Zdravím, stala sa mi (teda mojej sestre) taká nepríjemná udalosť, na mojom PC

. Išla zapnúť takú elektrickú deku do predlžovačky (taká nič moc, lacná z Ikey, s prepínačom 1 - 0). 6 slotov má predlžovačka, s tým že boli tam zapojené počítač, monitor, reproduktory (2.1), digitálny budík. Zapojila nič, ale keď zapla ževraj na stotinu nejaký záblesk a bolo cítiť nejaký smrad (nebol som doma, viem iba to čo mi povedala mama a sestra). Vyhodilo poistky, prídem domov, vypojím to všetko z elektriny (prepínač zdroj 1 - 0, predlžovačka 1 - 0, vytiahnem zo zástrčky), príde otec nahodíme poistky, všetko zapnem nič, tak prvé tušenie, že niečo je zle, všetko znova pozriem všetko vyzerá ok, no PC nejde.
Skúšam či sa neodpálil kábel, alebo nefunguje zástrčka, všetko funkčné, rozoberám PC, odpájam všetko možné - grafiku, disk, chladiče, ram-ky (nechal som iba jednu). I z dosky i zdroja. Nič, ostal iba procesor, doska a zdroj, mechanika (tú som nechal som zabudol vypnúť no nemyslím, že by to mohlo byť tým). Nič. Zdroj vyskúšaný v sestrinom PC, zdá sa funkčný. Dosku som inde neskúšal zatiaľ. No zaujímavé je, že tie LED diódy čo sú na doske vypnutie a reset keď zapnem zdroj (0 - 1) za zapnú (zažnú). Vľavo dole.
Nejaké nápady čo môže byť zlé / pokazené? Asi doska no

. Prípadne keďže je doska v záruke je šanca, že mi to vezmú v Alze na reklamačku? Doska nevyzerá nejako manuálne pokazená, či spálená.
Konfigurácia PC
Asus P6T, sc. 1366
Core i7 2,66GHz
Asus GTX275
Corsair TX650 (650W)
WD 640GB Caviar Blue
Samsung DVD mechanika, chladenie Noctua (chladič CPU + 4 ďalšie).
Ďakujem za rady..