat palivo do motora, v tomto pripade pumpe-duse, common rail apod. ... to je ako keby som "fabiu" alebo "focus" oznacil za technologiu...
fuuu, videl si auto na zdvihaku?? tatino musi byt na teba pysny
nordkapp: jemu evidentne staci na definiciu motora to, ze to ide na naftu, ma to turbo a nema karbec, ale nejake "i-cko"
andrw1 napísal:No vsak ano. A ked uz vidim tie kritiky zvuku diesla tak mam dost...este pochopim ked niekomu vadi 4-valcovy zvuk, ale uz od 6 valca hore je to krasa, takmer nie je rozdiel v porovnani s benzinom vo vyssich otackach. Niektore nazory ma fakt rozculuju, nie som sice profesional ani sa nevyznam nejak extremne, ale mal som moznost par aut vyskusat a jednoducho mam rad DIESEL!!
od 6valca hore takmer nie je rozdiel v porovnani s benzinom ??? nj, to hovori za vsetko...