McDonalds
Kamos zjedol maximalne 14 chessov (skoncilo to grcanim na zastavke ked sme cakali na bus).Moj je nejak 6
...z Mcdonaldu sa neda najest.Ak sa chcete dobre a rychlo najest tak si kupte 2x fazulu s chilli za 78 centov
3rohliky 18 centov suma sumarum 96 centov.To si spravite doma a ste najedeny na 3/4 dna
.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...chodím tam, len keď mám cestu okolo (nebývam v meste s MC Donaldom)...vždy si dám 2x chickenburger, malé hranolky a veľkú Colu a som najedený tak akurát...tie jedlá sú strašne sýte a ťažké na žalúdok...pamätám si že som sa tam s kamošom raz tak najedol že som ešte večer nemal na nič chuť a celú cestu domov ma bolelo brucho jak som bol plný...ale už si nepamätám čo som to tam vtedy pojedol...
-
JohnFrusciante
Star
súhlasím... ...a nie to taký bordel ako to v McDonalde ... možno je to chutné ale nejde to do mňaPAuLi3 napísal:za euro si radsej kupim zemle + sekanu a mam toho viac a aj sa z toho najem
-
Stenky
Professional
koki do sekanej ti de pomaly cela krava aj so zvoncom a s hovnami na kopytach, takze tu kludne vsadim na McJohnFrusciante napísal:súhlasím... ...a nie to taký bordel ako to v McDonalde ... možno je to chutné ale nejde to do mňa
jeden kolega dnes napisal zabavnu vetu z USA
Re: McDonalds
Stále sa čudujem, že v MC majú tak plno, keď menu stojí až 4 eura, pritom obsahuje len hamburger+hranolky+pitie. Namiesto toho, ak sa ľudia už rozhodnú ísť najesť niekde von, mali by sa radšej rozhodnúť pre dobrú reštauráciu, v ktorej by nechali 6-8 eur, a najedli sa kvalitne a do sýta v podobnom množstve jedla. Problém je len, že na Slovensku je málo dobrých reštaurácií, čo je škoda. Ale ak človek chce, nájde. A ak človek ide jesť cez obed, radšej by mal vyhľadať obedné menu(polievka+jedlo+pitie), ktoré stojí 4 max 6 eur (v centre Bratislavy aj okolí), čo je vždy výhodnejšie, ako MC.
-
DeFeAt
Medium Professional
teraz maju chicken burger za ojro, cize ak si dam 4 + 3dcl coly tak zaplatim ako napr za stredne big tasty menu a nazerie sa teda poriadne, chickenburgeeeer je ppci, ta sladkopikantna omacka v tom, uhm 
-
uplink
VIP
Keby som nebol celiak s laktózovou intoleranciou, tiež tam chalujem, aj keď je to nezdravé. McDonald má tú výhodu že má chutné žemľe, hranolky a syry...teda aspoň pred pár rokmi mal, čo som tam naposledy jedol hambáče. Teraz dávam len chicken Mc Nuggets a hranolky 
BigMac je asi najlepší buger ktorý som kedy hltal...
a keď si dám celé jeho menu, tak sa celkom aj najem a napijem. Len na trošku štve, že chladenie drinkov riešia tým, že do nich nasypú ľad...
. Inak na zjedenie je aj ChickenBurger...
.
-
peterxxx
Star
to znamena ze nedokazes stravit laktozu ???uplink napísal:Keby som nebol celiak s laktózovou intoleranciou, tiež tam chalujem, aj keď je to nezdravé. McDonald má tú výhodu že má chutné žemľe, hranolky a syry...teda aspoň pred pár rokmi mal, čo som tam naposledy jedol hambáče. Teraz dávam len chicken Mc Nuggets a hranolky
aby som nebol uplne OT tak ja si vzdy kupujem tie kuracie nugetky a hranolky so shakom
ja si v posledom case kupujem 3xchees a najem sa ako nikdy 
ja si kupujem velke big mac menu alebo 2x cheeseburger .. a nekdo tu hovori ze si kupovali 16 ... no tak minule si jeden bol kupit 70.. ale to nebolo len preneho
Ja sa tomu nečudujem a radšej sa pôjdem najesť počas prestávky v práci do macdonaldu ako hľadať nejaký podnik kde majú menu.DomCZo napísal:Stále sa čudujem, že v MC majú tak plno, keď menu stojí až 4 eura, pritom obsahuje len hamburger+hranolky+pitie. Namiesto toho, ak sa ľudia už rozhodnú ísť najesť niekde von, mali by sa radšej rozhodnúť pre dobrú reštauráciu, v ktorej by nechali 6-8 eur, a najedli sa kvalitne a do sýta v podobnom množstve jedla. Problém je len, že na Slovensku je málo dobrých reštaurácií, čo je škoda. Ale ak človek chce, nájde. A ak človek ide jesť cez obed, radšej by mal vyhľadať obedné menu(polievka+jedlo+pitie), ktoré stojí 4 max 6 eur (v centre Bratislavy aj okolí), čo je vždy výhodnejšie, ako MC.
Dôvodov prečo práve mekáč je dosť -- nemusím dlho čakať a pri jedle viem, že je čerstvé /v tomto sú prísny, ´´staré´´ veci sa do predaja nedavajú. Na rozdiel od podnikov kde majú predchystaných 100 rôznych menu a len to hádžu prichystané do mikrovlnky/ Hygiena, žiadne problémy s fajčiarmi..
Nechodievam do mekacu jedávať denne, ale rovnako rád pôjdem do čínskeho fastfoodu /aj keď tam je to s hygienou horšie/ ponuka jedál je stále lepšia ako v nejakom za smiešne menu za 4 eura..
-
uplink
VIP
laktózu a lepok mi poškodzuje črevá. Hmm, dnes som bol v Mc. Donalde a pýtal som sa či nebudú mať bezlepkové menu, tak že sa už viacero ľudí pýtalo, takže s tým možno niečo spravia...peterxxx napísal: to znamena ze nedokazes stravit laktozu ???
aby som nebol uplne OT tak ja si vzdy kupujem tie kuracie nugetky a hranolky so shakomchuti to vyborne ale staci mi tak raz za pol roka...
-
Grim
Darca
...možno pre niektorých hovadina, alma by len zaujímalo aký je rozdiel medzi tým keď si kupujem v MC Drive s nálepkou na okne a bez nálepky. Je tam nejaká zľava? Alebo prečo to viacerí majú nalepené na autách?...