Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

kúpim basgitare nový pás :D ..... no asi budem depkarit pretoze budem sam ... :( a ked si predstavim ze vsetci budu so svojimi holkami .... a ja budem sam ... a este ked si spomeniem na byvalu ta ista co minuly valentin ... ... tak politrovka + gitara :D
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

dnes je 10. vsak?...a ja este nic nemam a horsie ze este ani predstavu..hm..aj ked nie som moc fanusikom tohto "sviatku",nieco by trebalo...hmm :?
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

(vopred sa ospravedlnujem za OT)

Z mojho (depresivneho) pohladu je v podstate Valentin onicom. Ak niekoho milujete tak ho obdaruvate pocas celeho vztahu, nielen na valentina a nielen hmotnymi vecami :)

Tak ako sa hovori, ze male darceky priatelstvo udrziavaju a velke rozbijaju... takisto to plati (podla mna) v laske. Zivot je o malickostiach a kazdodennych poteseniach :)

Len ja budem tento rok niekde v :censored1: (ta krajina z ktorej sa vratil Lajci na SK)

Neviem ako vy ale ja tento valentin budem "oslavovat" s litrovkou na zemi, cigarom v hube a spominat na "stare dobre casy" - 14. to bude presne 5 mesiacov od posledneho ukoncenia vztahu a nezacatia noveho... :samovrazda:

Prajem Vám veselé prežitie Valentína, nech vám to dlho vydrží a užívajte si svoje polovičky.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Fuuh to uz sa blizi zas tento zbytocny "sviatok"? Aj tak ani nezaznamenam ziadnu zmenu, ze je daky ten Valentin. Ako vzdy predriemem Sobotu v posteli, takze nech sa deje kade tade co len chce, aj tak mi je to fuk :)
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

zajtra idem niečo pozreť,tak potom poviem čo som vybral
dúfam že sa my niečo pekné a cool poradí nájsť :D
ramon_cz
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ramon_cz »

heh, je to tu zas a teraz dni vychadzaju rovnako ako pred asi 5 rokmi, ked som dal babene kopacky na Valentyna.
A viete preco? Lebo bola poverciva a 13. bol piatok, tak som den pockal...:oops:

No bol som mlady a ten 'vztah' netrval ani mesiac. Od tej doby na Valentyna kaslem, ked niekoho lubim, poviem mu to kludne kazdy den!
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ramon_cz napísal:ked niekoho lubim, poviem mu to kludne kazdy den!
a kde je napísané že to svojim láskam nepovieme každý den?ale iba na valentína

tiež som sa pred časom oháňal touto sprostou argumentáciou - ale je to na riť pretože sa týmto "tvrdým" vyjadrením snažíš sám sebe vo vlastných očiach ospravedlniť to, že si sám....
viem to presne lebo tiež som tak rozmýšľal aj ja - unikal mi skutočný význam toho dňa - dnes už tomu rozumiem :oops:
ramon_cz napísal:poznam vacsinu ludi, co Valentyna riesi takto a to pak ten 'sviatok' straca zmysel
jjjjjjjjjjjjjjjo to sú tí tzv "zaľúbení"
ramon_cz
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ramon_cz »

tak ma to asi este len caka az to pochopim...
ja som Valentyna neslavil ani ked som nebol sam, s priatelkou sme na to mali rovnaky nazor...
a take ze co sakra mam kupit, rychlo daku cokoladu...toto ma byt dokaz lasky? [jasne ze to kazdy bere inak, ale poznam vacsinu ludi, co Valentyna riesi takto a to pak ten 'sviatok' straca zmysel]
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Este jeden tip... Listky do divadla, na nejaku fajn premieru... Je pravda, ze to nieke pre kazdeho, ale ja lepsi darcek a udobrovac pre svoju priatelku nepoznam :)

A nazor na sviatok ako taky? Spolocny zivot dvoch ludi ktori sa maju radi by mal byt oslavou zivota sam o sebe. Kazdy den, kazdu hodinu, vzdy ked sa v noci zobudim a moja polovicka ticho spi vedla mna. Netreba sa snazit nijako umelo eskalovat to co uz medzi dvoma ludmi tak ci onak je velmi silne len preto, ze je nejaky specialny den v kalendari. Som za malu drobnost, za spolocnu veceru, polnocny vylet nad mesto ci podobnu "hlupost", ktora spestri vztah. Darceky ako plysaky, cokoladky ci dokonca retiazky a podobne mi na tento "sviatok" pridu ako dost beznajdene. Ale je to len moj nazor.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

kupili ste niekto tu srdieckovu vonavku co reklamuju v Marrionaud? :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Ach jaj ten valentin..ja to nie ze oslavujem..ale len tak s priatelkou si dame nieco sladke tut mutu a ta..teda ak by ta priatelka bola :( ked si spomenime ako som travil valentina minuly rok :( ach jaj...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

trochu ma stve pretoze ked nemate byt ako s frajerkou tak je to pre nu velmi zly den... a napriek tomu je to uplne obycajny den len s dakym datumom... ach jaj hrozne ta propagacia co to dokaze s clovekom
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

wolodo napísal:trochu ma stve pretoze ked nemate byt ako s frajerkou tak je to pre nu velmi zly den... a napriek tomu je to uplne obycajny den len s dakym datumom... ach jaj hrozne ta propagacia co to dokaze s clovekom
bud rad ze tu priatelku vobec mas ;) ja velka milovnicka Valentina,darceky uz tyzden dopredu nakupene a co sa nestane...? no rozchod bum
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nevadi, odlozis a dalsiemu ich budes davat len tak, to by ma urcite viac potesilo ako nejaka forma ze valentin :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Haslerka, mne sa s priateľkou tiež darí... hádame sa, ako psi... :( :? po*ebaný Valentín... ko*ot.
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Tí, ktori sa naozaj miluju si vyjadruju lasku pocas celeho vztahu... nie len na Valentina... ak by som bol zadany tak teraz travim so svojou polovickou niekde po perinou :D ale mozeme snivat dalej :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Famozny darcek som tento rok od priatelky dostal :)
Prílohy
cimg1594.jpg
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Co si myslite o tom ked dakto dostane kosom na valentina/narodky? Akurat dnes nejakemu typkovi dala jedna kamoska, a potom sme to zacali rozoberat...
//pozeram ze paru clenov fora to zazilo :D no tak nic
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Re: Valentin 14. februara

Príspevok od používateľa Blade.m »

Cau, pls mohli by ste tu hodit nejaku stranku kde by sa dali kupit privesky na krk v tvare srdca a kluca?? Najlepsie aj nejaka sada... alebo nieco, ze srdce na polovicu... dik
foboss
Light Star
Light Star

Re: Valentin 14. februara

Príspevok od používateľa foboss »

Blade.m napísal:Cau, pls mohli by ste tu hodit nejaku stranku kde by sa dali kupit privesky na krk v tvare srdca a kluca?? Najlepsie aj nejaka sada... alebo nieco, ze srdce na polovicu... dik
www.novosilver.sk
www.isperky.sk
www.striebro.org
:)
Napísať odpoveď