Aliens vs Predator

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
satan77
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aliens vs Predator

Príspevok od používateľa satan77 »

Takže som si to skúsil stiahnuť cez Steam aj ja. A hneď vám poviem svoj prvý dojem celkový z hry. Nakoľko milujem túto hru nadovšetko, odhliadnúc od toho po odohraní asi polhodiny zatiaľ len za mariňáka a Votrelca skrátka - Moc super! Grafika celkom fajn, zaujímavo vyriešené vlastnosti votrelca a celkové vtiahnutie do jeho osoby :shock: Fakt veľký prst hore. Hrateľnosť výborná, na druhý raz som vyhral mapu, ano, mapa je stále tá istá, ale celkom veľká a rôznorodá. Pri votrelcovi vidíte sami seba, takže sa sem - tam aj zľaknete sami seba :D
Atmosféra tiež super, už prvé úvodné zvuky v menu sú bombové. Hmm. Kukám je trištvrte na dve (A.M.), myslím že tu pokvasím tak cca do trištvrte na päť :D a so zlámanou chrbticou pôjdem zpred PC do postele. Ale ja mám výkonný PC a tak isto veľmi rýchly net, takže aj na tom záleží a to som hral zatiaľ len na medium detailoch a v pohode, pekné prostredie aj postavy. Hrá sa DeathMatch.
Takže opis trošku:
Votrelec - vidíte všetkých už cez stenu, takže šprint ku nemu a stisknúť klávesu E a - krásne usmrtenie - niekoľko druhov/typov usmrtení. A aj rukami a chvostom to celkom ide. Podľa mňa je to veľmi premyslené ba priam úchvatné a to som ešte neochutnal celé. Aj po usmrtení predátora som po ňom švihol chvostom a krásne som ho odstrčil do jamy, proste bomba efekty. Keď zamierite na určité miesto, medzerník a skočíte rovno tam. Treba skúsiť, opísať sa to celkom všetko nedá.
Mariňák - za neho som hral len raz - klasika. Klasický zvuk samopalu, radar zrýchľujúci tep vášho srdca, a oproti tým hovadám asi tak No chance :) ale na druhej strane nasrané v gatiach a t oaj keď hráte za votrelca, ešte pogameujem a doplním niečo. Aj keď je údajne to demo 10 mesačné, je to fakt cool.
Už sa neviem dočkať na celú hru :smt007
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

icefiresr napísal:Nepise ziadne nezmysly. Je to verzia z E3, je to potvrdene aj oficialne od Rebellionu. Takze dufam, ze podobne nezmysly sa neobjavia aj v tvojom recenzovani :|
? :D To bolo smerované na koho ?
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Pokial sa necituje konkretny prispevok daneho uzivatela, je to vzdy reakcia na predchadzajuci post.

Tazko sa mi to tu ako hardcore fanusikovi AVP2 cita, padlo tu uz tolko chybnych faktov, ze sa nad tym niekedy aj pozastavim.

Kazdopadne, kto by chcel dat nejaku hru Dema, napiste mi SS s vasim nickom na Steam-e.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Hlavne ze to je v cestine :-D
icefiresr
Addict
Addict

Ak chcete kupit nove AVP za 22€ uz s postovnym, objednavajte tu http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 51955.html

Bezkonkurencna ponuka, nie ako nenazrane steam za 50€.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

vyzera to na kvalitnu hru:
Prvá recenzia na Aliens vs Predator a hra dostala nečakaných... - ..5,75 od Game Informer.
zdroj:sector.sk
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

zdroj? nikde nic take nieje a hra este nevysla tak neviem ako ju chcu recenzovat :roll:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

zatial je to len prva recenzia, aj ked k tej hre mam zatial dost negativny postoj - tak tu recenziu zatial berte s rezervou, ale gameinformer patri medzi tie znamejsie casaky. na buduci tyzden sa uz urcite zacnu hrnut web recenzie - dufam ze to nedopadne az tak zle kedze kvalitnych hier nie je nikdy dost
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

vendo napísal:zdroj? nikde nic take nieje a hra este nevysla tak neviem ako ju chcu recenzovat :roll:
No a? Za to že hra ešte nevyšla neznamená že recenzisti si ju nezahrali
icefiresr
Addict
Addict

Stale neviem nejako pochopit ten Block system. Niekedy stlacam o dusu tlacitka, raz to ide, raz nie. Chapem sice, ze napr. Heavy attack rusi Block a Light attack Heavy attack, ze Block rusi Light attack, ale nejako to dat do praxe je utrpenie.

Navyse Heavy attack aliena sa vobec malokedy trafi. Ten autoaim ma vazne neskutocne *****, keby to bolo bez neho, hra by bola o dost lepsia, aspon v mojom ponimani.
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

no kur*a preco to tak asi je? zeby je*** matchmaking? teda ked hostuje niaky chlapec s amazonky tak mozes stalcat jak divy blok ked mas odozvu cca 500 ms
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Cyrus666 napísal:ked hostuje niaky chlapec s amazonky tak mozes stalcat jak divy blok
:lol: :lol: :lol:

Inak celkom jebatelne to vypada - kupim na xko ked to bude lacnejsie, popripade z UK. :P
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

icefiresr napísal:Ten autoaim ma vazne neskutocne *****, keby to bolo bez neho, hra by bola o dost lepsia, aspon v mojom ponimani.
aky autoaim? :o
icefiresr
Addict
Addict

Cyrus666 napísal:no kur*a preco to tak asi je? zeby je*** matchmaking? teda ked hostuje niaky chlapec s amazonky tak mozes stalcat jak divy blok ked mas odozvu cca 500 ms
To by vysvetlovalo dost veci. Z tohto uhla pohladu som na to este nepozeral. Kazdopadne rls bude mat dedicated servery, cize toto ma moc nehneva.
vendo napísal: aky autoaim? :o
Autoaim. Napriklad melee sa ti same zameria na nepriatela, o pouzity focusu na Ultraaim radsej pomlcim... To vsetko kvoli konzolistom a snahe hrat FPS na ovladacoch. Ak si hral AVP1 alebo AVP2 lahsie to pochopis.

Tu nepotrebujes skoro ziadny skill za hranie Aliena alebo Predatora, kedze maju v melee autoaim, iba stlacas 3 tlacitka. Najtazsi je v podstate marinak v Deme a hranie za neho, preto vacsinu casu hram za ludsku rasu, co sa prichodom plnej verzie samozrejme moze zmenit.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aha, hraval som avp1-2, ale nie moc MP, a teraz v deme skoro stale drtim marinaka, takze som si to ani moc nevsimol
icefiresr
Addict
Addict

Inymi slovami, keby som po tebe siel ako alien, nemusim ani na tvoju postavu mierit, dokonca ta ani vidiet, staci, ked budem pri tebe, podrzim shift+LB a koniec :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

uz je to na nete - mam uz iba jedno DVDcko :) mam to risknut ? :twisted:
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

jak co risknut nechapem..ci mas malo miesta na hdd ze to nemozes nainstalovat s toho?
Napísať odpoveď