Sluchadla k ipodu
Sluchadla k ipodu
Ake sluchadla by ste mi doporucili??rozmyslal som nad Akg K330, K340 alebo K370
Re: Sluchadla k ipodu
Kedysi som si robil zalusk na K340-tky ale nejak som od toho upadol. Cize 330 alebo 340 je moja rada. Najvyssia rada, teda K370 mi pride uz moc predrazena a nemam sice osobne skusenosti, ale rozdiel v zvuku bude uz minimalny podla mna.
Pojdem to asi skusit osobne vypocut..lebo raz som chcel kupovat stuple od Akg ale uprne prvy model mal nejake oznacenie 324 ale nie som si isty a tie neboli ziadna slava...tie 370 som nasiel za celkom dobru sumu 65 ecok a to by sa este dalo
)
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Sernnheiser CX-300
Velmi slusne stuple s fakt kvalitnym zvukom na tu cenu. Zvolis si len velkost stupla a hraje to krasne
Pohybuju sa okolo 30e.
-
Ryan Giggs
VIP
S tym "hraje to krasne" by som narabal veľmi opatrne, ale suhlasim, za tu cenu jedna z najlepšich volieb.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Stuple budu aj tak stale len stuple a nemozes od nich ocakavat ziadne studiove posluchy. Ale hovorim, k ipodu by som asi ani nic ine nebral ako CX300, hoci mam teraz Koss The Plug, no viac ako 30e by som ja osobne viac nedal, ked hovorim o iPode.
-
Ryan Giggs
VIP
Toto nie je celkom pravda. Špičkove modely od Shure či Ultimate Ears, hraju referenčne. To sme však cenou niekde uplne inde.johny541 napísal:Stuple budu aj tak stale len stuple a nemozes od nich ocakavat ziadne studiove posluchy.
Planujem sluchadla za 300e budu ficat aj na ipode, jedine co treba je vysoka kvalita hudby, samozrejme neaka mp3 sa nevyrovna flac-u ale myslim ze do ulic to v pohode staci
k teme: treba sa riadit rozpoctom, jedinu radu ktoru by som ti dal je len ta ze vyhni sa znacke koss a stuplom a vyhn sa znacke bose a ich lacnym stuplom, hraju nenormalne obycajne
k teme: treba sa riadit rozpoctom, jedinu radu ktoru by som ti dal je len ta ze vyhni sa znacke koss a stuplom a vyhn sa znacke bose a ich lacnym stuplom, hraju nenormalne obycajne
-
Ryan Giggs
VIP
Koss a Bose su sluchadla?
Jedine konkurencieschopne Kossy su Porta Pro. Ostatne stoja za... A Bose (bez ohľadu na model) su prebasovane a zahuhlane ešte viac ako všetky Kossy dokopy.
Ak nemaš problem nakupiť v zahraniči, tak za 300€ je voľba viacmenej jasna. Najlepšie hrajuce "štuple" (nielen podľa mňa, sam ich mam) su trojmeničove Ultimate Ears triple.fi 10 Pro. Vyrovnaju sa zvukovo aj špičkovym "veľkym" sluchadlam. Uživateľska recenzia: http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f= ... f3b512a6be. Ale upozorňujem ťa, že s nimi minimalne polovica albumov nebude počuvateľna. Heraju tak špičkovo, že budeš počuť každu chybičku v nahravke.
Ak nemaš problem nakupiť v zahraniči, tak za 300€ je voľba viacmenej jasna. Najlepšie hrajuce "štuple" (nielen podľa mňa, sam ich mam) su trojmeničove Ultimate Ears triple.fi 10 Pro. Vyrovnaju sa zvukovo aj špičkovym "veľkym" sluchadlam. Uživateľska recenzia: http://avforum.zive.cz/viewtopic.php?f= ... f3b512a6be. Ale upozorňujem ťa, že s nimi minimalne polovica albumov nebude počuvateľna. Heraju tak špičkovo, že budeš počuť každu chybičku v nahravke.
stuple za 300 eur , niesom ja hudobnik
, mal som raz tu cest vyskusat sluchadla monster cable beats by dr.dre a bol som v nemom uzase, ja idem urcite po tych 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
mal som AKG K340, a nemam s nimi dobre skusenosti, prve sa mi pokazili po 2-3 mesiacoch? prestalo hrat lave alebo prave sluchatko, dal som ich reklamovat, dostal som novy kus, a za cca rovnaku dobu sa pokazili tiez. ten isty problem 
-
Ryan Giggs
VIP
A s čim akože chceš chodiť po vonku za 300 € ak nie so štuplami? Akosi nerozumiem.Filipito napísal:stuple za 300 eur , niesom ja hudobnik, mal som raz tu cest vyskusat sluchadla monster cable beats by dr.dre a bol som v nemom uzase, ja idem urcite po tych
Nemam problem ist von aj s normalnymi kvalitnymi sluchadlami 
tych bbdrdre je viac ja som myslel verziu studio. Imho hraju briliantne a za tu cenu to stoji
tych bbdrdre je viac ja som myslel verziu studio. Imho hraju briliantne a za tu cenu to stoji
cx300 - stuple od sennheiseru hraju fakt dobre? No, esteze sem chodim, inak by som bol v tom, ze som kupil crep... Dnes by som siel do porta pro, alebo px100/px200 od sennheiseru, keby idem po prenosnych v akejtakej nizsej cenovej hladine.
Koci - uprimne , ked uvidim cloveka na ulici v portach pripada mi ako cisty robot, su stylove velke sluchadla ktore ako tak vyzeraju napriklad akg a ani senhaiser nema zly design ale design koss mi pripada futuristicky.
co a tyka kvality v tej cenovej kategorii tak asi tie porty , ale...
co a tyka kvality v tej cenovej kategorii tak asi tie porty , ale...
Radsej sa po meste budem pohybovat ako "Cislo 5 zije", nez pocuvat tie pazvuky z niecoho ineho 
-
Ryan Giggs
VIP
Ja som myslel tiež tie. Ak ich s ničim neporovnaš, hraju veľmi dobre. Ale pokiaľ si vezmeš nejake cenovo porovnateľne AKG, Senny či Audio-technicy, tak už to taka slava nie je. A navyše, to aktivne potlačenie šumu ešte na žiadnych sluchadlach dobrotu nerobilo. Už len preto, že ak maju akekoľvek sluchadla nejake aktivne elektronicke sučiastky, tak je to na h.... a vždy to nejako ovplyvni zvuk.Filipito napísal: Imho hraju briliantne a za tu cenu to stoji
Inak celkom prenosne a skladne su Audio-technica ATH-ES7: http://headphones.cz/inshop/prenosna/kl ... 7-bk-1.htm. Z prenosnych su v kvalite reprodukcie na špici, a aj izoluju tiež celkom obstojne.