Chcem sa zmenit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Scarlet
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Chcem sa zmenit

Príspevok od používateľa Scarlet »

Caute vsetci,moja otazka..boli ste uz v situacii,dokazali ste sa zmenit kvoly milovanej bytosti.Myslim komplexne zmenit svoj nazor na zivot,svoje presvedcenie,sposob zivota ..da sa to??.Aby som blizsie priblizila..na margo posledneho /posrateho/vztahu sa da povedat,ze sa mi zda rozumnejsie preferovat volne "priatelstva",teda na nikoho sa prilis citovo neviazat a viac menej si iba uzivat.Bohuzial objekt mojich tuzob je v tychto otazkach/nekompromisne/proti a zavrhuje obcasne sex.dobrodruzstva.Inak je to clovek,ktory naozaj nezvykne partnera obmedzovat myslim,ze vobec v comkolvek.
No kedze mi vychadza ze tohto muza milujem s najvecsou pravdepodobnostou asi viac nez svoj zivot a nechcem ho uz dopredu stratit,teda zatial cusim a tvarim sa ze aferky nie su v ziadnom pripade oukej.Tym samozrejme nechcem tiez povedat ze si ich uz dopredu planujem,naopak momentalne ma zaujima iba on,je cely moj svet a velmi by som si zelala aby to tak aj zostalo..ale ako sa hovori-nikto nevie co zivot prinesie a v neposlednom rade,ak by doslo k pripadnemu posmyknutiu" z jeho strany,urcite by som mu to tiez tolerovala..Nobody is predsa Perfect,ze..Napriek tomu otazka zostava,moze sa clovek zmenit kvoly tomu druhemu,alebo to mam zabalit aby sa prip.v buducnosti netrapil /my obaja/ ???
ak niekto vie poradit,dopredu vdaka
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem sa zmenit

Príspevok od používateľa audiotrack »

v žiadnom prípade sa nenechaj meniť niekym iným, či už vedome alebo takto. To ho v podstate klameš, lebo ty taká nie si. Ak vám to má klapať, mal by ťa vedieť tolerovať. Rovnako tak musíš vedieť ty tolerovať jeho a teda u oboch musia byť isté kompromisy. Nie ale zmeniť sa nakomplet.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

to co je za vztah ze hned na zaciatku ratas s tym ze mu das parohy?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ak vám to vyhovuje obom, že si občas šmyknete inde no problem. Ale ak to jemu nevyhovuje a ty to chceš, bohužiaľ nie je to voči nemu fér a mala by si mu to povedať.
Ešte obligátne k veku. Ak máš 17 je jasné, že sa nechceš viazať a myslíš si, že nevera nie je nič výnimočné, ale väčšina žien a mužov z toho vyrastie. Ak ho naozaj miluješ a túžiš iba po ňom, tak záujem a dotyky iných mužov ti budú prekážať, ba dokonca ti budú nepríjemné. Niečo v tom zmysle si aj napísala, tak dosť nechápem, prečo hneď uvažuješ o nevere a začínaš tým vzťah.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

preco sa to neda?! jasne ze sa to da, kolko tak vydrzis fungovat tyzden ? mesiac ? a potom sa i tak vratis do svojich novych kolaji, ak sa neda ist priamo skus naokolo, verim ze spolocnu cestu najdete...
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Takze ano,ako tu vravel begbeee,ak ma zena raz rada jedneho muza,tak naozaj dotyky ostatnych jej pridu teda dost neprijemne.
Myslim,ze vam to az tak dlho nevydrzi.Toto nie su nazory na hudbu,aby sa dali tolerovat.Chlapik je romantik a ti byvaju dost sklamani zo svojich nestalych priateliek.Aby sa tu neprisiel o nejaky cas stazovat on. :D
Ale myslim,ze ten rozchod az taky bolestivy nebude
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ok, cusis o tom a pretvarujes sa... povedzme ze by ste sa dali dokopy - chces zit v klamstvach? tu su moznosti take, ze bud ty si zasa uvedomis ze chces vztah a teda jeho a aferky su ti uz ukradnute, alebo on pripusti "volne kamaratstvo" s tebou... inak to podla mna nepojde... a pokial to nepojde, tak sa na neho vykasli, zabudni, v dnesnej dobe holka co ma chut na dobrodruzstva a chce mat "friends with benefits" je ziadana a nikdy nevies kedy motyka vystreli prave z niecoho takehoto....
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ved v pohode, to ze chces ostat defkou(rozumej aferocky, a obcasny sexik kade tade) nie je v dnesnej dobe vobec zle, naopak je to IN!!!! :evil: :evil: :evil: .... CHUDAK CHLAPEC!!!!!! bude mat dalsiu krávu ktora mu kedykolvek moze zahnut, a uz na zaciatku mu klame do oci, s tym aka je ona slusnacka a sa chce zmenit. FUJ!!!! DRZTE SA ZASAD A PRAVIDEL! OBAJA!!! ked ty chces vztah ktory je zalozeny na tom co si povedala hladaj si ISTO ISTE ineho ako toho co chces teraz, toto si totizto chlapec nezasluzi . . . A SERIEM NAZOR OSTATNYCH, veci nemozu fungovat ci su kompromisy alebo nesu pokial uz na zaciatku je to takto v prdeli
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ked som si to precital 2x, tak mam z toho taky pocit, ze po poslednom vztahu sa bojis ist do dalsieho a bojis sa viazat. preco krachol 1. vztah?
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

krachovanie vztahov ako takych je po a)lebo mladnaci len skusaju b)nevhodny pristup k vztahu (zrejme idealizovanie vztahov) c)ine o ktorych neviem
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

ked uz odzaciatku uvazujes o tom ze ho podvedies tak myslim ze to nieje fer. a pokial sa dokazes s niekym delit o neho a myslsi si ze on sa dokaze delit o teba tak to asi laska nebude. aspon podla mna
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Skús mu to povedať priamo. Že sa na teba vyserie by som sa nebál, skôr si myslím, že bude naivný a bude veriť, že pri ňom sa zmeníš resp. že on ťa zmení. Otázka znie či tomu veríš resp. chceš veriť aj ty.

Čo sa týka priamo tvojej otázky ja si myslím, že človek sa zmeniť dokáže ide len o silu vôle a daný motivačný cieľ (pod tým rozumej napr. ak sa rozídete tvoj motivačný cieľ bude fuč a znovu, akoby som to povedal slušne, sa vrátiš k starým zvykom a budeš lahšia).

Nerád by som ťa súdil, po prvé nemám na to právo, a po druhé také "volnomyšlienkarky" ako ty na diskotékach vyslovene milujem :smt007 (no mimo diskotéky vás nechápem... tak moc ho lúbiš že už teraz na začiatku vzťahu ti padajú nohavičky <asi slabá guma>). No ak ti príde, že som ťa v niektorej časti nejakým spôsobom súdil (napríklad v takej druhej časti :psssst: ) tak sa ospravedlňujem neudržal som sa (ale to ty poznáš :wink: ).

:smt006 Peace. One Love...or two.
Scarlet
Zablokovaný
Zablokovaný

zelovoc napísal:ked som si to precital 2x, tak mam z toho taky pocit, ze po poslednom vztahu sa bojis ist do dalsieho a bojis sa viazat. preco krachol 1. vztah?
zelovoc asi tak nejak.Krachol na srandovnej veci,a to ze mu zacali liezt prachy na mozog a potom samo klasicky scenar,luxusne auta,luxusne milenky,snobsky zivot

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 23:28)
andone7 napísal:Skús mu to povedať priamo. Že sa na teba vyserie by som sa nebál, skôr si myslím, že bude naivný a bude veriť, že pri ňom sa zmeníš resp. že on ťa zmení. Otázka znie či tomu veríš resp. chceš veriť aj ty.

Čo sa týka priamo tvojej otázky ja si myslím, že človek sa zmeniť dokáže ide len o silu vôle a daný motivačný cieľ (pod tým rozumej napr. ak sa rozídete tvoj motivačný cieľ bude fuč a znovu, akoby som to povedal slušne, sa vrátiš k starým zvykom a budeš lahšia).

Nerád by som ťa súdil, po prvé nemám na to právo, a po druhé také "volnomyšlienkarky" ako ty na diskotékach vyslovene milujem :smt007 (no mimo diskotéky vás nechápem... tak moc ho lúbiš že už teraz na začiatku vzťahu ti padajú nohavičky <asi slabá guma>). No ak ti príde, že som ťa v niektorej časti nejakým spôsobom súdil (napríklad v takej druhej časti :psssst: ) tak sa ospravedlňujem neudržal som sa (ale to ty poznáš :wink: ).

:smt006 Peace. One Love...or two.
hmm stare zvyky ani nie,sedem rocny vztah bez jedineho zakolisania,ale ta tuzba po nezavislosti bola vo mne vzdy a teraz to citim naplno a paci sa mi takyto sposob zivota,proste byt singl a robit si co chcem a s kym chcem,tym sa clovek na nikoho citovo neviaze

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 23:30)
Kamilgxk napísal:ked uz odzaciatku uvazujes o tom ze ho podvedies tak myslim ze to nieje fer. a pokial sa dokazes s niekym delit o neho a myslsi si ze on sa dokaze delit o teba tak to asi laska nebude. aspon podla mna
Kvazi ani tak neuvazujem,skor to nevylucujem
Never say never..ci?

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 23:33)
qwerty-xyz napísal:ved v pohode, to ze chces ostat defkou(rozumej aferocky, a obcasny sexik kade tade) nie je v dnesnej dobe vobec zle, naopak je to IN!!!! :evil: :evil: :evil: .... CHUDAK CHLAPEC!!!!!! bude mat dalsiu krávu ktora mu kedykolvek moze zahnut, a uz na zaciatku mu klame do oci, s tym aka je ona slusnacka a sa chce zmenit. FUJ!!!! DRZTE SA ZASAD A PRAVIDEL! OBAJA!!! ked ty chces vztah ktory je zalozeny na tom co si povedala hladaj si ISTO ISTE ineho ako toho co chces teraz, toto si totizto chlapec nezasluzi . . . A SERIEM NAZOR OSTATNYCH, veci nemozu fungovat ci su kompromisy alebo nesu pokial uz na zaciatku je to takto v prdeli

Ach expert,otazka znela,ci sa clovek moze zmenit kvoly milovanej bytosti,ak si este nepochopil..vies ak nemas co konstruktivne k mojmu topicu-radsej nepis nic

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 23:36)
INsomNIA napísal:Takze ano,ako tu vravel begbeee,ak ma zena raz rada jedneho muza,tak naozaj dotyky ostatnych jej pridu teda dost neprijemne.
Myslim,ze vam to az tak dlho nevydrzi.Toto nie su nazory na hudbu,aby sa dali tolerovat.Chlapik je romantik a ti byvaju dost sklamani zo svojich nestalych priateliek.Aby sa tu neprisiel o nejaky cas stazovat on. :D
Ale myslim,ze ten rozchod az taky bolestivy nebude
pochybujem :D
a rozchod,zatial ziadny vztah nemame,takze...zatial v rovine teorie,tiez si chcem dopredu rozmysliet nez sa do niecoho pustim

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 23:39)
audiotrack napísal:v žiadnom prípade sa nenechaj meniť niekym iným, či už vedome alebo takto. To ho v podstate klameš, lebo ty taká nie si. Ak vám to má klapať, mal by ťa vedieť tolerovať. Rovnako tak musíš vedieť ty tolerovať jeho a teda u oboch musia byť isté kompromisy. Nie ale zmeniť sa nakomplet.
Vdaka,odpoved bez zbytocnych emocii a omacok.Teda kompromis,ten je naozaj nevyhnuty pre fungovanie kazdeho vztahu,pravda

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2010, 23:42)
Velmi by ma potesilo,keby mi sem niekto hodil aj svoj konkretny priklad,komu sa uz podailo dosiahnut osobnu zmenu kvoly fungovaniu vztahu..ale samo,ze dik za vsetky vase prispevky a nazory,kazdemu som rada
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

samo sa to neda do poriadku, pretoze on chce teba a ty nieco ine :) ako sa toto moze dat do poriadku? to by si musela sa spravat inac ty alebo on
ja v tom nevidim ine riesenie, daj si otazku mas ho vobec rada ak premyslas nad inymi? :wink:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Scarlet od srdca? mala s dlhy vztah, v ktorom asi bolo vsetko tak ako ma byt az ku koncu sa to posralo, parada no nie ? a teraz si cches uzivat zivota, mat volne vztahy sex s kym pride. SI OZAJ myslis ze je to spravna cesta? spravny postoj? ako napisal chlapec predo mnou hej, na diskoteke to je super, ked chces robit dievca na jednu noc, take holky chlapcov tesia, ale len na tu jednu noc. sa najprv ty rozmysli CO CCHES a potom diskutuj, a to je zaroven odpovedou na tvoju otazku. Nezmenis sa totiz pokial sama nebudes vediet extremne presne co cches, 1.chces byt defka? tak bud, ale nelez do vztahu s chlapcom a este konzervativnym a neslubuj mu hory doly. 2.Chces byt slusnacka? odporucam si vytlacit na papier A4 velky cierny kruh, prilepit ho o ZELEZOBETONOVU stenu a trieskat do toho kruhu hlavou, vies, aby si dostala prec z hlavy myslienku ze cches byt volna, a sexik kade tade. UZ si konecne pochopila ze ten moj prispevok je odpovedou? Dufam ze hej, a dufam ze sa rozhodnes dobre, aby chlapec neprisiel k ujme na zdravi ze ste vsetky(skoda tej automatickej cenzury) slusne povedane LIBERALNE....
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

qwerty: ked sa zacneme riadit tvojimi napadmi tak ludsky rod vyhynie....
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Tak dovoľ aby som sa ešte vyjadril i keď to nezvyknem ale začal som veriť, že si hádam len zblúdilá ovečka a to "plánovanie" ako ho budeš podjebávať je len strach a neistota z budúcnosti ako následok sklamania z predchádzajúceho dlhého vzťahu (ak sa mýlim zastav ma a ja to s tebou vzdám...kein probleme :wink: )
Takže ak smiem zacitoval by som ťa v dvoch bodoch:
1. (H1)
No kedze mi vychadza ze tohto muza milujem s najvecsou pravdepodobnostou asi viac nez svoj zivot...
2. (H2)
Kamilgxk píše:
"ked uz odzaciatku uvazujes o tom ze ho podvedies..."
Kvazi ani tak neuvazujem,skor to nevylucujem
Never say never..ci?
No tieto myšlienkové pochody sa mi zdajú byť vo veľkom kontraste a podľa môjho názoru sa vylučujú. Teda neviem ako ty ale ja keď niekoho takto moc milujem je pre mňa stredobodom a na také, že raz možno príde Megan Fox roztiahne nohy a povie poď tak vtedy sa neudržím a zaručene podjebem svoju lásku najvačšu milovanú životnu silno....to sú hlúposti. Ja ti radím rozmysli si sama v klude ako moc ho miluješ či platí čo píšeš a stojí ti tento týpek za viac ako nejaký alternatívny neznámy z budúcnosti takzvaný "ŽeŠakČoAk" alebo či viacej lúbiš "freeride". To je vec ktorú si musíš ujasniť ty sama s tou ti tu my nepomôžeme. Áno ja viem tvoja otázka znela môže sa človek zmeniť? no odpoviem takto: ak platí tvoja hypotéza H1, tak odpoveď by ti mala byť jasná resp. pokladanie si danej otázky nadobúda status bezpredmetná, lepšie povedané ani by ťa nemala napadnúť. Vzhľadom na to, že ty sa však vôbec zamýšľaš nad otázkou ktorá vznikla z myšlienky že si schopná ho podjebať (o čom hovorí vlastne hypotéza H2 => H2=1) tak H1 nadobúda skôr pravdivostnú hodnotu 0 (teda aspoň to platí pre majoritu, pre správne fungujúci vzťah (teda že ak H2=1 => H1=0 a naopak ak H1=1 tak H2 logicky =0). Ak však aj napriek tomuto pre teba platí že H1=1 ^ H2=1 dovolím si tvrdiť že niečo nefunguje správne a tiež si dovolím tvrdiť NIE nedokážeš sa zmeniť.
Taktiež ti radím, ak teda chceš byť voľná a tak, nerieš budúcnosť v tomto zmysle, sústreď sa na prítomnosť vleť bezhlavo do vzťahu s ním ak to tak chceš a nerieš čo bude vychutnávaj prítomnosť. Načo teraz riešiť či ho podjebeš keď spolu ešte ani len nie ste. Zbytočne si sa tu sama svojím spôsobom odprezentovala ako "sociálna pracovníčka" a ty pritom len miesto žitia hráš šachovú partiu, kde nám hovoríš 4 ťahy dopredu. Ži a nerieš čo možno spravíš a možno nie.
...a keď ho potom podvedieš pošli ho sem na hojko nech ho tu utešia :lol:

Možno tento môj príspevok ostane nepochopený a možno dokonca neprečítaný ale tak možno predsa a ako vravíš "never say never".
Možno tiež bude treba osviežiť hypotézy a pravdivostné hodnoty zo strednej školy :smt015

:smt006
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

audiotrack napísal:v žiadnom prípade sa nenechaj meniť niekym iným, či už vedome alebo takto. To ho v podstate klameš, lebo ty taká nie si. Ak vám to má klapať, mal by ťa vedieť tolerovať. Rovnako tak musíš vedieť ty tolerovať jeho a teda u oboch musia byť isté kompromisy. Nie ale zmeniť sa nakomplet.
Ja som sa v podstate zacal menit kvoli dievcatu.Bol som fakt jeden z "vyvrhelov spolocnosti".Diloval som, chlastal som kazdy piatok, hulil som vela, fajcil som neskutocne vela.Na kazdeho som kaslal co si o mne mysli a o skole ani nehovorim.To dievca je asi najlepsia osoba aku poznam.Nepije, nefajci, nehuli, ma dobre znamky, ma usporiadane priority ... Tak som si povedal ze to co som ja nie je dobry clovek.Tak som sa zacal menit.Alkoholu sa dotknem tak raz za stvrtroka ked je nejaka oslava (aj to len na pripitok nie ze sa spijem pod obraz bozi), hulit uz nehulim takmer vobec a cigarety som skresal z 30-50 denne na 5-15.Snazim sa cim dalej tym viac.Do skoly sa chcem teraz poriadne obut nech si dokazem ze na to mam.

A osobne si myslim ze zmenit sa nebola zla volba.Aj ked ... mali by sme sa menit kvoli sebe nie kvoli druhym
Scarlet
Zablokovaný
Zablokovaný

qwerty-xyz napísal:Scarlet od srdca? mala s dlhy vztah, v ktorom asi bolo vsetko tak ako ma byt az ku koncu sa to posralo, parada no nie ? a teraz si cches uzivat zivota, mat volne vztahy sex s kym pride. SI OZAJ myslis ze je to spravna cesta? spravny postoj? ako napisal chlapec predo mnou hej, na diskoteke to je super, ked chces robit dievca na jednu noc, take holky chlapcov tesia, ale len na tu jednu noc. sa najprv ty rozmysli CO CCHES a potom diskutuj, a to je zaroven odpovedou na tvoju otazku. Nezmenis sa totiz pokial sama nebudes vediet extremne presne co cches, 1.chces byt defka? tak bud, ale nelez do vztahu s chlapcom a este konzervativnym a neslubuj mu hory doly. 2.Chces byt slusnacka? odporucam si vytlacit na papier A4 velky cierny kruh, prilepit ho o ZELEZOBETONOVU stenu a trieskat do toho kruhu hlavou, vies, aby si dostala prec z hlavy myslienku ze cches byt volna, a sexik kade tade. UZ si konecne pochopila ze ten moj prispevok je odpovedou? Dufam ze hej, a dufam ze sa rozhodnes dobre, aby chlapec neprisiel k ujme na zdravi ze ste vsetky(skoda tej automatickej cenzury) slusne povedane LIBERALNE....
Trieskat hovoris,zaujimave heh..Vies ale potom hrozi ze uz uplne osprostiem a v dementnom stave sa este len dari vyvadzat ked je clovek uz uplne na hlavu :D ...
ale dik,teraz som uz pochopila predchadzajuci prispevok

//autoeditácia príspevku (03 Feb 2010, 23:51)
Dieg0 napísal: Ja som sa v podstate zacal menit kvoli dievcatu.Bol som fakt jeden z "vyvrhelov spolocnosti".Diloval som, chlastal som kazdy piatok, hulil som vela, fajcil som neskutocne vela.Na kazdeho som kaslal co si o mne mysli a o skole ani nehovorim.To dievca je asi najlepsia osoba aku poznam.Nepije, nefajci, nehuli, ma dobre znamky, ma usporiadane priority ... Tak som si povedal ze to co som ja nie je dobry clovek.Tak som sa zacal menit.Alkoholu sa dotknem tak raz za stvrtroka ked je nejaka oslava (aj to len na pripitok nie ze sa spijem pod obraz bozi), hulit uz nehulim takmer vobec a cigarety som skresal z 30-50 denne na 5-15.Snazim sa cim dalej tym viac.Do skoly sa chcem teraz poriadne obut nech si dokazem ze na to mam.

A osobne si myslim ze zmenit sa nebola zla volba.Aj ked ... mali by sme sa menit kvoli sebe nie kvoli druhym
zmenil uspesne,dakujem povzbudilo

//autoeditácia príspevku (04 Feb 2010, 0:07)
Andone,kasly na tezy,aj tak vsetko zavisi iba od velkosti,snahy a vole dopracovat sa k multiorgazmu -to na margo soc.pracovnicky,iba virtual forum,moze mi byt v pohode fuck,to realita nepusti..Ale vazne!..Nesuhlasim s tebou v poslednych bodoch /napr zi a neries co mozno spravis/Uplne najpohodlnejsie riesenie,nepozerat dolava/do prava,dlabat na pripadne nasledky svojho spravania,to ze niekomu mozes v buducnosti kludne zlomit srdce.Neviem,ale ja sa drzim toho..teraz vo vseobecnej rovine,ze by sa ludia mali stavat zodpovednejsie ku svojim pripadnym tendenciam a premysliet si nez s niekym vlezu vobec do vztahu a nie cakat co to da
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Ved nebudte na nu taky tvrdy, uz len nazov temy "Chcem sa zmenit" je pozitivny, drzim palce k tej zmene k lepsiemu :)
Napísať odpoveď