jj strasne... skoda ze neexistuje slovenska obdoba tohto testu.. to by bol šmaka ešte ta čeština omg![]()
![]()
![]()
NSZ (Národní srovnávací zkoušky)
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Jasne bol som Béčko. Jaky semafor ?Ordek napísal:Ak si varianta B... mozes si uz spravit semafor odpovedi.. najdes ho v profile
-
snaque
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: NSZ (Národní srovnávací zkoušky)
nj, kvatitatívna 5. decembra bola dosť ťažká...
za 12 bodov som mal percentil 70..
za 12 bodov som mal percentil 70..
Fúúha, tak to keď nadávate na kvantitatívnu časť, tak ste asi neboli na matike. Tak to je iný brutus. Za tuším 16 príkladov z 30 som mal minulý rok 88 percentil. A z kvantitatívnej časti na OSP som mal plný počet.
Inak chápem, že každému to nemôže ísť. Ja som mal najväčší problém s verbálnou časťou. No ale dá sa to natrénovať. Na 2. termíne to už bolo oveľa lepšie.
Inak chápem, že každému to nemôže ísť. Ja som mal najväčší problém s verbálnou časťou. No ale dá sa to natrénovať. Na 2. termíne to už bolo oveľa lepšie.
-
snaque
Light Professional
oni síce zvýšili čas na kvant. časť o 5min... čiže teraz je na kvantitatívnu 40min... ale zároveň dali aj náročnejšie otázky.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Tak idem ich robiť opať
. Najhoršia je časť "Analytický oddíl" potom "Verbáalni oddíl" a "Kvantitatívni oddíl" => tam je trocha logiky a trojčlenok par rovnic. Inak je strašne malo času 105 minút a dosť je deprimujuce že stale chodi a snori kontrola v plnej triede. 
-
snaque
Light Professional
Koľko si mal percentil, keď si robil prvý termín?
Tak za ten čas sa to dá stihnúť. Keď som to robil druhýkrát, tak už som označil všetky odpovede. Ide o to, aby ste sa nezdržiavali na úlohe, ktorú neviete a bachli tam nejakú odpoveď. Mne sa to veľmi vyplatilo - bol z toho percentil 96.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Pilifo ano zistil som, že sa neoplati tipovať lebo sa strhavaju body. Holt keď som bol prvý krát priamo na skúške som si myslel že za to je 0 bodov a z toho mi vznikol taký percentil aký som mal , ktorí nepoviem lebo je to ^_^ .
Majú to dosť vychytralé
.
No viem, že sa strhávajú body, ale iba -0,5b, tzn. že ak sa nevieš rozhodnúť medzi 2 odpoveďami, je lepšie tipnúť. Lebo to máš za +1b a aby si 1 dobrý tip vykompenzoval zlými odpoveďami, tak ich potrebuješ až dve. Takže z toho jednoznačne vyplýva, že tipovať sa oplatí 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Moment
. Hovoríme o tom istom ?
o OSP ?
Veď nikde nie sú na výber dve odpovede.
Veď nikde nie sú na výber dve odpovede.
No veď áno, ale tak väčšinou je to tak, že sa nevieš rozhodnúť medzi 2 možnosťami (zo 4), napr. vo verbálnej časti. Takže sa vtedy oplatí tipnúť a ísť rýchlo ďalej...
-
snaque
Light Professional
za zlú odpoveď ti odpočítajú 0,25 ked má otázka 5 možností. Ak má otázka 4 možnosti tak -0,33.
No vidíš, dokonca ešte menej (zle som si to pamätal)
Takže tu neni o čom...Tipovať sa jednoznačne oplatí.
Takže tu neni o čom...Tipovať sa jednoznačne oplatí.
taka mala otazka, viem, ze sa na testoch (z matematiky) nesmu pouzivat kalkulacky, ani tabulky, ale na ich strankach pisu, ze sucastou testov je aj harok so vzorcami- ake su tam? je to nieco podobne tomuto? http://eriknem.com/materialy/maturitne_vzorce.jpg
(pozeral som aj nieco na nete, nasiel som aj nejaky scio harok so vzorcami, ale neviem, ci to nebolo prilozene k nejakej z ich publikacii)
(pozeral som aj nieco na nete, nasiel som aj nejaky scio harok so vzorcami, ale neviem, ci to nebolo prilozene k nejakej z ich publikacii)
elessar, niečo veľmi podobné tým vzorcom na maturite 
-
Santana353
Amateur
ludia nemate niekto nahodou stiahnute ci uz pripravne testy na NZS abo nejake co ste si kupovali.. idem robit tuto sobotu a fakt by sa mi zislo aspon zistit ci sa mam sustredit na nejake tipy prikladou pripadne urobit nejaky ten test z starsieho rocniku
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
scio.cz , zaregistruj sa a jeden maš zadarmo + každý deń je tam vybraný jeden príklad
.