ale na FB každý nadáva a zatiaľ som nikoho nevidel kto by redeemol dačo ´´riadne´´PAuLi3 napísal:juqube co sa cudujes?? myslis ze tam chodime len my slovaci alebo co?? sak tam je cez milion ludi, takze tie tisice cien su fuc raz dva ...
LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
dpc ja tu mam nastaveny autorefresh na ptzplace
a nist dpc 780 PTZ som scel aspon ipod nano
-
viper1993
Medium Professional
filipito: kedysi davnejsie(november, december?) to pisali(tusim ze na FB) ze posledny redeem bez zdrazenia bude v decembri, no potom na FB pisali ze tento januarovy redeem este nezdrazia cize podla mna to bude az ked to otvoria cele
no tak dobre ze som nic nebral ked sa bude zdrazovat
tak ideme pekne sporit 
PayPal CASH.. asi ti to neposlu v obalke do schranky 
-
Robbie42
Light Professional
jasne, setrite si body, ocividne je velka sanca ziskat nieco uz aj teraz, nie to este v buducnosti
Ĺockerz je uz smiesny, budem SERIOZNE prekvapeny ak poslu aspon tych 25USD. A ja som im tak veril
Ĺockerz je uz smiesny, budem SERIOZNE prekvapeny ak poslu aspon tych 25USD. A ja som im tak veril
to ti pošlu na email..tie peniaze sa daju poslať aj ked na PP regnuty nie si,az po registracii na PP sa ti pripišu na učetPitBull_4 napísal:a kedy im mám dať údaje na ten PayPal ??? A odtiaľ si to môžem dať poslať na účet alebo nie ?
-
PAuLi3
Darca
akoze co tu uz riesis paypal, prisiel ti uz potvrdzovaci mail z lockerzu??
tak sa pochvalte kto co ma
..podla mna toto bol najslabsi restock doteraz...nie z toho pohladu ze som zase nic nevybral s tym musi clovek na 99.99999999999% ratat ale preto ze bol najmensi vyber co sa tyka veci..to musite uznat ze po minule razy bol vber lepsi a hlavne vacsi...
-
miricleboy
Expert
bola to slabota. radsej by som uvital keby bol obchod otvoreny 24/7 aj ked budu ceny za viac PTZ. ale stale to len slubuju a nic...
Musis na to pozerat aj tak, ze oni tiez nemaju pravidelny prisun tych cien. Podla mna to dostavaju narazovo v jeden den vsetko a preto to tak riesia aj s tou redemption. Ale samozrejme uvital by som to aj ja ak by stacilo zbierat a hockedy by som si nieco mohol vybrat.
mozem osrat cele lockerz. pred silvestrom som mal nejakych 220 bodov. potom sa mi nedalo prihlasovat. o tyzden som prisiel na to, ze mi dali ban, lebo som bol registrovany cez nejaky junk mail (meltmail), tak ho neakceptovali, ako plnohodnotnu mail adresu. chlapik mi odpisal, ze to posunie dalej, aby to unbanli. odvtedy ziadna odozva na 3 dalsie maily. uz si ani nepamatm ,kde som prisiel ku accountu, ale asi od niekoho, kto ponukal pozvanky a mal to regnute na ten mail. dodatocne sa to zmenit nedalo. skvely system. chcel som si aspon vyskusat, ci sa mi podari uchmatnut kamerka. thats all 
preco nikde nemam obchod a nemozem si pozriet ake veci predavaju?
-
badboy007
Star
teraz to nieje mozne, veci vidno len pocasu reedemu.
diky kamo..
K+
a pocuj kde ukazuje kedy otvoria shop? a este ake su orientacne ceny? mal by som zaujem o to PSP popr. ipod toutch. ale skôr PSP.
-
PAuLi3
Darca
pindur1 co keby si si precital celu temu..., presny cas nikdy nieje dopredu stanoveny, musis mat stastie a v danu chvilu byt na stranke ! A budem sa zase opakovat ale si moc naivny ked si myslis, ze si len tak dokazes zobrat psp, ci inu vec... sanca je mensie nez mala, i ked kto vie co vymyslia na dalsi redeem
rozumiem ze to treba vystihnut. som na nete kazdy bozi den.. netajim sa ze som zavislak.. len ma zaujimaju priblizne ceny a kde to pisu kedy bude reedem niekde n newskach?
Chlape v tomto ti ani zavislost nepomoze. Ide o tu spravnu chvilu to vystihnut a mat stastie. To nie je o tom ci si na nete 24/7 alebo nie. Orientacne ceny mas tu - http://www.facebook.com/note.php?note_id=163176025459 
tak ja to skusim.. netesim sa aby som nebol sklamany..
ale aj tak vam dakujem za info. je to asi ako vyhrat v sportke
A este dostal som sa do Z-listu cize som pozval tych 20 ludi.. no a to tricko mi pride samo?nemusim nic vyplnat ani potvrdzovat?
-
badboy007
Star
Staci, ked mas vyplnenu adresu v profile. Potom ti pride potvrdzovaci e-mail na tricko. A o par tyzdnov ho cakaj doma.
btw PSP stoji okolo 200 PTZ, I-pod tusim okolo 325 PTZ
/ upravena zla hodnota bodov za i-pod, dik Filipito
btw PSP stoji okolo 200 PTZ, I-pod tusim okolo 325 PTZ
/ upravena zla hodnota bodov za i-pod, dik Filipito