LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
-
JaQuBe
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
JJ už napísali na FB,už by malo ísť každému.....
A ja som dostal potvrdenie že prišlo tričko dosť neskoro,lebo vtedy písali že su šetky tričká vypredané....takže asi po mesiaci.Teraz by to malo byť skor.
A ja som dostal potvrdenie že prišlo tričko dosť neskoro,lebo vtedy písali že su šetky tričká vypredané....takže asi po mesiaci.Teraz by to malo byť skor.
Prosím, pošle mi niekto pozvanku na lockerz??????

No konecne uz ide aj mne prihlasit.Neviete co s tym bolo?....a co sa tyka toho tricka,tak ja som sa stal Z-Lister 21.01 a este mi ziaden email neprisiel.Nie je to nahodou uz dost dlho?No co uz,treba cakat
dufam,ze mi coskoro pride
a mam dve otazky:
1) Plati sa aj za tricko,ci nie?
2) Neviete preco sa mi z profilu stale vymazava Zip Code(psč) aj ked s tym nic nerobim??iba vcera som si zmenil meno a t.č,lebo som to dal na brata
a mam dve otazky:
1) Plati sa aj za tricko,ci nie?
2) Neviete preco sa mi z profilu stale vymazava Zip Code(psč) aj ked s tym nic nerobim??iba vcera som si zmenil meno a t.č,lebo som to dal na brata
Ja som sa stal 2.2 a tiez nic este....
-
JaQuBe
Medium Star
juuuuj,btw ja som sa stal....23.11 a 27.11 napísali že už nemaju tričká....a 7.1. mi ho odslali a prišlo dnes...takže si počkáte....xDmiminko napísal:No konecne uz ide aj mne prihlasit.Neviete co s tym bolo?....a co sa tyka toho tricka,tak ja som sa stal Z-Lister 21.01 a este mi ziaden email neprisiel.Nie je to nahodou uz dost dlho?No co uz,treba cakatdufam,ze mi coskoro pride
a mam otazku, za tricko sa neplati vsak?
JaQuBe:a ako to bolo s tym trickom?musel si posielat obciansky a vyplnit nejake splnomocnenie a potvrdenie?
-
JaQuBe
Medium Star
nie,nie čosi to len ked pošlu dačo vačsie...normal do schránky prišlo že mám list z cudziny....miminko napísal:JaQuBe:a ako to bolo s tym trickom?musel si posielat obciansky a vyplnit nejake splnomocnenie a potvrdenie?
-
viper1993
Medium Professional
Tak prave mi doslo tych 25$ od lockerzu na paypal, akurat pozor lebo to posielaju priamo na mail ktory mate uvedeny pri registracii.
taktiez potvrdzujem.. prvykrat ma lockerz potesil 
Už aj mne to prišlo, paráda
.
-
Robbie42
Light Professional
17,90 EUR prijatych
// asi to idem minut na dealextreme 
-
Reanimated
Medium Expert
mohol by mi niekto poslat pozvanku?
[email protected]
vdaka
//edit: uz dosli 3, tak mi napiste username tuto na hojku, nech vam mozem dat K+
este raz vdaka...
[email protected]
vdaka
//edit: uz dosli 3, tak mi napiste username tuto na hojku, nech vam mozem dat K+
este raz vdaka...
-
PAuLi3
Darca
aj mne dosli hahaa
pocujte daju sa teraz tie peniaze z paypalu dat na normalny ucet?
//smejo : withdraw?? takze len pouzit?
//smejo : withdraw?? takze len pouzit?
potvrdzujem
17,90 Eur
Hurá 
PS: Tie peniaze sa dajú poslať na ľubovoľný účet? Môžem ich použiť na nejakom e-shope pri platbe vopred?
PS: Tie peniaze sa dajú poslať na ľubovoľný účet? Môžem ich použiť na nejakom e-shope pri platbe vopred?
-
viper1993
Medium Professional
pokial internetovy obchod podporuje platbu paypalom tak ich tam mozte pouzit, pokial ich chcete dat na BU pisnite SS a dohodneme sa 
No neviem teraz mi nieco prislo len som to velmi nepochopil..JaQuBe napísal: juuuuj,btw ja som sa stal....23.11 a 27.11 napísali že už nemaju tričká....a 7.1. mi ho odslali a prišlo dnes...takže si počkáte....xD
Kód: Vybrať všetko
Dear Lockerz Member,
Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who discovered Lockerz very early. Now you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.
Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 a.m. EST, Monday, Feb. 8, 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.
Please make sure that your address is in standard English lettering, and that all of the address fields are filled with your full mailing address. If your mailing address is valid you will receive a shipping confirmation within 3-5 business days.
Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-List status. Keep earning PTZ so that you'll be ready to redeem a prize during our next PTZ Place redemption.
Sincerely,
The Lockerz Crew-
PAuLi3
Darca
do 8.feb si mas dat do poriadku adresu v settings,( ak teda neni spravna) ak je spravna, tak netreba nic a mozes len cakat kedy prijde tricko
-
Nadeo
Guru wannabe
25$ prijatych