Zvuk raz ide raz nie..pomoc
Zvuk raz ide raz nie..pomoc
notebook acer aspire 3103....nejde mi na nom zvuk, ale ked ho necham pa rhodin vypnuty,tak po zapnuti mi zvuk ide,ale iba na par minut...ovladace mam ok...neviete mi poradit prosim?
som zufaly... dakujem
Re: Zvuk raz ide raz nie..pomoc
robi ti to od prveho nainstalovania ci zacalo po urcitom case?
viec co. mne pred pol rokom z nicoho nic odisiel zvuk..ale velmi som to neriesil,bo podla kamosov,co sa vyznaju to bola zvukovka a kedze je vstavana,takze som s tym vraj nic nemohol urobit...a teraz mi zrazu naskocil...ale neveim..pripomina mi to akoby repraky prestali reagovat,ked sa zvysi teplota,ale nie drasticky..po 5 minutach od zapnutia uz nejdu...
tak vyskusaj dat sluchatka do usi, ak ti nepojdu tak skus aktualizovat ovladac ak si to robil tak skus preinstalovat a spoluziakovi raz virus uplne odstavil zvuk, skus aj na to sa pozriet. Ale ak ti nepojde zvuk ani cez sluchatka, nepomoze preinstalovat ovladac, ani antivirak tak bude chyba asi v zvukovke a tym padom si to uz davno mal riesit reklamaciou (ked si spominal ze uz to raz bolo)
sluchatka ti idu v pohode? ak nie tak jednoznacne drivery. mne robylo podobny problem. vzdy po zapnuti booku som musel odznova nainstalovat drivery
sluchadla nesli tiez,ale teraz mi ide zvuk uz asi 3 hodky
, len netusim dokedy... skusil som vypnut digitalny zvuk(zadny vystup S/PDIF)..mozno to bolo v tom...drivery pochybujem,bo som mal normalne zo stranky najnovsie stiahnute... ci myslis,ze je to v tom?