Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
nie, nekvaltine, nefunguju poriadne od zaciatku.... dokazes s nimi oznacit ikonku, ale to je tak vsetko, mal som uz 3 take telefony, ak si beriem cinsky, tak uricte s tlacitkamiEntir napísal:su kazive?
asi blba otazka ale co este okrem oznacovania ikoniek mi treba?
-
chlapec10
Addict
noo, este blbsia odpovedEntir napísal:asi blba otazka ale co este okrem oznacovania ikoniek mi treba?
no uz mi doplo..ale tak ani to pero k tomu nefunguje?...alebo cely ten display ma zlu citlivost?
-
chlapec10
Addict
pero som mal len pri jednom, ale nebola to ziadna vyhra...Entir napísal:no uz mi doplo..ale tak ani to pero k tomu nefunguje?...alebo cely ten display ma zlu citlivost?
ach jaj...a to som sa tesil na nejaky lacny dotikac
-
chlapec10
Addict
mnooo, takze prisiel balik z DX, fakt ta posta meska...
Objednane 6.1, odoslane 9.1, HK opustilo 14.1, Na slovensko vstupilo 1.2
Objednane 6.1, odoslane 9.1, HK opustilo 14.1, Na slovensko vstupilo 1.2
-
webmasterr
Medium Professional
hh ze meska...mne vcera prisiel balik objednany 19.12
a este jeden ani nedosiel 
no mne dnes prisiel balik objednany 21.11.2009 a som myslel ze uz ani nepride, minuly tyzden som im napisal a asi to pomohlo 
Prvy krat som si odtial nieco objednal a zaplatil.Prisiel mi mail tykajuci sa objednavky ale s menom bez pismen s diakritikou.Takze namiesto Lukáš bolo Luk.Myslel som si ze je to len chybou kodovania v maily.Ale teraz som sa prihlasil a kukam ze tam mam tiez skomolene meno a adresu
Bohuzial balik bol uz odoslany..Ma s tym niekto skusenost?Bude na baliku cele meno a adresa aj s diakritikou?
Ako vidím, tak prvýkrát si niečo objednával zo zahraničia, nie len z DX. Adresa sa má totiž písať bez diakritiky. Pochybujem že na balíku bude správne keďže to systém nezobral.
Ach jaj blbe kodovanie
Maly by pouzivat UTF-8 ked tam chodia ludia z celeho sveta.Znamena to teda ze sa mozem s balikom rozlucit? 
Ja som zadával meno s diakritikou a balik prišiel, meno nebolo nijako skomolené
Lenze ja som meno nezadaval nechal som to z paypalu a stiahlo ho bez pismen s diakritikou 
-
chlapec10
Addict
zalezi ako moc skomolene bolo,a co konkretne na adrese....emsit napísal:Lenze ja som meno nezadaval nechal som to z paypalu a stiahlo ho bez pismen s diakritikou
uvidime, kazdopadne pri zahranicii nikdy nedavaj diakritiku
-
easton
Professional
ahojte, vidim,ze pri niektorych produktoch je ak kupite viac kusov tak sa znici cena za jeden kus ako si tuto zlavu uplatnim pri plateni?
-
chlapec10
Addict
je to skoro pri kazdom pridukte... pri chechkout je: Apply Bulkrate code alebo podobneeaston napísal:ahojte, vidim,ze pri niektorych produktoch je ak kupite viac kusov tak sa znici cena za jeden kus ako si tuto zlavu uplatnim pri plateni?
-
Robbie42
Light Professional
tak prva objednavka za 20 dolarov uskutocnena, uvidime 
Tak ja som objednaval (prvy krat z DX) a mal som objednanych 9 itemov. Objednavku mam v sekcii invoice rozdelenu na 3 casti, 1.mam uz odoslanu z honk-kongu, na druhu nemam tracking number, aj ked mi vsetky polozky svietia ako shipped a 3tia tvori posledny item (pending).
Ak som to spravne pochopil tak to posielaju na 3 krat aby som sa nenacakal, ale dostanem aj na tie posledne dva baliky tracking number?
Ak som to spravne pochopil tak to posielaju na 3 krat aby som sa nenacakal, ale dostanem aj na tie posledne dva baliky tracking number?