Ja len tak, ze som nahodou zrovna dnes videl Mustanga u nas v KE
ford mustang 4.0 v6
-
Illusionist
Novice
Ja len tolko
http://moje.auto.cz/Pan-Filuta/stang.html
Som s autom uplne spokojny a tento clanok vystihol moj nazor na 100%. Mozno tvoj kamos si potebuje este trocha posetrit, ale mal by ist do toho. A ked nahodou sa nieco stane, vzdy to moze velmi vyhodne predat. U nas si tieto auta drzia cenu. Na rozdiel od hondy, nissanu, audiny, bmw,...
Som s autom uplne spokojny a tento clanok vystihol moj nazor na 100%. Mozno tvoj kamos si potebuje este trocha posetrit, ale mal by ist do toho. A ked nahodou sa nieco stane, vzdy to moze velmi vyhodne predat. U nas si tieto auta drzia cenu. Na rozdiel od hondy, nissanu, audiny, bmw,...
Re: ford mustang 4.0 v6
ja som videl na nete s ameriky ford mustang gt rok vyrobi 2009 za 150 000 SK to je asi 10000$
planujem si ho kupit alebo shelby
planujem si ho kupit alebo shelby
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
... chlapcensky sen? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ano GT z 2009 za 10k USD a najazdene do 1000 mil nie ?
... burany ? bez motora ? alebo to bola iba vyvolavacia cena v drazbe ? ...
2008 - 2009 mustangy co som pozeral tak v social vybave, najslabsi motor od ca. 13k USD s vacsim nabehom ... k tomu si prirataj dopravu lodou do europy (pravdepodobne niekde do rotterdamu), preclenie, dopravu po europe, papierovacky + eventualitu ze to nebudu chcet prihlasit a budes muset spravit konverziu na europsky a mas cenu za ktoru si ho radsej kupis v europe bez mrdacky
... ((a to som este mozno v rychlosti na nieco podstatne zabudol
)) ... kazdopadne social mustang z danych rokov v europe pocitaj 12-15k EUR ... GT bude tak od 20
...
... mam proste rad ludi, ktori si nevedia spocitat 2+2 ... nemyslis ze keby to bolo take megavyhodne ako mustang za 150 tisic, tak tu jazdime vsetci na amerikach ?
...
2008 - 2009 mustangy co som pozeral tak v social vybave, najslabsi motor od ca. 13k USD s vacsim nabehom ... k tomu si prirataj dopravu lodou do europy (pravdepodobne niekde do rotterdamu), preclenie, dopravu po europe, papierovacky + eventualitu ze to nebudu chcet prihlasit a budes muset spravit konverziu na europsky a mas cenu za ktoru si ho radsej kupis v europe bez mrdacky
... mam proste rad ludi, ktori si nevedia spocitat 2+2 ... nemyslis ze keby to bolo take megavyhodne ako mustang za 150 tisic, tak tu jazdime vsetci na amerikach ?
-
RATZINGER666
Darca
jasne, ze je to hlupost
neviem zrovna, ci by sme sa na nich potom vozili vsetci ale myslim, ze by ich bolo na slovenku niekolkonasobne viac 
co sa tyka dovozu z usa, poznam chalaniska, ktory vie zabezpecit dopravu za 2000 - 2200 usd lodou do 3 tyzdnov... k tomu si treba este pripocitat konverziu na eudm a nejake tie standardne poplatky za ko, stk a ek...
ak by vas zaujimali ceny, skuste popozerat www.autotrader.com, je tam toho neurekom... co sa tyka cien su tam americke auta neporovnatelne lacnejsie, napr. aj tie mustangy tam idu za polovicne ceny oproti europskemu trhu... oproti tomu, auta europskych vyrobcov su tam neskutocne drahe, pocnuc nakupnou cenou konciac servisom, ide hlavne o luxusnejsie znacky, ako napr bmw a mercedes...
co sa tyka dovozu z usa, poznam chalaniska, ktory vie zabezpecit dopravu za 2000 - 2200 usd lodou do 3 tyzdnov... k tomu si treba este pripocitat konverziu na eudm a nejake tie standardne poplatky za ko, stk a ek...
ak by vas zaujimali ceny, skuste popozerat www.autotrader.com, je tam toho neurekom... co sa tyka cien su tam americke auta neporovnatelne lacnejsie, napr. aj tie mustangy tam idu za polovicne ceny oproti europskemu trhu... oproti tomu, auta europskych vyrobcov su tam neskutocne drahe, pocnuc nakupnou cenou konciac servisom, ide hlavne o luxusnejsie znacky, ako napr bmw a mercedes...
-
D4vid
Medium Star
Mne sa napriklad vacsina americkych aut nepaci... Teraz nemyslim tie stylovky a klasicke auta... Ale proste auta ktore su tam bezne predavane ako rodinne auta a podobne...
Ja osobne by som si Mustang ako clovek zijuci na Slovensku nekupil... Urcite nie ako auto primarne na kazdodenne jazdnie... Ta vybava je chabá az na tie najnovsie modely ktore su na tom o nieco lepsie... Je to nieco ine ale aj ceny benzinu su u nas ine... A u takychto aut sa tam uz niekedy ani neunuvaju udavat ani spotrebu...
V kazdom pripade som vzdy chcel mat Mustanga... Ale za tu cenu tu kupis pohodlnejsie auto aj ked so slabsim motorom...
Niekto zbiera znamky, niekto auta... Ide o to kto ma kolko penazi... A keby ze mam na tie auta tak si takehoto cistokrvneho amerikána zaobstaram
Inak urcite nie
Ja osobne by som si Mustang ako clovek zijuci na Slovensku nekupil... Urcite nie ako auto primarne na kazdodenne jazdnie... Ta vybava je chabá az na tie najnovsie modely ktore su na tom o nieco lepsie... Je to nieco ine ale aj ceny benzinu su u nas ine... A u takychto aut sa tam uz niekedy ani neunuvaju udavat ani spotrebu...
V kazdom pripade som vzdy chcel mat Mustanga... Ale za tu cenu tu kupis pohodlnejsie auto aj ked so slabsim motorom...
Niekto zbiera znamky, niekto auta... Ide o to kto ma kolko penazi... A keby ze mam na tie auta tak si takehoto cistokrvneho amerikána zaobstaram
Cinska pomsta vyrobena v usa s peknym dizajnom....nic viac, nic menej.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neviem david ... americke auta mavaju lepsiu vybavu, predsalen amici su zvyknuti na trochu iny komfort ... mne sa americke auta docela zamluvaju, len musia mat radicku na zemi a nesmu mat tri sedacky vpredu ... to je potom ako obycajna multipla
...
-
RATZINGER666
Darca
ja by som tiez na mustangy moc nenadaval, predsalen su to klasicke kultove auta, kopa mladych chalanov o nich sniva, a aj ked si ich kopa ludi myli s nejakymi sportiakmi, este stale su to len klasicke GTcka, cize vsetky narazky na vybavu alebo kvalitu podvozku padaju... inak si myslim, ze je to pekna vikendovka pre tych menej majetnejsich...
tuha zadna naprava by vam nevadila? 
-
RATZINGER666
Darca
podla toho, ako to myslis
pri com by nam mala vadit?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vsetci sme taki strasni zavodnici ze sa denno denne pozerame za limity tuhej zadnej
... a jazdny komfort pri prejazde priecnych nerovnosti s tuhou zadnou maju zly iba rebrinakovi japonci a europania, v americkych hupackach to nevadi 
-
RATZINGER666
Darca
heh, preto som sa kolegu nadomnou pytal, preco by nam mala vadit
treba brat v uvahu to, ze to naozaj nie je zavodne auto... pokial si to chces kupit ako lietacku, tak je celkom mozne, ze ta v nejakej neprijemnejsej zakrute zradi... ale nemyslim si, ze by to mal niekto az take jazdecke sklony, aby mustanga musel stavat na limity a musel brat do uvahy tuhost zadnej napravy (teda aspon sa nam nikto zatial nepochvalil
)... iked, v kombinaci so sperou to nemusi byt uplne najhorsia volba ani pre takeho jazdca 
Presne, ale do modelov od Shelby-ho uz mohli montovat nezavysle zavesenie, tam by to uz malo ake take opodstatnenie. Inac v TG porovnavali klasicku GT500ku a nejaku upravu Mustanga s nezavyslym zadkom, klasika bola len asi o sekundu pomalsia aj ked rozdiely v spravani sa auta boli evidentne.
adameeec ked pojdes niekedy okolo Motoshopu v kostiviarskej zastav sa, maju tam vystavenu najnovsiu GT500ku, zmenis nazor
adameeec ked pojdes niekedy okolo Motoshopu v kostiviarskej zastav sa, maju tam vystavenu najnovsiu GT500ku, zmenis nazor
jojo, na toto som narazal. Ale neviem, nejazdil som s tym.nordkapp_pb napísal:jazdny komfort pri prejazde priecnych nerovnosti s tuhou zadnou maju zly iba rebrinakovi japonci a europania, v americkych hupackach to nevadi
Charizmu tomu autu nemozno upriet, ale z mojho pohladu je to auto len na ukazovanie...Ale tak kazdy ocakava nieco ine od auta
Chystam sa zajst do Hondy, tak by som tam cestou mohol skocitSyfon napísal:adameeec ked pojdes niekedy okolo Motoshopu v kostiviarskej zastav sa, maju tam vystavenu najnovsiu GT500ku, zmenis nazor
-
Clean_Up
Professional
misopuk > Si sa díval na Knight Rider a vravel si si, že si kúpiš rovnakého "Kitta"?
Mne sa pozdáva aj nové Camaro.
Ak by som mal kúpiť nejaký Mustang, tak jedine Eleanor.
V USA idú, tak po 50-60tis. € 
Mne sa pozdáva aj nové Camaro.
Ak by som mal kúpiť nejaký Mustang, tak jedine Eleanor.