Windows 7
Re: Windows 7
ano presne take iste porad ako dat tu licenciu do pc v živote som to nerobil
Niekde pri hodinách v taskbar by si mal mať ikonu na aktiváciu windows (ak tam nieje tak - štart - ovládací panel - systém dole bude aktivácia). Klikni na aktivovať, zvoľ aktiváciu cez internet. Na tom štítku na obale dvd máš product key, ten opíš pri aktivácií a zvoľ aktivovať. Windows by sa ti mal aktivovať cez net. Samozrejme nainštalovaný Windows 7 (verzia), musí byť rovnaká ako tá zakúpená. Po aktivovaní, odlep COA štítok z obalu a nalep ho na pc.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ten posledný krok ti neodporúčam robiť, aj keď by sa to tak malo...vymeníš case a môžeš ísť do obchodu po ďaľší win...
Ten štítok ti je imho úplne na hovno. Uvádza sa, že Windows nie je legálny pokiaľ nenalepíš nálepku na case, ale aj tak ja som si od Visty nikdy nenalepil a nič hrozné sa nestalo. Dôležitý je kód. 
Urcite sa to tu uz riesilo, ale je tu 43 stran, tak sa spytam, ze ked mam na ntbku nainstalovanu windows vistu original, ze ako mam postupovat , ked chcem windows 7? Asi to nie je bezplatne, ale nie je daka zlava, alebo ugrade? ci si mam normalne kupit novu windows 7?
Nie je to tak, ze na jednu maticnu dosku je jeden windows? takze ked si kupim novu windows 7, tak tu windosw vista mozem "zahodit", lebo uz nebude legalna, ked ju dam na iny PC.
Nie je to tak, ze na jednu maticnu dosku je jeden windows? takze ked si kupim novu windows 7, tak tu windosw vista mozem "zahodit", lebo uz nebude legalna, ked ju dam na iny PC.
-
Soviet
Darca
Meken: Toto riesil Grim-Reaperka: http://www.hojko.com/post1343516.html#p1343516 Asi najlepsie jemu napisat 
-
Grim
Darca
...takže momentálne som preinštaloval na Vistu a zrazu mechanika funguje a už mám aj hornú lištu...moje oficiálne stanovisko Win7 je hnoj...
Mal si originál Seven? Lebo to čo si opisoval minule (na predchadzajúcej strane) sa mne ešte nikdy nestalo a nemal som taký problém. 
-
Grim
Darca
...nie...ale nebol predaktivovaný ani aktivovaný...som rád že som si ho najskôr vyskúšal a nehrnul som sa hneď do e-shopu aby som si ho kúpil...
-
Soviet
Darca
Veru..Si jeden z mala, co na dany Win nadava..Vo firme ho zaciname pouzivat ako primarny OS..Je nainstalovany uz na desiatkoch pc a niesu hlasene ziadne najmensie problemy...Takze to bude primarne v niecom inom ako wine..
-
Grim
Darca
...kam tým mieriš?...
samozrejme ako kazdy iny kus softu aj WIN 7 ma svoje muchy. staci prebehnut fora. velka cast je sposobena uzivatelmi a ich neznalostou ale niektore su proste chyby.to ze ich niekto nainstaloval na desiatky pocitacov este neznamena, ze v specifickej konfiguracii to bude fungovat. ci chcete alebo nie niekedy neexistuju ovladace niekedy to proste nejde. vravim to najme po skusenostiach s Vistou sedmicku som mal len kratko, este ako beta verziu.
Je to ako aj s vistou, treba počkať na sp1, vtedy to už bude lepšie.
kedy priblizne vyde ta SP1 na w7?Cesar napísal:Je to ako aj s vistou, treba počkať na sp1, vtedy to už bude lepšie.
-
Grim
Darca
...v podstate mi z toho článku vychádza ž ten SP1 idú vydávať primárne nie kôli tomu aby ten systém bol stabilnejší, ale kôli tomu aby zavreli hubu podnikateľom a firmám. Ja si radšej počkám na "pravý" Service Pack, ktorý bude vydaný preto, na čo je určený...
-
r3mus
Medium Star
nvm ci ste to us riesili ale za opytanie nic nedam:
viete niekto ako by som zmenil jazyk na WINDOWS 7 PRO??
//vsetky ostatne verzie idu, ale u professional akoby ot bolo bloknute alebo co
viete niekto ako by som zmenil jazyk na WINDOWS 7 PRO??
//vsetky ostatne verzie idu, ale u professional akoby ot bolo bloknute alebo co
Grim-Reaperka.. doporučujem Windows 3.1 
r3mus.. oficiálne sa to dá iba na Enterprise a Ultimate verzii..
r3mus.. oficiálne sa to dá iba na Enterprise a Ultimate verzii..
-
r3mus
Medium Star
brm: a neoficialne??
tak u mna tiez sedmicka robi haluze, co sa mi s vistou nestavalo ani nahodou.. No budis, pripisujem to zatial RC verzii, casom, AK pojdem do plnej, tak sa uvidi 
(btw kto by mal zaujem o krabicovu Ultimate za 200E novu, nech sa hlasi v SS)
(btw kto by mal zaujem o krabicovu Ultimate za 200E novu, nech sa hlasi v SS)