Valentin 14. februara
(vopred sa ospravedlnujem za OT)
Z mojho (depresivneho) pohladu je v podstate Valentin onicom. Ak niekoho milujete tak ho obdaruvate pocas celeho vztahu, nielen na valentina a nielen hmotnymi vecami
Tak ako sa hovori, ze male darceky priatelstvo udrziavaju a velke rozbijaju... takisto to plati (podla mna) v laske. Zivot je o malickostiach a kazdodennych poteseniach
Len ja budem tento rok niekde v
(ta krajina z ktorej sa vratil Lajci na SK)
Neviem ako vy ale ja tento valentin budem "oslavovat" s litrovkou na zemi, cigarom v hube a spominat na "stare dobre casy" - 14. to bude presne 5 mesiacov od posledneho ukoncenia vztahu a nezacatia noveho...
Prajem Vám veselé prežitie Valentína, nech vám to dlho vydrží a užívajte si svoje polovičky.
Z mojho (depresivneho) pohladu je v podstate Valentin onicom. Ak niekoho milujete tak ho obdaruvate pocas celeho vztahu, nielen na valentina a nielen hmotnymi vecami
Tak ako sa hovori, ze male darceky priatelstvo udrziavaju a velke rozbijaju... takisto to plati (podla mna) v laske. Zivot je o malickostiach a kazdodennych poteseniach
Len ja budem tento rok niekde v
Neviem ako vy ale ja tento valentin budem "oslavovat" s litrovkou na zemi, cigarom v hube a spominat na "stare dobre casy" - 14. to bude presne 5 mesiacov od posledneho ukoncenia vztahu a nezacatia noveho...
Prajem Vám veselé prežitie Valentína, nech vám to dlho vydrží a užívajte si svoje polovičky.
-
ramon_cz
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
heh, je to tu zas a teraz dni vychadzaju rovnako ako pred asi 5 rokmi, ked som dal babene kopacky na Valentyna.
A viete preco? Lebo bola poverciva a 13. bol piatok, tak som den pockal...
No bol som mlady a ten 'vztah' netrval ani mesiac. Od tej doby na Valentyna kaslem, ked niekoho lubim, poviem mu to kludne kazdy den!
A viete preco? Lebo bola poverciva a 13. bol piatok, tak som den pockal...
No bol som mlady a ten 'vztah' netrval ani mesiac. Od tej doby na Valentyna kaslem, ked niekoho lubim, poviem mu to kludne kazdy den!
-
triple
Guru wannabe
a kde je napísané že to svojim láskam nepovieme každý den?ale iba na valentínaramon_cz napísal:ked niekoho lubim, poviem mu to kludne kazdy den!
tiež som sa pred časom oháňal touto sprostou argumentáciou - ale je to na riť pretože sa týmto "tvrdým" vyjadrením snažíš sám sebe vo vlastných očiach ospravedlniť to, že si sám....
viem to presne lebo tiež som tak rozmýšľal aj ja - unikal mi skutočný význam toho dňa - dnes už tomu rozumiem
jjjjjjjjjjjjjjjo to sú tí tzv "zaľúbení"ramon_cz napísal:poznam vacsinu ludi, co Valentyna riesi takto a to pak ten 'sviatok' straca zmysel
-
ramon_cz
Amateur
tak ma to asi este len caka az to pochopim...
ja som Valentyna neslavil ani ked som nebol sam, s priatelkou sme na to mali rovnaky nazor...
a take ze co sakra mam kupit, rychlo daku cokoladu...toto ma byt dokaz lasky? [jasne ze to kazdy bere inak, ale poznam vacsinu ludi, co Valentyna riesi takto a to pak ten 'sviatok' straca zmysel]
ja som Valentyna neslavil ani ked som nebol sam, s priatelkou sme na to mali rovnaky nazor...
a take ze co sakra mam kupit, rychlo daku cokoladu...toto ma byt dokaz lasky? [jasne ze to kazdy bere inak, ale poznam vacsinu ludi, co Valentyna riesi takto a to pak ten 'sviatok' straca zmysel]
Este jeden tip... Listky do divadla, na nejaku fajn premieru... Je pravda, ze to nieke pre kazdeho, ale ja lepsi darcek a udobrovac pre svoju priatelku nepoznam 
A nazor na sviatok ako taky? Spolocny zivot dvoch ludi ktori sa maju radi by mal byt oslavou zivota sam o sebe. Kazdy den, kazdu hodinu, vzdy ked sa v noci zobudim a moja polovicka ticho spi vedla mna. Netreba sa snazit nijako umelo eskalovat to co uz medzi dvoma ludmi tak ci onak je velmi silne len preto, ze je nejaky specialny den v kalendari. Som za malu drobnost, za spolocnu veceru, polnocny vylet nad mesto ci podobnu "hlupost", ktora spestri vztah. Darceky ako plysaky, cokoladky ci dokonca retiazky a podobne mi na tento "sviatok" pridu ako dost beznajdene. Ale je to len moj nazor.
A nazor na sviatok ako taky? Spolocny zivot dvoch ludi ktori sa maju radi by mal byt oslavou zivota sam o sebe. Kazdy den, kazdu hodinu, vzdy ked sa v noci zobudim a moja polovicka ticho spi vedla mna. Netreba sa snazit nijako umelo eskalovat to co uz medzi dvoma ludmi tak ci onak je velmi silne len preto, ze je nejaky specialny den v kalendari. Som za malu drobnost, za spolocnu veceru, polnocny vylet nad mesto ci podobnu "hlupost", ktora spestri vztah. Darceky ako plysaky, cokoladky ci dokonca retiazky a podobne mi na tento "sviatok" pridu ako dost beznajdene. Ale je to len moj nazor.
bud rad ze tu priatelku vobec maswolodo napísal:trochu ma stve pretoze ked nemate byt ako s frajerkou tak je to pre nu velmi zly den... a napriek tomu je to uplne obycajny den len s dakym datumom... ach jaj hrozne ta propagacia co to dokaze s clovekom
-
Začiatok Konca
Professional
Re: Valentin 14. februara
Cau, pls mohli by ste tu hodit nejaku stranku kde by sa dali kupit privesky na krk v tvare srdca a kluca?? Najlepsie aj nejaka sada... alebo nieco, ze srdce na polovicu... dik
Re: Valentin 14. februara
www.novosilver.skBlade.m napísal:Cau, pls mohli by ste tu hodit nejaku stranku kde by sa dali kupit privesky na krk v tvare srdca a kluca?? Najlepsie aj nejaka sada... alebo nieco, ze srdce na polovicu... dik
www.isperky.sk
www.striebro.org