Som zvedavy co to bude, ked sa citi ako hudobnik. Produkcne urcite zaujimave.
//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2009, 13:41 )
No co hovorite na Trafikove H.P.T.N.? Podla mna neskutocna pecka. Ta vec od PSH - HPTN je vyborna, Deti Prazdnoty su tiez super, Gastrotour (Coleova pasaz dam si brčínko a pizzičku a pak pivínko ), a samozrejme aj vsetky ostatne su genialne. Trafor opat produkcne nesklamal.
konecne po dlhom cakani je tu dalsia pecka
Snoop Dogg ft. The-Drem - Gangsta Luv
a Snoop chysta aj novy album Malice N Wonderland (http://www.snoopdogg.com) ma to byt navrat k old school , necham sa prekvapit, ale prvy singel je uplne super.
No , jednoznačne H16 - tie texty , všetko pravdivé , o živote , city a všetko okolo toho ( Otecko / Kardinál / a Koko Šajs ) , potom Moja reč ( taktiež brutál ) ( hlavne Supa ) ... a 3. miesto si zaslúži určite Vec ... ( predsa je to funkčný veterán =) )
A zahraničné - 2pac , eminem ... ináč zahraničné moc nepočúvam ...
Sorry, ale musim sa smiat hlavne na tejto pasazi: ,,No , jednoznačne H16 - tie texty , všetko pravdivé , o živote , city a všetko okolo toho''. Zapocuval si sa vobec niekedy do tej hudby?
snad jediny hip-hop (alebo aspoň jeden z mala), ktory si rad vypočujem a umelca fakt uznavam.. je Sage Francis, aj po hudobnej stranke a aj po textovej.. je to proste typek s velkym T
//a to som vybral len uvodne 2 skladby z jedneho albumu
Q7_TiGeeR_X6 napísal:No , jednoznačne H16 - tie texty , všetko pravdivé , o živote , city a všetko okolo toho ( Otecko / Kardinál / a Koko Šajs )
Hehe, toto je vtip roka.
Chalanko ma stresy, lebo točíme si klipy a nelúbi sa mu, že nejsme výklenkove typy a tak vych*yťa*va chyby, nenávidi naše hity, lebo vybuchol jak keby mal v hlave dinamity.
alebo
...po koncerte prídu za nami a chcú podpis a fotky, sú milí a krotkí...
Chalanko ma stresy, lebo točíme si klipy a nelúbi sa mu, že nejsme výklenkove typy a tak vych*yťa*va chyby, nenávidi naše hity, lebo vybuchol jak keby mal v hlave dinamity.
alebo
...po koncerte prídu za nami a chcú podpis a fotky, sú milí a krotkí...
mos def dal pre mna album roka.. zatial sa tym albumom najviac priblizil k debutu
naj track asi history pre mna, black star zostava s dillom na beate je
a rakima som nepocul ale vraj ocakavania boli privelke a celkovo sklamal.
rakim bol jednoznacne sklamanie. ziadna z tych pesniciek ma nijak nezaujala. povedal by som ze "to" stratil.
inac ked uz sme pri tych oblubenych uryvkoch z textov h16, moj oblubeny je "grimaso ma beat z ktoreho sa dogrcas" ... no moze niekto este viac doje*** vlastneho clena skupiny
Ono to bolo trochu inak ten rym, ale jeden z mojich najoblubenejsich od Otecka je: "Berem ta za slovo, ja nejsom kkt pred ktorym sa schovas za stromom" podla mna on to pise nafajceny
Ked sme pri albumoch roka, tazko sa mi hodnoti. Pre mnohych to bolo uplne odbocenie, pre mna osobne prijemne prekvapenie: Ghostface Killah - Wizard Of Poetry. Nie je to mozno to, na co su mnohi fanusikovia zvyknuti, ale texty su tam vymakane. Nehovorim, ze je to album roka, asi urcite nie, ale pre mna jeden z tych svetlych momentov.
Viem že som vám chýbal ale už som speť
Tvoj obľúbený raper zo skupiny jednašesť
Otecko sa vrátil navaril som nové šmaky
Pozývam vás šetkých k stolu treba začať jesť
tak ghost dopredu ohlasoval ze to bude take skor rnb, pomale..
takze sa splnilo asi to co splnit chcel, ale podla mna mu uplne tato poloha nesedi a je to asi jeho najslabsi album.
to skor raekwonov album by som oznacil za top pre mna.
za rok 2009 toho bolo trocha viac.
premna najlepsie:
Eminem -Relapse
Fabulous - Losos way (premna album roka)
Snoop Dogg - Malice N Wonderland (z tych pesniciek sa da pocuvat snad vsetko okrem different leanguages)
prijemnym prekvapenim bol aj novy 50 cent