Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
Nymphested
Zablokovaný
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Stare su klasika - presivana ocelova spica - tie co mam su tiez take. Tieto new uz vyzeraju tak "vychadzkovejsie" a niektore nie su zle...ale eko vravis, je to vec nazoru.Tomasito napísal: Hm, mne sa vsak nove modely uz peknych par rokov nepacia- tie spicky sa na stare klasiky nechytaju a kazia celkovy design topanky. Nic proti vkusu samozrejme... BTW. ak mas dukaty, zohnat sa da takmer vsetko. Nove modely Martanok najdes na adrese nizsie, pricom ak mas cestu do Wien, treba navstivit ARMY SHOP- Favoritenstr. 36 (mozem ti dat na nich tel. cislo).Kód: Vybrať všetko
http://www.dmusastore.com/StoreFront.bok
Dik za link, ale koli topankam ist do Wiedne sa mi velmi nechce trepat (nie som Nora Mojsejova
Ale maju jednu chybu - zle sa s nimi soferuje
U mna su stare Martanky este pred presivanou spicou (modely 92-97). Islo vtedy o krasne gulatu ocelovu spicu, ktora bola mierne zdvihnuta hore. Vyzeralo to nenormalne dobre a to ci uz na polovicnych, alebo vysokych.rsc napísal:Stare su klasika - presivana ocelova spica - tie co mam su tiez take. Tieto new uz vyzeraju tak "vychadzkovejsie" a niektore nie su zle...ale eko vravis, je to vec nazoru.
Dik za link, ale koli topankam ist do Wiedne sa mi velmi nechce trepat (nie som Nora Mojsejova). Aj ked je pravda, ze u nas som uz dlho obchod Dr, Martens nezaregistroval
.
Ale maju jednu chybu - zle sa s nimi soferuje
V BA myslim je jeden obchod Dr. Martens (ak uz nekrachol), ale co som tam bol naposledy pozriet- cca pred 2 rokmi- nic moc vyber. A do Wien to zase az tak moc daleko nemas, ked si z TT. Zalezi od toho, ako velmi nove Martanky chces... ja som si ich chodil kupovat vylucne tam. Napr. svoje prve Martany- 10_dierkove wine-colour- som si isiel kupit po letnej brigade ako 15_rocny zasran bez toho, aby o tom vedeli fotrovci... zobral som pas a supho s kamosom na celodenny vylet do Wien.
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Nymphested
Zablokovaný
dobre nazory tu mate ludia !
o tych rapperoch to sa mi paci , a je to tak, suhlasim ... a sranda vec sa mi stala..
kamos v skole si kupil nejake za 5 litrof a machroval snimi, bol uplne napichany ze ich ma..
a v jeden den v zime mu ich dakto roztrhol nozikom
, kurna tak som sa mu smial do xichtu.. to bola krasa.
kamos v skole si kupil nejake za 5 litrof a machroval snimi, bol uplne napichany ze ich ma..
a v jeden den v zime mu ich dakto roztrhol nozikom
-
braino.swk
Light Professional
-
rsc
Medium Star
Ja mam myslim modely 2000 a 2001 a este stale ziju. Tie predtym si ani velmi nepamatam ake boli. Kedysi som bol tiez manik do nich, stale museli byt ciste, naboxovane a udziavane (hlavne tie oranzove snurky okoloTomasito napísal: U mna su stare Martanky este pred presivanou spicou (modely 92-97). Islo vtedy o krasne gulatu ocelovu spicu, ktora bola mierne zdvihnuta hore. Vyzeralo to nenormalne dobre a to ci uz na polovicnych, alebo vysokych.
V BA myslim je jeden obchod Dr. Martens (ak uz nekrachol), ale co som tam bol naposledy pozriet- cca pred 2 rokmi- nic moc vyber. A do Wien to zase az tak moc daleko nemas, ked si z TT. Zalezi od toho, ako velmi nove Martanky chces... ja som si ich chodil kupovat vylucne tam. Napr. svoje prve Martany- 10_dierkove wine-colour- som si isiel kupit po letnej brigade ako 15_rocny zasran bez toho, aby o tom vedeli fotrovci... zobral som pas a supho s kamosom na celodenny vylet do Wien.
V BA bol jeden ako sa ide k SND od Tesca na Kamennom namesti, potom ho desi prestahovali a viac som o nich nepocul. v TT zrusili obchod uz tak pred 4 rokmi.
Rozmyslal som aj nad tym, objednat si jedny na ich webovskej stranke alebo si ich nechat doniest z UK priamo.
-
Nymphested
Zablokovaný
Presne ten Dr. Martens obchod pri SND som mal na mysli- predtym boli na Michalskej. Ak uz tam teda nie su, tak to asi zabalili. Pokial sa jedna o objedavku, postovne ta vyjde priblizne rovnako ako cesta do Wien, no bez moznosti si shoes vyskusat.rsc napísal:V BA bol jeden ako sa ide k SND od Tesca na Kamennom namesti, potom ho desi prestahovali a viac som o nich nepocul. v TT zrusili obchod uz tak pred 4 rokmi.
Rozmyslal som aj nad tym, objednat si jedny na ich webovskej stranke alebo si ich nechat doniest z UK priamo.
Moje posledne “tazke boty“ boli(su) Gripfast_y (vid. prilohy- este som ich nestihol vycistit od poslednej akcie v lese). Mam ich uz cca 6 rokov, posledne roky ich vsak nosim uz len vylucne do lesa- su to neznicitelne nezmary.
- Prílohy
-
- dscn0366_808.jpg (76.59 KiB) 1670 zobrazení
-
- dscn0365_172.jpg (84.61 KiB) 1702 zobrazení