Mass Effect 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mirom11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Mass Effect 2

Príspevok od používateľa mirom11 »

PS: chcel by som sa spytat či aj vi mate v niektorych videách takú divnú grafiku? konkrétne mam nastavene roz: 1440x800 a ked ide video vydim tam kocky ako keby mam grafiku na 800x600. Robi mi to napríklad hned ako zapnem hru alebo aj napriklad ked ukazuje EA logo alebo v uvodnom videu alebo aj ked idem cez to relé hmoty.

Ovladace mam najnovsie a aj vsetko ostatne takze ak to nerobí nikomu len mne tak to bude asi verziou hry :(
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mozno mas fakt nejaku verziu hry, ktora je o nieco mensia tym ze su taketo nepodstatne video nejak skomprimovane.
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

jo jo asi to tak bude lebo konkretne mam tu Team JPN Only 3.7 GB verziu a az je to tym tak to je dost naprd a ako si tak pozeram gameplay videa tak to je vsade super grafika teda v tych miestach kde to mne blbne a mam to este horsie ako v ME1 takze si musim zohnet inu verziu :-(
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

mam otazku ohladom cestiny, viem ze jedna je uz na nete (patch-cz), za ktoru dakujem, ale pocul som ze je na prd prelozena a tak sa pytam (lebo bolo napisane ze teraz so-ne to budu opravovat) ci neviete akou formou bude ta "zaplata" urobena...dalsi patch? alebo prepisovanie suborov? ale asi neviete :)

takze ci mam cakat na tu "novu" alebo si mozem hodit staru cestinu

dakujem
lekoklatik
VIP
VIP

Tiez som cital ze cestinu neurobili nastastnejsie. Myslim ze sa ti radsej oplati cakat. Je jedno ci to bude patch, nie? : P
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jj jasne, tesim sa ako decko :D najhorsie je ze uz mam iba 3,5 % do konca :) 1 mam original, no nemam peniaze vyhadzovat za dvojku tolke euri...a ktovie aka je vobec cestina v originale...asi ta na prd
lekoklatik
VIP
VIP

Veď tak si počkáš. Akcia na steame a češtinu do toho si stiahneš : )
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

nooo tu cestinu som stiahol, a uprimne ja som si vsimol dva krat ze by to mohli inak prelozit, a to ta uprimne nezabije, skor si rad ze si to vsimnes :D inaksie bola podla mna spravena celkom fajn, nemozem povedat ze by mala nejake nedostatky...
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

Pekný náhodný záber a raketa vedla hlavy ;D
To len pre zaujimavost pre tých čo to ešte nehráli ;)
Prílohy
Mass Effect 2 raketa.JPG
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Pekný záber, heh pozerám že si nechal sheparda v origo vzhlade, ja som svojho pozmenil.
Presne tamtú časť som hral včera, ja už mám Archandela v skupine :P

Inak píše sa nehrali. Peace :smt033
mirom11
Medium Expert
Medium Expert

Zdravim. Chcem sa spytat či nemate niekto problem s DLC ? teda ak ho mate nainstalovany :-) mne konkretne ide vsetko okrem ME2_Zaeed.exe teda ked to nainstalujem a zapnem hru napise mi ze sa nepodarilo nacitat tento doplnok. Uz neviem co stym a chcel by som ho mat .
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Pri bitke "o Archadela" som zistil ze zly skutok je niekedy dobra volba :) nikdy by ma nenapadlo ze to bude az tak spravene :P
skoda no... :(
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

Guczmann napísal:Pekný záber, heh pozerám že si nechal sheparda v origo vzhlade, ja som svojho pozmenil.
Presne tamtú časť som hral včera, ja už mám Archandela v skupine :P

Inak píše sa nehrali. Peace :smt033
No ja som ho nechal tak jak je, nechcelo sa mi s tým babrať :)
No a s tým "y" to bol preklep :lol: už som to upravil, aby to niekomu neťahalo oči :D
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Seems like Garrus finally put the stick out of his ass, but now he seems to try to beat everyone to death with it, I cant belive it, but I guess I liked old Garrus better. - WIN :D
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

ako mám vložiť save z ME1 do ME2? chcel by som pokračovať v uloženej hre, ale neviem, ako to mám urobiť. nenašiel som o tom žiadne informácie ani na oficiálnej stránke hry. a má uložená pozícia z 1ky vo 2ke aj nejaký efekt čo sa týka rozhodnutí?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

tu je navod: http://social.bioware.com/forum/1/topic ... x/883854/1 ;) a ano vsetky rozhodnutia ktore si urobil predtym, sa odzrkadlia aj tu :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no dneska mi konecne dosla predobjednavka.. a mam desne pokusenie - len som este nedohral jednotku tak som z toho trosku na nerv :D
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Koci urcite sa ti oplati dohrat jednotku a potom preniest savy do dvojky, viac sa do toho "vcitis" :)
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

skúšal som to vloženie save-u, ale nechce mi to fungovať. šiel som aj podľa toho návodu, ale akoby mi ten save z 1ky ani neregistrovalo. má s tým už niekto skúsenosť? mám Windows XP
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Mam len ja problemy v hre? Proste mi sklbne obraz a ostane stat. Pomaha len hodit sa na plochu a znovu sa prepnut do hry. Robilo mi to uz pri ME1, ale len raz za cas. No tu je schopne sa to zopakovat aj 10x za minutu = nehratelne. Stretol sa s tym niekto z vas? Ak ano, riesenie? Na nete ohladom ME2 freezing som nasiel kadejake tie "univerzalne" tipy, no nic nepomaha :-/. Tiez mi nejde do hlavy, preco tato hra zere vykon prakticky oboch jadier takmer na 100%?

Zostava: E8400, 8800GTX, 4GB, Win 7 Ultimate RC 64bit, SB X-Fi Fatal1ty, VGA ovladace 195.62 (novsie mi ani za svet nejdu nainstalovat, vzdy po 10 minutach vytuhnutej instalacie napise "your system has not been modified")...

//edit: cpu to vytazuje neumerne uz v menu v hre, plus ked z hry vyjdem, absolutne si neuprace po sebe RAM. Tj, ked hru spustim druhy krat, tak zase z nej odkusne velky podiel a tak nie je problem sa dostat na max. limit. Ovsem, ten limit na to mrznutie vplyv nema - zamrzne to ci mam RAM zaplnenu na 2.7GB, alebo 3.2, ci 3.9GB. Uz vazne netusim co s tym :?
Napísať odpoveď