Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Neo-M
Light Star
Light Star

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa Neo-M »

hughito napísal: Ak si pri tele, tak hlavne musíš upraviť stravu, samotné cvičenie ti pri rysovaní nepomôže. Na proteíny zabudni. A posledná vec, neviem čo si predstavuješ pod tým cvičením skoro každý deň, ale to je blbosť, cvičiť vo fitku stačí napríklad 3 krát do týždňa a 2 krát do týždňa daj nejakú aerobnú aktivitu.
ak upravi stravu a bude cvicit preco by mal zabudnut na proteiny ? :roll:
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Každopádne ak dakto ide bez ničoho alebo ide s proteinami, gainermi, maltou nemáte to jedno ak dosiahne svoj potrebný prísun živín ? S 3097 sorry ale nehovor, že dakto berie umelé prípravky, vieš aké umeliny sa používajú pri konzervácii potravín? Ak nakupuješ v tescu, kauflande alebo inom reťazci máš o potrebný prísun umelých zložiek postarané a nemyslím, že kupuješ len Bio potraviny tak sa tým, že dakto užíva gainer, protein alebo dačo iné netráp. Keď budeš postupne zvyšovať prísun jedla pochopíš, že doplnky ti len pomôžu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Neo-M napísal:
ak upravi stravu a bude cvicit preco by mal zabudnut na proteiny ? :roll:
Bolo jasné z jeho príspevku, že týpek je v tomto neskúsený a dočítal sa tu o rôznych proteínoch a iných veciach, tak sa na to hneď automaticky pýtal, mysliac si, že je to niečo nutne potrebné. Navyše písal, že nechce naberať, ale chce vyrysovať, teda zrejme schudnúť, takže môj príspevok bol myslený tak, nech sa radšej venuje úprave stravy a nie hneď nejakým proteínom.
To sa už dnes vytvára taká ilúzia, že bez suplementov to nejde.
Neo-M
Light Star
Light Star

hughito napísal: Bolo jasné z jeho príspevku, že týpek je v tomto neskúsený a dočítal sa tu o rôznych proteínoch a iných veciach, tak sa na to hneď automaticky pýtal, mysliac si, že je to niečo nutne potrebné. Navyše písal, že nechce naberať, ale chce vyrysovať, teda zrejme schudnúť, takže môj príspevok bol myslený tak, nech sa radšej venuje úprave stravy a nie hneď nejakým proteínom.
To sa už dnes vytvára taká ilúzia, že bez suplementov to nejde.

aha no jasne
ale keby to myslel s cvicenim vaznejsie tak by sa mu hodil, pokial chce len schudnut a na svaloch mu velmi nezalezi tak ako hovoris netreba to
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Chcem sa spýtať nepozná niekto nejaké cviky na chrbticu , a nejaké cviky na "naťahovanie" svlastva ? :oops:
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

cuteSTYLE69 napísal:Chcem sa spýtať nepozná niekto nejaké cviky na chrbticu , a nejaké cviky na "naťahovanie" svlastva ? :oops:
Ak sa to pýtaš kvôli zlému držaniu tela, krivej chrbtici resp. skrátenému svalstvu tak ti tvoja doktora rada poradí. Z mojej skúsenosti poviem, že to je nanič. Na posilnenie chrbta si radšej pozri na nete pár cvikov na chrbát a zájdi do posilky (mne pomohlo až to). Po dvoch mesiacoch som už nemal problém ani zo zlým držaním tela ani z krivou chrbticou. Čo sa týka naťahovanie svalov najlepšie je hodiť sa na dáky tréning, bárs aj mnou nepreferovaná karate a tam ťa donútia sa troška ponaťahovať. Každopádne tvoja doktorka ťa môže poslať na rehabilitácie, kde budeš so sestričkou cvičiť cviky na naťahovanie svalstva + dostaneš parafín (zábaly s horúcim voskom alebo čo to presne je).
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

mam doma polrocnu nacatu pixlu creatin monohydratu, je este bezpecne to konzumovat alebo radsej vyhodit a kupit nove?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Ked to chytilo vlhkost, tak to zreagovalo na kreatinin a ten uz ti velmi na hmote neprida. Ak to je hrudkovite od vlhkosti, tovno to vysyp
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

ColdRain napísal:mam doma polrocnu nacatu pixlu creatin monohydratu, je este bezpecne to konzumovat alebo radsej vyhodit a kupit nove?
zalezi hlavne v akych podmienkach si to skladoval, ale podla mna by to malo byt v pohode. Tiez som mal takmer pol roka nacaty kreatin a nic mu nebolo, ked som si ho potom daval.
ColdRain
Addict
Addict

je to uplne suche, bolo to v zatvorenej originalnej doze v suchom prostredi, vyzera to ako nove
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

ColdRain napísal:je to uplne suche, bolo to v zatvorenej originalnej doze v suchom prostredi, vyzera to ako nove
potom to je skoda vyhodit, urcite to spapaj
starápáka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa starápáka »

ColdRain napísal:mam doma polrocnu nacatu pixlu creatin monohydratu, je este bezpecne to konzumovat alebo radsej vyhodit a kupit nove?
nech uz je to v akomkolvek stave , ublizit ti to neublizi , maximalne to nebude ucinkovat tak ako ma , ale ublizit neublizi :psssst:
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

mam otázku....cvicim kazdy den a teraz som si zacal davat pred cvicenim:
250ml mlieka do toho 1 bielok a za 2 lyzice granka......pomoze mi to neco? ...a po cviceni jogurt s vlockami....
ColdRain
Addict
Addict

no, bielkoviny tam su, ale zeby nejake extremne mnozstvo, napis aky je cely tvoj jedalnicek, ci sa tymto pridanim nejak drasticky zmeni alebo nie...inac odporucam pozret :
http://new.biomag.sk/show_article.php?id=139

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=5
Neo-M
Light Star
Light Star

demovic_svk napísal:mam otázku....cvicim kazdy den a teraz som si zacal davat pred cvicenim:
250ml mlieka do toho 1 bielok a za 2 lyzice granka......pomoze mi to neco? ...a po cviceni jogurt s vlockami....
mlieko pred treningom ??? :nono:

precitaj si nieco o strave
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

ja necem davat proteiny ani nic....len nieco prirodne ako je toto...a moj jedalnicek...ranajky jogurt...potom v skole obed ...pridem domov naobedujem sa normalne ...take male množsvo ..potom idem cvicit a dam si hento...
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Keď chceš nabrať objem tak určite musíš viac jesť. Niečo si o tom popozeraj. Napríklad tu http://posilnovanie.sk/viewforum.php?f=2 .
ColdRain
Addict
Addict

demovic_svk napísal:ja necem davat proteiny ani nic....len nieco prirodne ako je toto...a moj jedalnicek...ranajky jogurt...potom v skole obed ...pridem domov naobedujem sa normalne ...take male množsvo ..potom idem cvicit a dam si hento...
proteiny su prirodne, o syntetickej bielkovine som este nepocul...vacsinou sa jedna o nejakym sposobom upravenu MLIECNU srvatku(izolat, hydrolyza...) akurat je to v praskovej forme, naozaj sa nejedna o nejaky doping a pod, na tvojom mieste by som to urcite zaradil ako doplnok...a ta strava je fakt slaba, ztoho moc nenaberies, treba viac jest, zarad tvaroh, tuniaka, kura, morcacie...omnoho viac
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

ja chcem schudnut a vyrysovat sa ..chcel som zacat behavat len teraz sa neako neda
Neo-M
Light Star
Light Star

demovic_svk napísal:ja necem davat proteiny ani nic....len nieco prirodne ako je toto...a moj jedalnicek...ranajky jogurt...potom v skole obed ...pridem domov naobedujem sa normalne ...take male množsvo ..potom idem cvicit a dam si hento...

pokial cucas mlieko horskej krave z ceciek tak mozes povedat ze pijes prirodne mlieko :)
proteiny atd.. je to co najdes v strave nie je to nic zakazane. Si nemysli ze keby si vybral 2kg proteinu ze budes jak skrina. Lebo niektory si to myslia (volajme ich hlupaci) a potom hovoria ze oni nechcu proteinu oni su naturaly :)

ale ak chces schudnut zacni dietovat
a mas zlu stravu ci ide o dietu alebo objem tvoja strava sa nehodi ani do jedneho
Napísať odpoveď