Kvoli pretazeniu databazy. Maju tam prilis vela userov na to, aby to spravili masovo. A ludia su na tom tak zavisli, ze by par hodin resp. den bez facebooku neprezili...
Necudujem. Je to pre mna forma ako byt v kontakte s ludmi. Visim tam takmer cely den resp. stale ak som pri PC a niekedy aj na iPhone app ak sedim v podniku kde je wifi.
celkom nechapem tych ludi, ktori maju na starosti facebook.. namiesto toho, aby nejake veci ubrali kvôli tomu zaťaženiu, tak tam teraz pridaju na nastenku funkciu, ktora vravi kto komentoval koho status alebo fotky.
//kto povedal, že použivam slovenčinu? nespravna dedukcia na zaklade screenshotu
z "top news" si to zmeň na "most recent" vpravo hore a nebudeš vidieť kto komu čo komentoval (neviem ako to máte preložené v tej pochybnej slovenčine, tak hladaj niečo ako "somariny dpc" alebo "wtf lolol lmao")
PA3Ck napísal:Neviete prečo ja mám ten starý dizajn FB? a niektorý kamoši maju ten nový? to automatický meni alebo kde sa to dá nastaviť?
musis sa pridat do 20 tebou vybranych nahodnych skupin, kt slubuju tie zmeny pozadia... potom do kazdej skupiny pozvat vsetkych svojich priatelov, ked aspon 75% ludi potvrdi tvoju pozvanku pride ti mail s linkom kde sa dozvies ako to mas nastavit
precitaj si diskusiu... uz som to sem pisal
//edit: ?? - no niekto zrejme nechape ako funguje sarkazmus
ja som zistil ako si dat novy vzhlad facebooku staci ked sa prihlasite za niekoho kto uz ma novy vzhlad a zas sa spetne prihlasite na svoj ucet a uz ho mate tiez odskusane 3x
no mne teraz naskočil nový vzhľad neviem čo sa vám na tom nepáči ja som bol hned doma.
ale za posledne dny tomu pekne hrabe bud ukazuje nástenku niekoľko dní starú alebo z rána niekedy nepomôže ani refresh alebo že nikto z priateľov neni online a to my ešte stále nejde robiť žiadny kvíz