ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ANTIFICO

Príspevok od používateľa krija »

slay napísal:To nebude pravda. SDKU ma skalných, tak isto ma už svoju silnú členskú a mocenskú základňu rozprestretú. V týchto voľbách dosiahnu dobrý ale horší výsledok ako obvykle, práve kvôli SaS. Tipovať nemá zmysel. Každopádne Dzurinda ako osoba sa tam minimálne ešte toto obdobie ohreje ako predseda a potom sa uvidí. Teraz nikto iný okrem neho nekandidoval na post predsedu. V podstate som rád, že ostal predsedom ešte na túto dobu. Dáva to väčšie šance Sulíkovi sa dostať do parlamentu a Sdkú neriskuje úplný rozvrat, ale kľudne čaká. Ale je jasné, že skôr či neskôr budú potrebovať čerstvú krv.
k tomu vyboldovanemu. skalnych ma kazda strana. silna clenska zakladna. no neviem, ale necham ta v tom. no a s tou rozprestretou zakladnou, to vsak iba zartujes? nemaju prakticky nikoho! vsetko je v bratislave a aj to su iba papagaji.
slay napísal:Tomu veľmi neverím. Budem rád ak sa dostanú do parlamentu. Ak by mali 8 percent tak by to bol úspech. Ak dostanú viac budem len rád.
nechcel si tipovat a predsa tipujes. nevadi. aj dzurinda tipoval, vcera. vraj 20%, odkial padol ten hnup?
slay napísal:A btw Krija. Ty by si mal tiež pochopiť, že SaS nemá problém s SDKU, ale s Dzurindom a to je zásadný rozdiel. Bolo jasné, že SDKU si pred nimi nekľakne kvôli nejakým blbým prieskumom. Bola by to chyba keby to spravili. Všetko ide ako má. SaS ani bežní voliči SDKU nemajú problém z SDKU ako stranou lebo všetci si uvedomujú, že je to zatiaľ jediná alternatíva, ktorá aj napriek všetkým hriechom je jediná spása. SaS má šancu očistiť pravicu a zastabilizovať ju. Bez SDKU by sme boli dnes v prdeli. Vy to nikdy nepriznáte, ale je to tak. Žiadna politická strana pred nimi ani po nich tak nepohla Slovenskom.
tu nejde o to kto s kym ma problem. tu ide o to, ze komu berie sulik volicov! smeru ale hlavne SDKU. btw. s dzurindom nema problem iba sulik. dzurinda je problem pre kazdeho!
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

k tomu vyboldovanemu. skalnych ma kazda strana. silna clenska zakladna. no neviem, ale necham ta v tom. no a s tou rozprestretou zakladnou, to vsak iba zartujes? nemaju prakticky nikoho! vsetko je v bratislave a aj to su iba papagaji.
Vidíš tieto tvoje komentáre tradične odzrkadľujú tvoju "pars pro toto" zadubenú povahu. Sústredíš sa na svoj malý zámer a chceš tým pomenovať všetko. Skalná členská základňa áno, ľudia ktorí volia Sdku vedia prečo ich volia a svoje stabilné percento majú aj v dobrom aj v zlom. Volebné výsledky vs prieskumy hovoria veľmi jasne. Nemajú nikoho? To mi chceš povedať, že ľudia ktorých tam mali kedysi mali odrazu sublimovali do vodnej pary? Asi nie, sú tam a sedia v opozícii a čakajú, stranícke štruktúry v svojom jadre ostávajú. Strana funguje, robí meetingy, kampaňe atď. Neviem kde sú tvoje predstavy.. Rozhodujúce sú vždy voľby a Smer mal 4 roky možnosť totálneho valca, nasledujúci polrok ukáže.
nechcel si tipovat a predsa tipujes. nevadi. aj dzurinda tipoval, vcera. vraj 20%, odkial padol ten hnup?
Neviem odkiaľ spadol, ale je to len marketing a vymedzenie cieľa.
tu nejde o to kto s kym ma problem. tu ide o to, ze komu berie sulik volicov! smeru ale hlavne SDKU. btw. s dzurindom nema problem iba sulik. dzurinda je problem pre kazdeho!
Zatiaľ Sulík neberie nikomu nič, zoberie ich až v deň volieb, tam sa uvidí. Ak by som mal dva hlasy dám jeden Sdku a jeden SaS, ale keď budem mať len jeden tak si to dobre rozmyslím. Ale nebojím sa, lebo viem že pravica ako celok dosiahne dobrý výsledok v týchto voľbách a to je pre mňa podstatné. Ja som rád že Dzurinda ostal a tak sa dostane skôr do parlamentu aj SaS. Je mi jedno či by hlasy pravice dostalo SaS alebo Sdku. Po voľbách si aj tak bez seba navzájom neporadia :) .

A modlím sa aby sa nedostali do parlamentu Hzds, Sns , resp. prajem im čo najhorší volebný výsledok, lebo tí nemajú čo v politike hľadať.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

slay napísal:Vidíš tieto tvoje komentáre tradične odzrkadľujú tvoju "pars pro toto" zadubenú povahu. Sústredíš sa na svoj malý zámer a chceš tým pomenovať všetko. Skalná členská základňa áno, ľudia ktorí volia Sdku vedia prečo ich volia a svoje stabilné percento majú aj v dobrom aj v zlom. Volebné výsledky vs prieskumy hovoria veľmi jasne. Nemajú nikoho? To mi chceš povedať, že ľudia ktorých tam mali kedysi mali odrazu sublimovali do vodnej pary? Asi nie, sú tam a sedia v opozícii a čakajú, stranícke štruktúry v svojom jadre ostávajú. Strana funguje, robí meetingy, kampaňe atď. Neviem kde sú tvoje predstavy.. Rozhodujúce sú vždy voľby a Smer mal 4 roky možnosť totálneho valca, nasledujúci polrok ukáže.
co to kua trepes z koniny? je ocividne, ze nevies kam s konopi. moju povahu do toho laskovo neplet, to za prve. za druhe netaraj tu o stabilnej zakladni. nikdy ju SDKU nemala, teda pardon mala, len nikdy sa nedalo o stabilnej hovorit. vsak si pozri prieskumy. v poslednom case neustale padaju. tych 9,x% z posledneho hovori jasnou recou. do volieb mozno este zaznamenaju preferencie SDKU nejaky mensi prepad a vo volbach dojde opat k mobilizacii pravicoveho volicstva. lenze tentokrat tu je alternativa. po ostatne roky tu ziadna pravicova strana popri SDKU nikdy nebola. ty si v tejto otazke nevidis ani na spicku nosa. co tu vobec analyzujes?
Neviem odkiaľ spadol, ale je to len marketing a vymedzenie cieľa.
takeho marketingu a vymedzenych cielov sa prezral uz aj pravicovy volic, ked mu slubovali dvojnasobne platy. a ked prislo na obhajobu tak primitivnej reklamy tak vyhlasili, ze to platilo iba v pripade ak sdk vyhra volby.
Zatiaľ Sulík neberie nikomu nič, zoberie ich až v deň volieb, tam sa uvidí. Ak by som mal dva hlasy dám jeden Sdku a jeden SaS, ale keď budem mať len jeden tak si to dobre rozmyslím. Ale nebojím sa, lebo viem že pravica ako celok dosiahne dobrý výsledok v týchto voľbách a to je pre mňa podstatné. Ja som rád že Dzurinda ostal a tak sa dostane skôr do parlamentu aj SaS. Je mi jedno či by hlasy pravice dostalo SaS alebo Sdku. Po voľbách si aj tak bez seba navzájom neporadia :) .

A modlím sa aby sa nedostali do parlamentu Hzds, Sns , resp. prajem im čo najhorší volebný výsledok, lebo tí nemajú čo v politike hľadať.
pride "na trh" nova strana, preferencie stupaju, ale ona nikomu nic neberie?! smelo pokracuj v tom co robis. berie, SaS berie takpovediac vsetkym, berie dokonca aj z radov nevolicov, ktori su alebo boli zhnuseni z toho stavu co tu predvadzalo to trio trotlov M*Dz*F za ostatnych 17 rokov od vzniku samostatnej SR. takze otazka neznie, ci SaS berie, alebo nie, ale kolko zoberie oviec z aj SDKU? vela!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Transparentné SDKÚ
Krasny clanok, ktory dava na frak cele strane, ako aj tomu malemu fuzatemu simpanzovi.

Logo SDKÚ mal bývalý riaditeľ SPP

Pokladník SDKÚ: Garáže máme, aby partneri nelietali s peniazmi

Tak a toto je podla mna uplne fiasko celej SDKU a aj Dzurindu. Vo volbach sa nedostanu ani do parlamentu a hlasy dostanu uz len od volicov Miklosa ci Radicovej. Kto vie, ze ci sa vobec Radicova radicova este objavi v spojeni s SDKU, v parlamentnych volbach to bola silna volba stavit na nu a keby bola na poste SDKU, tak preferencie strany su urcite vyssie. Hold, Dzurinda je na dne a jeho casy su zratane, je cas na neho zabudnut. Bye, bye Miky :smt006
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no a tu je to prakticky (takmer) vsetko pekne zhrnute:

http://www.prop.sk/dzurindovA.html
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

teraz nechcem riesit dzurindu, ale neodporucam hladat odpovede na portale 'protiprudu' a uz vobec nie argumentovat ak chces aby ta niekto bral vazne.

len tolko.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

mam pocit, ze toto je tema o Ficovi a antipatii k nemu, tak neviem preco sa tu riesi Dzurinda...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

adameeec: Pretoze Dzurinda bol hlavna postava najsilnejsej opozicnej strany.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mozno by si Dzurindove nakupy log zasluzili aj vlastny dred

a k tomu clanku co postol krija, cele je to pekny .... bonsens
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

k clanku z propu: mate tu dostatok priestoru, skuste to vyargumentovat :wink: .
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

krija napísal:k clanku z propu: mate tu dostatok priestoru, skuste to vyargumentovat :wink: .
Tak napríklad.

1.
"vraj odborník (bez praxe!) Mikloš s heslom : štát nie je dobrý vlastník, predáme to za babku inému štátu.(väčšinovým vlastníkom Deutsche Telecomu, Enelu, Gas de France – je štát z ktorého pochádzajú)."

Enel - Taliansko ako štát vlastni len niečo viac ako 20 % - nie je väčšinovým vlastníkom [Italian Ministry of Economy & Finance (21.4%)]
Zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Enel

Deutsche Telekom – Nemecko vlastní 14,8 % - http://www.work-entrance.com/dtag/cms/c ... DE714A3485
Zdroj : http://www.work-entrance.com/dtag/cms/c ... t/de/start

Určite ten článok obsahuje oveľa viac nepresností; nemám čas ho momentálne analyzovať. Ale prvá veta v danom článku je pekná. :)

Nejako si za posledný rok nestihol uvedomiť, že jeho odchod z veľkej politiky je neodvratný. Ani sa nie je čomu čudovať, on si v tej svojej naivnej blaženosti asi naozaj myslí, že je nenahraditeľný. Nakoniec, počas jeho osemročného gazdovania vytvárali médiá unisono dojem, že to tak aj je.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sliaCan napísal: Tak napríklad.

1.
"vraj odborník (bez praxe!) Mikloš s heslom : štát nie je dobrý vlastník, predáme to za babku inému štátu.(väčšinovým vlastníkom Deutsche Telecomu, Enelu, Gas de France – je štát z ktorého pochádzajú)."

Enel - Taliansko ako štát vlastni len niečo viac ako 20 % - nie je väčšinovým vlastníkom [Italian Ministry of Economy & Finance (21.4%)]
Zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/Enel

Deutsche Telekom – Nemecko vlastní 14,8 % - http://www.work-entrance.com/dtag/cms/c ... DE714A3485
Zdroj : http://www.work-entrance.com/dtag/cms/c ... t/de/start

Určite ten článok obsahuje oveľa viac nepresností; nemám čas ho momentálne analyzovať. Ale prvá veta v danom článku je pekná. :)

Nejako si za posledný rok nestihol uvedomiť, že jeho odchod z veľkej politiky je neodvratný. Ani sa nie je čomu čudovať, on si v tej svojej naivnej blaženosti asi naozaj myslí, že je nenahraditeľný. Nakoniec, počas jeho osemročného gazdovania vytvárali médiá unisono dojem, že to tak aj je.
enel - v case privatizacie to bolo viac %. dokonca este tak rok dva spat to bolo tusim okolo 35%. co je ale podstatne, treba si vsimnut strukturu akcionarov. enel ma viac ako 2 000 000 malych akcionarov, ktori na chode firmy nedokazu ovplyvnit prakticky zhola nic! wiki pise:
the largest shareholders are the Italian Ministry of Economy & Finance (21.4%) and the state-run bank Cassa Depositi e Prestiti (10.2%).
DT v tom tvojom linku (obrazku) je spominana bankova skupina KfW, co je tiez statom vlastnena banka. a vobec v case privatizacie slovenskych telekomunikacii to mohli byt uplne ine percenta. dalej, na tom, ze firmu DT zalozil nemecky stat sa neda zmenit zhola nic. no a, ze ako akcionar si pride na slusne dividendy, tak o tom sa rozpisovat radsej ani nebudem.

takze mozme kludne pokracovat :D
slay
Addict
Addict

co to kua trepes z koniny? je ocividne, ze nevies kam s konopi. moju povahu do toho laskovo neplet, to za prve. za druhe netaraj tu o stabilnej zakladni. nikdy ju SDKU nemala, teda pardon mala, len nikdy sa nedalo o stabilnej hovorit. vsak si pozri prieskumy. v poslednom case neustale padaju. tych 9,x% z posledneho hovori jasnou recou. do volieb mozno este zaznamenaju preferencie SDKU nejaky mensi prepad a vo volbach dojde opat k mobilizacii pravicoveho volicstva. lenze tentokrat tu je alternativa. po ostatne roky tu ziadna pravicova strana popri SDKU nikdy nebola. ty si v tejto otazke nevidis ani na spicku nosa. co tu vobec analyzujes?
No opomeniem tvoju sedliacku rétoriku a zopakujem. Stabilnú voličskú základňu posudzuj podľa výsledkov volieb lebo tam sa prejavujú voliči, nie podľa prieskumov. Najlepším prieskumom sú voľby a tam Sdku vždy dopadla nad očakávania. A ako som povedal je mi jedno aký bude výsledok, lebo SaS a Sdku budú po voľbách postupovať jednotne. Takže to tvoje hulákanie je naozaj len "pro forma".
takeho marketingu a vymedzenych cielov sa prezral uz aj pravicovy volic, ked mu slubovali dvojnasobne platy. a ked prislo na obhajobu tak primitivnej reklamy tak vyhlasili, ze to platilo iba v pripade ak sdk vyhra volby.
Vidíš, ja ta nechcem označovať za zadubenca, ale ty si takými to vyjadreniami podkopávaš neustále svoju pozíciu. Marketing fungoval pred 8 rokmi a bude fungovať aj o 80 rokov. Preto je jedno aký je tvoj názor. Reklama, vystupovanie, prezentácia atď. strán ma na teba väčší vplyv ako si vieš predstaviť. Len aby si nebol prekvapený po voľbách. Pravý pravicový uvedomelý volič však vie prečo volí pravicu a vo voľbách odovzdá hlas aj bez marketingu. Pre nerozhodnutých alebo nevoličov tu prichádza na rad dvorenie. A keďže Fico už vystrieľal všetky náboje, ktoré mal :D a chváliť za 4 roky sa nemá už naozaj čím, tak jeho efektivita bude nižšia ako bývala. SaS mu zoberie viac ako zoberie Sdku. Fico mal možnosť ukázať čo vie, a ukázal akurát svoju neschopnosť a vôľu zadlžovať štát. Nič viac. Podľa mňa v tých to voľbách stratí najmä súčasná koalícia, lebo nič za 4 roky nespravili, silné reči sa minuli účinkom.

A opakujem SaS bude brať až pri voľbách, prieskumy sú irelevantné a pol roka pred voľbami sa na nich môže s takým to pátosom ukájať naozaj len zadubenec. SaS držím silno palce. Potreba vystriedať pár starých kádrov je silná.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Laskavo si niektory zalozte temu SDKU alebo AntiDzurinda a netahajte ich stale do tejto temy! Tu sa riesi Fico a kauzy Ficovej vlady!

Dospeli sme do bodu, keď sa uprednostňuje udržanie moci pred záujmom občanov, tvrdí Milan Murgaš
V Smere vládne tvrdý diktát straníckeho aparátu bývalej SDĽ, o ničom sa už nediskutuje a medzi členmi narastá nespokojnosť. Hovorí to dlhodobý člen a zakladateľ Smeru, ktorý istý čas pôsobil aj ako jeho podpredseda. Krajská rada ho začiatkom novembra vylúčila zo strany, pretože si dovolil ako nezávislý znovu kandidovať na funkciu banskobystrického župana. MILAN MURGAŠ (58) v neobyčajne otvorenom rozhovore s EVOU MIHOČKOVOU opisuje špinavé pozadie slovenskej politiky a obrovské rozkrádanie eurofondov koaličnými stranami.
http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/rozh ... voril.html

Inak jedno my nejde do hlavy.

Ked vlada predala emisie, novinari hned uz prisli na to, ze je to pod cenu, nevyhodne a firma Interblue je garazova. Vtedy to Fica nezaujimalo, on doslova povedal, nieco v zmysle, ze su to hovadiny.

A ako sa vynarali dalsie dokazy (vdaka mediam) o nevyhodnosti predaja, tak Ficiak zrazu nariadil nejako zmluvu zrusit a peniaze vymoct naspat, co sa mu nedari, a interblue dlzi Slovensku 15 milionov eur. Ked podla Fica novinari klamu tak preco zrazu toto robi? A preco si Fico neprizna v tomto pripade chybu? Interblue dokonca vysetruje aj FBI. A preto spolocnost zanikla a vzniklo Interblue Europa, ktora si s nas robi dobry den.

Ako je mozne, ze celu tuto kauza vratane pozadia Interblue odhalily novinari a nie nasa Policia ci SIS??? Cakam inteligentne odpovede typu "Dzurinda".
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

MakeFake napísal: Inak jedno my nejde do hlavy.

Ked vlada predala emisie, novinari hned uz prisli na to, ze je to pod cenu, nevyhodne a firma Interblue je garazova. Vtedy to Fica nezaujimalo, on doslova povedal, nieco v zmysle, ze su to hovadiny.

A ako sa vynarali dalsie dokazy (vdaka mediam) o nevyhodnosti predaja, tak Ficiak zrazu nariadil nejako zmluvu zrusit a peniaze vymoct naspat, co sa mu nedari, a interblue dlzi Slovensku 15 milionov eur. Ked podla Fica novinari klamu tak preco zrazu toto robi? A preco si Fico neprizna v tomto pripade chybu? Interblue dokonca vysetruje aj FBI. A preto spolocnost zanikla a vzniklo Interblue Europa, ktora si s nas robi dobry den.

Ako je mozne, ze celu tuto kauza vratane pozadia Interblue odhalily novinari a nie nasa Policia ci SIS??? Cakam inteligentne odpovede typu "Dzurinda".
cela tato emisna kauza je tragikomedia vo viacerych dejstvach. pocnuc ficovymi vyjadreniami ked sa to prevalilo a vyckavanim na zavery komisie, hoci od zaciatku bolo jasne ze je to donebavolajuci tunel, konciac podanim trestneho oznamenia na novinara konatelkou interblue. tato vlada to len natahuje a bude natahovat az do volieb, lebo keby sa prislo na to kto v tom ma v tom prsty (hoci pre kazdeho, kto nie je ficovolic to musi uplne jasne) tak ich preferencie padnu ako domcek z karat.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dzurinda vo volbach nebude na kandidatke - tak to sa da nazvat ako totalna prehra.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

test napísal:Dzurinda vo volbach nebude na kandidatke - tak to sa da nazvat ako totalna prehra.
Pre Dzurindu... :) a nielen pre neho, ale aj pre toho, čo o tom ešte ani len netuší, ale tak mu treba...
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

to e nebud kandidovat do parlamentu este nic neznamena ci bude premier alebo nebude tak nato parlamentne miesto netreba. lenze bugar padol, hrusovsky padol, rusko padol, noooo ktoze ich bude nasledovat...zeby mikulasko?? este neh sa madari nedostanu do parlamentu a sme vitazi to u je jedno ci s Ficom ci s tym chudobnejsim nez pociatek sulikom.
A este keby ivankovi mikloskovi vysetrili tie vsetky pozemky co vlastni ani to by nebolo zle
slay
Addict
Addict

test napísal:Dzurinda vo volbach nebude na kandidatke - tak to sa da nazvat ako totalna prehra.
A čo vlastne prehral :?:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Potom ako som napísal minulý príspevok, som nad tým rozmýšľal a zistil som, že v podstate pekne vytrel kocúra tomu, čo som ho spomínal v tom príspevku. Ten si môže len hlavu o stôl trieskať, keď zistí, čo spravil, ale dobre mu tak...
Napísať odpoveď