ford mustang 4.0 v6

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ford mustang 4.0 v6

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

co maju vsetci s tou eleanor? vsade to tu vidim, v teme auto vasich snov je to tam na kazdej stranke parkrat... :?

btw, ten novy knight rider je dost bieda :D nie je to uz ta klasika, ktoru som zral ako maly chalan :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak novy Challenger/Camaro je prosim pekne luxusne vozitko :-) fantasticky to vyzera a s dobrym motorom to musi dobre aj ist

//autoeditácia príspevku (02 Feb 2010, 23:01)
ratzi // tak prvy mustang je sam o sebe velkym snom pre vela ludi a musi sa nechat ze v spominanej verzii vyzera velmi dobre :-) ...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

k novym amerikam sa nevyjadrujem, myslim, ze moj nazor (hlavne na design) sa bude od vsetkych vasich dost lisit...

nord: vies, ze nemam rad tuctovky a v tomto pripade to plati dvojnasobne... mna by len zaujimalo, cim sa o to ten mustang zasluzil... aj ked predpokladam, ze je to len ucastou v jednom nemenovanom filme... ako inak by sa mach jednotka vymanila z povedomia fajnsmekrov a dostala sa medzi beznych ludi, ci uz ako ich sen alebo iba ako "pekne auto" ?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Dovoz z USA stojí cca. 5000€, ale Camaro by bez problémov kúpil aj na SVK. :) Z tej prednej masky Camara, nemôžem. :smt009

RATZI > Eleanor je skrátka, Eleanor. :smt007 :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

clean: no, s tym dovozom to moc neprehanaj, pokial sa dohodnes na americkej strane, je mozne sa bez problemov dostat k 2000usd...

a btw, odkial poznas tu eleanor? :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Niečo podobne sa riešilo v mojom okolí ohladom dovozu auta z USA. Riešilo sa to cez slovákov a dovoz z Miami vyrátali na niečo okolo 5000€. Je možné, že ak sa to rieši cez Amícku stranu, tak je to zrejme lacnejšie.

Kludne povedz svoj názor na nové Ameriky, ja sa hádať nebudem. :wink: Niekomu sa páči to, inému zasa niečo iné. :)

O Shelby, ako takom, som vedel už dlho a vždy sa mi páčilo, ale o verzii Eleanor (nebudem ti klamať), až filmom 1 minúta. :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak "eleanor" sa stala popularnou az filmom 1 minuta, ale prvy mustang davno pred tym .. a nemusel byt ani vo filme ... ved to bol jeden z prvych dostupnych "sportiakov" ... vyzeralo to, islo to a bolo to za relativne rozumne prachy ... to mas nieco ako v europe Beetla - proste sa to nejak stalo legendou ...

ja zas naopak ameriky mozem :-D ... dokonca aj designovo ... ale opakujem - iba tie ktore maju radicku na zemi a iba dve kresla v predu :-) ...
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

pol miliona na taketo auto to je malo pokial nechce rozheganu starinu ... ale radcej nove camaro ako mustanga
jamayl92
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jamayl92 »

Za tie peniaze vám nikto neponúkne viac. S čistým svedomím je možné povedať, že auto je lepšie než by ktokoľvek čakal. To, čo so svojou pevnou zadnou nápravou predvádza v zatáčkach, každému vyrazí dych. Pri jazde Mustang vzbudzuje emócie a zážitky, ktoré nedokážu ponúknuť ani vozidlá 3-krat tak drahé. Podstatou je proste ojedinelá karoséria, úžasná sila a zvuk motora. Je to auto pre romantikov, ktorí visia na amerických tradíciách.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

... ty si nejaky basnik??

btw. sedel si niekedy v corvette alebo v lanceri evolutione, co su auta z podobnej cenovej hladiny?
jamayl92
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jamayl92 »

Lancer je riadna Amerika to ti poviem kamko :D:D a corvette? neviem, neviem nič pre mňa...Aj keď musím uznať aj to je fajnová kára.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kto tu hovori o amerikach??

okrem toho, ten text je skopirovany odtialto: http://www.mustangclubslovakia.sk/rod/historia_05.htm ... takze sa ponuka otazka, aky bol zmysel celeho toho tvojho prispevku a vobec aj celej registracie na forum, ked to ani nevies opisat vlastnymi slovami... a hentie novinarske zvasty najdes napisane pri kazdom aute, je jedno, ci je to mustang alebo clio, takze to este nemusi znamenat, ze je to pravda...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Ked uz, tak ROUSH mustang, ktory ma nezavisle zavesenie zadnych kolies... auto vyzera pekne, je to amerika, a dokonca vie jazdit aj inac nez rovno...
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

v jednej drbnutom filme to nazvu eleanor a uz cely svet to pouziva :roll:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

HitmanM: v tejto asociacii mi to pride celkom priatelne, hmm, ani nie tak priatelne, ako pochopitelne, bez toho filmu by sa o takejto verzii bezni konzumenti ani nedozvedeli... neznaly clovek vidi auto, ktore sa mu paci, je v tom filme nejako familiarne pomenovane, tak je samozrejme, ze ho tak ludia zacnu pomenovavat aj v beznej komunikacii...
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

RATZINGER666 napísal:HitmanM: v tejto asociacii mi to pride celkom priatelne, hmm, ani nie tak priatelne, ako pochopitelne, bez toho filmu by sa o takejto verzii bezni konzumenti ani nedozvedeli... neznaly clovek vidi auto, ktore sa mu paci, je v tom filme nejako familiarne pomenovane, tak je samozrejme, ze ho tak ludia zacnu pomenovavat aj v beznej komunikacii...
no v podstate mas pravdu, tiez som velky fanusik mustangov su to nadherne auta, ale mne osobne to pomenovanie pride trapne
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

lenže to auto sa naozaj vola eleanor aspon podla Discovery :D nazval ho tak Karl Ford alebo Shelby už neviem ale ukazali tam aj ukažky z toho filmu a tak historiu auta a naozaj sa vola eleanor , jasne že nie v papieroch je to skorej taky pseudonym pre daný typ
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

... ved vravim :D
Napísať odpoveď