Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa Slayter »

Foriaxus napísal:Bratia češí tvoria takú hru, že nám z toho asi vyrazí dych... :shock:

spracovanie, perfektný príbeh (scenár, ktorý bol podľa informácií vytváraný extrémne dlho, prepisovaný a niekoľkokrát zmenený...) atď... :) sa teším!!!

dúfam, že zamenili rozhranie DX10 na 11 a tá hra bude fičať na najnovšom, ktoré je dostupné vo Windows 7
a na 4, velmi drahych grafickych kartach ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Foriaxus, Ty si to už aj hral, keď o tej hre vieš toľko? Ja by som bol radšej zdržanlivý a neprehlasoval by som dopredu, že je to hra, ktorá mi vyrazí dych, aj keď v to pevne dúfam.

Stále to však môže dopadnúť napr. ako GTA 4, ktoré síce celkom pekne vyzerá, ale mňa osobne nejako nenadchlo a neoslnilo.

Pokým hra nevyjde, nemôžeš tvrdiť, že bude skvelá :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Foriaxus: Vzhladom na to, ze ide o starsi engine, tak budeme radi aj za DX10 :) A to, ze je to ceska hra nemusi nic znamenat. Trebars Arma 2 ma len lokalizovane titulky a pritom je od ceskeho BIS.

Tu je oficialne vyjadrenie, preco nebude hra v cestine na konzolach: http://mafia.czech-games.net/2010/01/vy ... #more-5266
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dobre im tak, mozno si z toho pirati odnesu nejake ponaucenie :) A len tak tipujem, ze drviva vacsina z tych, ktori teraz nadavaju na to, ze je to nehoraznost, ani nikdy nemali v umysle za tu hru zaplatit.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

keby tie hry neboli take drahe... :?
nejsom taky bohaty aby som si dovolil kupovat veci ktore mozem mat zadarmo.. jedina hra ktoru som si kedy kupil bola Counter-Strike seria na steame. Inak mohli by sa poucit na priklade lacnych DVD v stankoch, keby hry nestali viac ako 10 €. To by mali mozno aj vacsie zisky, lebo kupovat nejake GTAcko za 40 € (aj ked je nepochybne skvele) je velky luxus. A to nehovorim o tych cenach ake byvaju na hry od EA, alebo celkovo na konzoly
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

[zase moja standardna agitka na steam akcie]
keby si si pockal par mesiacov, mohol by si si kupit napriklad GTA4 za 7 euro, podobne aj dalsie hry, staci chvilu pockat, aspon sa vychytaju bugy, chyby, kompatibilita
[/zase moja standardna agitka na steam akcie]
pat137
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pat137 »

Foriaxus: a pisem niekde ze na PC nebude? :roll: precitaj si este raz o com som pisal

A to, ze sa im to neoplati robit na konzoly, ale na cesky a slovensky PC trh sa im to oplati? nemyslim si, u nas sa vacsina hier crackne, nie kupi...a ten kto si Mafiu2 kupi, tak to robi asi pre nieco ine ako cesky dabing...vacsina by si tu hru kupila aj s napr. ceskymi titulkami...ta mala cast ludi, ktora si hru kupi, a kupi si ju kvoli dabingu, podla mna nemoze byt taka velka, aby pokryla naklady na dabing

EDIT: btw steam to ma fakt predrazene kym to je v zakladnej sume...momentalne maju Mass Effect 2 za 50€ + taxa, zatialco na alze je za 40€ s DPH...a to uz je rozdiel
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

Foriaxus napísal:Bratia češí tvoria takú hru, že nám z toho asi vyrazí dych... :shock:

spracovanie, perfektný príbeh (scenár, ktorý bol podľa informácií vytváraný extrémne dlho, prepisovaný a niekoľkokrát zmenený...) atď... :) sa teším!!!

dúfam, že zamenili rozhranie DX10 na 11 a tá hra bude fičať na najnovšom, ktoré je dostupné vo Windows 7
hehe ze DX 10... bolo oznamene ze je to robene este na DX 9c :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

GothaR napísal:Dobre im tak, mozno si z toho pirati odnesu nejake ponaucenie :) A len tak tipujem, ze drviva vacsina z tych, ktori teraz nadavaju na to, ze je to nehoraznost, ani nikdy nemali v umysle za tu hru zaplatit.
tak to sa imho velmi mylis, keby to sledujes tak si vsimnes ze ludia zacinaju predavat xboxy s flashom a kupuju si bud elite alebo super elite konzoly bez flashu. a preco? preto lebo hry uz niesu vobec take drahe ako byvali (uplne nove nfs shift za 15 eur , gta iv za 9 eur a podobne su smiesne ceny) . myslim ze vsetku vinu zhadzovat na piratov je somarinu.
vysledok premna : tuto hru si urcite nekupim a verim ze vela konzolistov somnou spravia podobne, kedze si neviem predstavit mafiu v anglickom jazyku (je to moj nazor a nezmenim ho)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ospravvedlnujem sa za Off topic

Filipito : Super elite ? Vo co go ? Shift za 15€ ? KDE KDE KDE ?

BTW nemam rád ludí ktorí by upálili každého warezáka a oni určite si v živote stiahli nie jednu hru :sly:

//joj tak odtial aj nemam ako nakupovať :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

http://www.amazon.co.uk/Super-Elite-Con ... B002PU9UCM
nfs shift:
na game.co.uk bola akcia za 14,99 libier, momentalne taku najdes v pohode na ebay.co.uk :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

DeJF napísal:Ospravvedlnujem sa za Off topic

Filipito : Super elite ? Vo co go ? Shift za 15€ ? KDE KDE KDE ?

BTW nemam rád ludí ktorí by upálili každého warezáka a oni určite si v živote stiahli nie jednu hru :sly:

//joj tak odtial aj nemam ako nakupovať :D
Ja proti warezakom v podstate nic nemam, ale vadi mi, ked sa pohorsuju nad tym, ze proti/kvoli nim vyrobcovia podnikaju nejake kroky, ktore im nie su prospesne. Ved predsa ked zlodej ide kradnut do obchodu, tak sa nestazuje predajcovi, ze luxusny tovar lepsie chrani. V hernom svete bohuzial trpia aj poctivi zakaznici.
Filipito: kolko ludi tak urobilo? 1 tvoj kamarat? Podla mna to nie je nic masove, pretoze aj tu na fore si vsimam velky dopyt po cipoch a flashovani pre konzoly.
A ako tu uz bolo vyssie spomenute - steam uz s cenami nie je to, co byval, ale ak si pockate na akciu, tak sa tam da velmi dobre nakupit. To iste plati pre rozne platinove edicie hier a podobne akcie v kamennych obchodoch.
Zaver je ten, ze warezaci mozu stahovat a zdielat, ale nech sa potom nestazuju, ked ich zacnu distributori obchadzat. Ale je fakt, ze warez scena je dnes uplne inde ako byvala. Bude to OT, ale musim sa vyjadrit: warez je o volnom zdielani cracknutych veci a nie o tom, ze niekto cosi upne na rapid a potom velkym cervenym pismom pod to napise, ze pocas x dni to nikto nemoze uploadnut na rapid, len aby on neprisiel o par bodikov.
Foriaxus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Foriaxus »

T3e5 napísal: hehe ze DX 10... bolo oznamene ze je to robene este na DX 9c :D
Našiel som si pár záujmových informácií ohľadom Mafie II, bude podporovať rozhranie DirectX 9, 10 a podla predpokladu možno aj 11, keďže vychádza už behom tohto roku... a ktovie, možno znova zamenia termín na budúci rok :oops:, môžme sa tešiť len na to najlepšie!
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kde si nasiel tie informacie o DX?
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

To by aj mna zaujmalo... hod sem link
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Trochu som si prebehol oficialne forum k M2 a ziadne vyjadrenie z vedenia tam nepadlo. Ale par dlhodobejsich clenov tam uvadza, ze hra ma podporovat DX10 a DX9. Ale napriklad sa tam objavili aj spravy este v prvej polovici roku 2009, ze hra bude mat len DX9, co by bolo miernym sklamanim.
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

miernym sklamanim bude ked bude podporovat DX10 a nie 9... 11 to malo podporovat ako samozrejmost.. aspon niaky revans za to kolko na tom pracuju
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Cyrus666: Neviem o com pises, DX10 je spatne komaptibilne s DX9, takze ak hra podporuje DX10, tak zaroven podporuje aj DX9. Myslim, ze o ziadnom revansi sa tu hovorit neda.
Foriaxus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Foriaxus »

Veru tak a nemyslím si, že hra bude bežať na staršom DX 9, ktorý je z OS Win XP, bolo by to nespravodlivé voči hre... a neviem odkiaľ by sa nabrali tie realisticky, vizuálne, efekty... :?.

Najnovšou technológiou DirectX ponúkne Microsoft hráčom viacej zážitku, než kedykoľvek predtým... :)
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

ale ja hovorim ze by uz mala podporovat DX 11 a nie len 10
Napísať odpoveď