No tak som zistil, že je to vlastne ladený výfuk ARROW kompletka od motoru až po koniec
A
GothaR, nerobí to len neskrotený hluk... Tak isto pod 3 500 len tak pradie a vo výšších otáčkach dáva o sebe vedieť.
Ako ja som s tým zvukom plne spokojný, dokopy počujem asi 4 druhy zvuku v závislosti od toho jak tlačím na plyn, je to karburátor...
Len by som ho chcel trochu "skultúrniť" - neviem aký výraz by sa hodil lepšie POZOR! - nie stíšiť.
No a to, že je to pomaly 20 ročná 1.4-ka, stále nič nemení na tom, že je to GT a len tak pre info,
205 T16 je rally legenda na ktorú sa nechytá absolutne nič, možno ešte Suzuki Escudo hej?

Ale to je zase čiste rally auto. Ja síce nemám T16, ale je to niečo v tom duchu. Chcem tým povedať, že byť tebou, veľmi ju nepodceňujem, už viacerí machri mali nalepené oči na prednom skle keď som tomu vyťal. Nie je to síce Ford Puma 1.7 čo som mal pred tým, s tým to zrovnávať nemôžem, ale má svoje čaro a asi by som si ju druhý raz nekúpil, keby to bola "iba 1.4-ka"
A to ani nie som fandom značky Peugeot.
KoCi: 100 ľudí 100 chutí
Mne sa hlučné výfuky vždy páčili a na motorke to považujem dokonca za povinnosť... Ja sa s mojim autom na superšport nehrám, z osobného auta superšport nijak nespravíš, nakoľko v SS je 90% auta ladené za jedným účelom. Ani sa nesnažím napodobňovať Raikkonena, skôr si jazdu vychutnávam, z toho pramení aj moja otázka v prvom príspevku