a na 4, velmi drahych grafickych kartachForiaxus napísal:Bratia češí tvoria takú hru, že nám z toho asi vyrazí dych...![]()
spracovanie, perfektný príbeh (scenár, ktorý bol podľa informácií vytváraný extrémne dlho, prepisovaný a niekoľkokrát zmenený...) atď...sa teším!!!
dúfam, že zamenili rozhranie DX10 na 11 a tá hra bude fičať na najnovšom, ktoré je dostupné vo Windows 7
Mafia 2
Re: Mafia 2
Foriaxus, Ty si to už aj hral, keď o tej hre vieš toľko? Ja by som bol radšej zdržanlivý a neprehlasoval by som dopredu, že je to hra, ktorá mi vyrazí dych, aj keď v to pevne dúfam.
Stále to však môže dopadnúť napr. ako GTA 4, ktoré síce celkom pekne vyzerá, ale mňa osobne nejako nenadchlo a neoslnilo.
Pokým hra nevyjde, nemôžeš tvrdiť, že bude skvelá
Stále to však môže dopadnúť napr. ako GTA 4, ktoré síce celkom pekne vyzerá, ale mňa osobne nejako nenadchlo a neoslnilo.
Pokým hra nevyjde, nemôžeš tvrdiť, že bude skvelá
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Foriaxus: Vzhladom na to, ze ide o starsi engine, tak budeme radi aj za DX10
A to, ze je to ceska hra nemusi nic znamenat. Trebars Arma 2 ma len lokalizovane titulky a pritom je od ceskeho BIS.
Tu je oficialne vyjadrenie, preco nebude hra v cestine na konzolach: http://mafia.czech-games.net/2010/01/vy ... #more-5266
Tu je oficialne vyjadrenie, preco nebude hra v cestine na konzolach: http://mafia.czech-games.net/2010/01/vy ... #more-5266
Dobre im tak, mozno si z toho pirati odnesu nejake ponaucenie
A len tak tipujem, ze drviva vacsina z tych, ktori teraz nadavaju na to, ze je to nehoraznost, ani nikdy nemali v umysle za tu hru zaplatit.
-
r3mus
Medium Star
keby tie hry neboli take drahe...
nejsom taky bohaty aby som si dovolil kupovat veci ktore mozem mat zadarmo.. jedina hra ktoru som si kedy kupil bola Counter-Strike seria na steame. Inak mohli by sa poucit na priklade lacnych DVD v stankoch, keby hry nestali viac ako 10 €. To by mali mozno aj vacsie zisky, lebo kupovat nejake GTAcko za 40 € (aj ked je nepochybne skvele) je velky luxus. A to nehovorim o tych cenach ake byvaju na hry od EA, alebo celkovo na konzoly
nejsom taky bohaty aby som si dovolil kupovat veci ktore mozem mat zadarmo.. jedina hra ktoru som si kedy kupil bola Counter-Strike seria na steame. Inak mohli by sa poucit na priklade lacnych DVD v stankoch, keby hry nestali viac ako 10 €. To by mali mozno aj vacsie zisky, lebo kupovat nejake GTAcko za 40 € (aj ked je nepochybne skvele) je velky luxus. A to nehovorim o tych cenach ake byvaju na hry od EA, alebo celkovo na konzoly
[zase moja standardna agitka na steam akcie]
keby si si pockal par mesiacov, mohol by si si kupit napriklad GTA4 za 7 euro, podobne aj dalsie hry, staci chvilu pockat, aspon sa vychytaju bugy, chyby, kompatibilita
[/zase moja standardna agitka na steam akcie]
keby si si pockal par mesiacov, mohol by si si kupit napriklad GTA4 za 7 euro, podobne aj dalsie hry, staci chvilu pockat, aspon sa vychytaju bugy, chyby, kompatibilita
[/zase moja standardna agitka na steam akcie]
Foriaxus: a pisem niekde ze na PC nebude?
precitaj si este raz o com som pisal
A to, ze sa im to neoplati robit na konzoly, ale na cesky a slovensky PC trh sa im to oplati? nemyslim si, u nas sa vacsina hier crackne, nie kupi...a ten kto si Mafiu2 kupi, tak to robi asi pre nieco ine ako cesky dabing...vacsina by si tu hru kupila aj s napr. ceskymi titulkami...ta mala cast ludi, ktora si hru kupi, a kupi si ju kvoli dabingu, podla mna nemoze byt taka velka, aby pokryla naklady na dabing
EDIT: btw steam to ma fakt predrazene kym to je v zakladnej sume...momentalne maju Mass Effect 2 za 50€ + taxa, zatialco na alze je za 40€ s DPH...a to uz je rozdiel
A to, ze sa im to neoplati robit na konzoly, ale na cesky a slovensky PC trh sa im to oplati? nemyslim si, u nas sa vacsina hier crackne, nie kupi...a ten kto si Mafiu2 kupi, tak to robi asi pre nieco ine ako cesky dabing...vacsina by si tu hru kupila aj s napr. ceskymi titulkami...ta mala cast ludi, ktora si hru kupi, a kupi si ju kvoli dabingu, podla mna nemoze byt taka velka, aby pokryla naklady na dabing
EDIT: btw steam to ma fakt predrazene kym to je v zakladnej sume...momentalne maju Mass Effect 2 za 50€ + taxa, zatialco na alze je za 40€ s DPH...a to uz je rozdiel
hehe ze DX 10... bolo oznamene ze je to robene este na DX 9cForiaxus napísal:Bratia češí tvoria takú hru, že nám z toho asi vyrazí dych...![]()
spracovanie, perfektný príbeh (scenár, ktorý bol podľa informácií vytváraný extrémne dlho, prepisovaný a niekoľkokrát zmenený...) atď...sa teším!!!
dúfam, že zamenili rozhranie DX10 na 11 a tá hra bude fičať na najnovšom, ktoré je dostupné vo Windows 7
tak to sa imho velmi mylis, keby to sledujes tak si vsimnes ze ludia zacinaju predavat xboxy s flashom a kupuju si bud elite alebo super elite konzoly bez flashu. a preco? preto lebo hry uz niesu vobec take drahe ako byvali (uplne nove nfs shift za 15 eur , gta iv za 9 eur a podobne su smiesne ceny) . myslim ze vsetku vinu zhadzovat na piratov je somarinu.GothaR napísal:Dobre im tak, mozno si z toho pirati odnesu nejake ponaucenieA len tak tipujem, ze drviva vacsina z tych, ktori teraz nadavaju na to, ze je to nehoraznost, ani nikdy nemali v umysle za tu hru zaplatit.
vysledok premna : tuto hru si urcite nekupim a verim ze vela konzolistov somnou spravia podobne, kedze si neviem predstavit mafiu v anglickom jazyku (je to moj nazor a nezmenim ho)
-
DeJF
Addict
Ospravvedlnujem sa za Off topic
Filipito : Super elite ? Vo co go ? Shift za 15€ ? KDE KDE KDE ?
BTW nemam rád ludí ktorí by upálili každého warezáka a oni určite si v živote stiahli nie jednu hru
//joj tak odtial aj nemam ako nakupovať
BTW nemam rád ludí ktorí by upálili každého warezáka a oni určite si v živote stiahli nie jednu hru
http://www.amazon.co.uk/Super-Elite-Con ... B002PU9UCM
nfs shift:
na game.co.uk bola akcia za 14,99 libier, momentalne taku najdes v pohode na ebay.co.uk
nfs shift:
na game.co.uk bola akcia za 14,99 libier, momentalne taku najdes v pohode na ebay.co.uk
Ja proti warezakom v podstate nic nemam, ale vadi mi, ked sa pohorsuju nad tym, ze proti/kvoli nim vyrobcovia podnikaju nejake kroky, ktore im nie su prospesne. Ved predsa ked zlodej ide kradnut do obchodu, tak sa nestazuje predajcovi, ze luxusny tovar lepsie chrani. V hernom svete bohuzial trpia aj poctivi zakaznici.DeJF napísal:Ospravvedlnujem sa za Off topic
Filipito: kolko ludi tak urobilo? 1 tvoj kamarat? Podla mna to nie je nic masove, pretoze aj tu na fore si vsimam velky dopyt po cipoch a flashovani pre konzoly.
A ako tu uz bolo vyssie spomenute - steam uz s cenami nie je to, co byval, ale ak si pockate na akciu, tak sa tam da velmi dobre nakupit. To iste plati pre rozne platinove edicie hier a podobne akcie v kamennych obchodoch.
Zaver je ten, ze warezaci mozu stahovat a zdielat, ale nech sa potom nestazuju, ked ich zacnu distributori obchadzat. Ale je fakt, ze warez scena je dnes uplne inde ako byvala. Bude to OT, ale musim sa vyjadrit: warez je o volnom zdielani cracknutych veci a nie o tom, ze niekto cosi upne na rapid a potom velkym cervenym pismom pod to napise, ze pocas x dni to nikto nemoze uploadnut na rapid, len aby on neprisiel o par bodikov.
Našiel som si pár záujmových informácií ohľadom Mafie II, bude podporovať rozhranie DirectX 9, 10 a podla predpokladu možno aj 11, keďže vychádza už behom tohto roku... a ktovie, možno znova zamenia termín na budúci rokT3e5 napísal: hehe ze DX 10... bolo oznamene ze je to robene este na DX 9c
Kde si nasiel tie informacie o DX?
To by aj mna zaujmalo... hod sem link
-
hojko
Site Admin
Trochu som si prebehol oficialne forum k M2 a ziadne vyjadrenie z vedenia tam nepadlo. Ale par dlhodobejsich clenov tam uvadza, ze hra ma podporovat DX10 a DX9. Ale napriklad sa tam objavili aj spravy este v prvej polovici roku 2009, ze hra bude mat len DX9, co by bolo miernym sklamanim.
-
Cyrus666
Light Professional
miernym sklamanim bude ked bude podporovat DX10 a nie 9... 11 to malo podporovat ako samozrejmost.. aspon niaky revans za to kolko na tom pracuju
-
hojko
Site Admin
Cyrus666: Neviem o com pises, DX10 je spatne komaptibilne s DX9, takze ak hra podporuje DX10, tak zaroven podporuje aj DX9. Myslim, ze o ziadnom revansi sa tu hovorit neda.
Veru tak a nemyslím si, že hra bude bežať na staršom DX 9, ktorý je z OS Win XP, bolo by to nespravodlivé voči hre... a neviem odkiaľ by sa nabrali tie realisticky, vizuálne, efekty...
.
Najnovšou technológiou DirectX ponúkne Microsoft hráčom viacej zážitku, než kedykoľvek predtým...
Najnovšou technológiou DirectX ponúkne Microsoft hráčom viacej zážitku, než kedykoľvek predtým...
-
Cyrus666
Light Professional
ale ja hovorim ze by uz mala podporovat DX 11 a nie len 10