Zvuk raz ide raz nie..pomoc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dodezz
Amateur
Amateur

Zvuk raz ide raz nie..pomoc

Príspevok od používateľa Dodezz »

notebook acer aspire 3103....nejde mi na nom zvuk, ale ked ho necham pa rhodin vypnuty,tak po zapnuti mi zvuk ide,ale iba na par minut...ovladace mam ok...neviete mi poradit prosim? :( som zufaly... dakujem
M@jo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Zvuk raz ide raz nie..pomoc

Príspevok od používateľa M@jo »

robi ti to od prveho nainstalovania ci zacalo po urcitom case?
Dodezz
Amateur
Amateur

viec co. mne pred pol rokom z nicoho nic odisiel zvuk..ale velmi som to neriesil,bo podla kamosov,co sa vyznaju to bola zvukovka a kedze je vstavana,takze som s tym vraj nic nemohol urobit...a teraz mi zrazu naskocil...ale neveim..pripomina mi to akoby repraky prestali reagovat,ked sa zvysi teplota,ale nie drasticky..po 5 minutach od zapnutia uz nejdu...
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

tak vyskusaj dat sluchatka do usi, ak ti nepojdu tak skus aktualizovat ovladac ak si to robil tak skus preinstalovat a spoluziakovi raz virus uplne odstavil zvuk, skus aj na to sa pozriet. Ale ak ti nepojde zvuk ani cez sluchatka, nepomoze preinstalovat ovladac, ani antivirak tak bude chyba asi v zvukovke a tym padom si to uz davno mal riesit reklamaciou (ked si spominal ze uz to raz bolo)
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

sluchatka ti idu v pohode? ak nie tak jednoznacne drivery. mne robylo podobny problem. vzdy po zapnuti booku som musel odznova nainstalovat drivery
Dodezz
Amateur
Amateur

sluchadla nesli tiez,ale teraz mi ide zvuk uz asi 3 hodky :mrgreen: , len netusim dokedy... skusil som vypnut digitalny zvuk(zadny vystup S/PDIF)..mozno to bolo v tom...drivery pochybujem,bo som mal normalne zo stranky najnovsie stiahnute... ci myslis,ze je to v tom?
Napísať odpoveď