mam film v mkv..stiahol som si titulky vo formate srt...trochu nesedeli tak som si ich posunul cca o 2 sekundy...lenze ako film ide dalej stale sa rozladuju...ako je to mozne ked titulky su viazane na cas a nie na fps? [/b
nemoze to byt tym ze ked dam v prehravaci info o videu fps tam blika rozne cisla a v zatvorke je pevna hodnota...ako keby bolo fps varaibilne?
moja jedina otazka je v akom prehravaci ,programe sa da spravit taka korekcia aby to sadlo.....
nesedia titulky mkv
Re: nesedia titulky mkv
čo takto stiahnut titulky na tu verziu filmu ktorú máš ty?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mkv ma 23.9 FPS kdez to DVD 25 preto tie časy .. stiahni si titulky na tu verziu ktoru mas ty a nie na iny rls
Dá sa to v programe Subtitle Workshop
Nastav si kódovanie East Europe , vstupné fps , výstupné fps
Kombinácie môžu byť rôzne ale väčšinou je to:
- z 23.976 na 25
- 29.97 --> 25
- 25 --> 23.976
- 25 --> 29.97
Dá sa aj editovať súbor FPS.ini a tam si môžeš dopísať aj svoje vlastné rýchlosti.
Nastav si kódovanie East Europe , vstupné fps , výstupné fps
Kombinácie môžu byť rôzne ale väčšinou je to:
- z 23.976 na 25
- 29.97 --> 25
- 25 --> 23.976
- 25 --> 29.97
Dá sa aj editovať súbor FPS.ini a tam si môžeš dopísať aj svoje vlastné rýchlosti.
pokial pouzivas kmplayer, to nastavenie na precasovanie tituliek ma uz v sebe...
Maki precitaj si poriadne co napisal. Skus program mv2player tam sa posuvaju titulky cez fps a nie posunutim casom ale neviem ci prehraje .mkv
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zbytocne sa s tymto takto babrat najlepsie yb bolo stiahnut titulky ktore uz pasuju na to HD a nie to takto prerabat pretoze aj ked to prerobis tak to nemusi sediet..