Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone
ani ked mam bez JB ale pred tym slo normalne
a telefon mi nepadol ani nic nema dovod odist len tak gps modul
-
Shark NX
Addict
Jedina moja rada ... DFU Mod a nahraj Firmware rucne cez Shift+Restore (Najlepsie stiahnuty rovno z Apple).
Ak to nepomoze tak jedine reklamacia.
Ak to nepomoze tak jedine reklamacia.
-
nejakymarko
Addict
takze o novom OS pre iPhone ani chyru ani slichu......skoda 
-
Shark NX
Addict
Tiez som sa na to tesil ... Ale iPad vyzera genialne.
-
nejakymarko
Addict
no pravdu povediac.....zvacseny iphone...ale ten sa mi luubi 
Komentare ku iPad skor smerujte do Ostatne(PC) do temy Apple/mac, tam to teraz rozoberaju.
-
MP4-27
Guru wannabe
ake su najlepsie stranky na cracknute .ipa aplikacie a hry?
Nejakú free app-ku z iTunes pre študentov nepoznáte?
Co konkretne s tym potrebujes robit? Napada ma jedine iStudiez Pro, ale to je platene.
"pre studenta" je az prilis siroky pojem, upresni. To totiz mozu byt aj materialy (napriklad videa z iTunes U), tahaky (iCHeatSheet) alebo aj Alcohol tester 
http://www.engadget.com/2010/01/29/conf ... -file-dow/
iPhone OS 3.2 podpora video hovorov, stahovania suborov a SMS...
iPhone OS 3.2 podpora video hovorov, stahovania suborov a SMS...
skusali ste uz niekto nahrat fw 3.1.3 ? ja mam sw unlock cize do toho este nejdem - ale ked to uz niekto ma mohol by napisat ze ci sa zlepsila bateria atd.
Nemam ho este, ale pocul som, ze u 3GS to citit. Ako je to u 3G zial neviem, ale tam to mozno nebude az taky narast.
-
seth82
Darca
tak som to updatol, nemam jailbreak a nepoužívam ho, nevidím žiadnu zmenu...a ani vo výdrži batérie...
-
dair
Guru wannabe
kazdy update od applu ma akoze zlepsit vydrz baterie. 
nedavno som pisal o tom, ze mi prasklo to vrchne sklicko na iPhone. Vcera mi uz prislo nove aj s digitizerom. Ma niekto skusenosti s rozoberanim? Ja som to uz rozobral, odpojil som kable. Dalej som mal odsroubovat 6 sroubiciek, ale ta posledna sa mi neda
Neviem teraz, ze co s tym...
Zaujimavy rumour - http://www.redmondpie.com/iphone-4.0-re ... h-9140458/
tak nakoniec som iPhone opravil so spoluziakovou pomocou. Vsetko funguje tak ako ma, len sluchadlo nejde. Teda ked telefonujem, tak nic nepocujem, jedine ked zapnem hlasity odposluch, ale tak fungovat nemozem
Skusim to este dnes napravit a poinformujem o tom. Ak by niekto chcel novy digitizer aj s naradim, tak vam mozem poslat kontakt na cloveka od ktoreho to mam....
No, prave ma riadne dozral iTunes sprosty. Reinstaloval som asi pred mesiacom system na kompe a teraz som od tej doby prvy krat pripojil iPhona na komp. Davam sync v dobrej viere ze sa nic nestane, no bohuzial prisiel som o vsetky cez AppStore nakupene apps. Nie je problem to zasa stiahnut no na 80% dohrany GTA save mi to uz asi nevrati 
Cele to synchronizovanie aplikacii je nejake prapodivne, resp. ked pridavam nejaku z kompu na iphone a dam sync, vsetky nove cez appstore mi to z iphone vymaze. Jediny mozny sposob ako o ne neprist je najprv dat normal sync nech sa mi natahaju do kompu a az potom sync kde nataham nejake do iphonu. Na to som bohuzial doplatil.
Cele to synchronizovanie aplikacii je nejake prapodivne, resp. ked pridavam nejaku z kompu na iphone a dam sync, vsetky nove cez appstore mi to z iphone vymaze. Jediny mozny sposob ako o ne neprist je najprv dat normal sync nech sa mi natahaju do kompu a az potom sync kde nataham nejake do iphonu. Na to som bohuzial doplatil.