Takže som si to skúsil stiahnuť cez Steam aj ja. A hneď vám poviem svoj prvý dojem celkový z hry. Nakoľko milujem túto hru nadovšetko, odhliadnúc od toho po odohraní asi polhodiny zatiaľ len za mariňáka a Votrelca skrátka - Moc super! Grafika celkom fajn, zaujímavo vyriešené vlastnosti votrelca a celkové vtiahnutie do jeho osoby

Fakt veľký prst hore. Hrateľnosť výborná, na druhý raz som vyhral mapu, ano, mapa je stále tá istá, ale celkom veľká a rôznorodá. Pri votrelcovi vidíte sami seba, takže sa sem - tam aj zľaknete sami seba
Atmosféra tiež super, už prvé úvodné zvuky v menu sú bombové. Hmm. Kukám je trištvrte na dve (A.M.), myslím že tu pokvasím tak cca do trištvrte na päť

a so zlámanou chrbticou pôjdem zpred PC do postele. Ale ja mám výkonný PC a tak isto veľmi rýchly net, takže aj na tom záleží a to som hral zatiaľ len na medium detailoch a v pohode, pekné prostredie aj postavy. Hrá sa DeathMatch.
Takže opis trošku:
Votrelec - vidíte všetkých už cez stenu, takže šprint ku nemu a stisknúť klávesu E a - krásne usmrtenie - niekoľko druhov/typov usmrtení. A aj rukami a chvostom to celkom ide. Podľa mňa je to veľmi premyslené ba priam úchvatné a to som ešte neochutnal celé. Aj po usmrtení predátora som po ňom švihol chvostom a krásne som ho odstrčil do jamy, proste bomba efekty. Keď zamierite na určité miesto, medzerník a skočíte rovno tam. Treba skúsiť, opísať sa to celkom všetko nedá.
Mariňák - za neho som hral len raz - klasika. Klasický zvuk samopalu, radar zrýchľujúci tep vášho srdca, a oproti tým hovadám asi tak No chance

ale na druhej strane nasrané v gatiach a t oaj keď hráte za votrelca, ešte pogameujem a doplním niečo. Aj keď je údajne to demo 10 mesačné, je to fakt cool.
Už sa neviem dočkať na celú hru