problem s frajerkinou minulostou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forest
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forest »

No veď teraz je s tebou tak uvidíš ako to bude. Čo bolo, tak to bolo pred tebou. To nerieš. Ak ti to vadí tak si nájdi inú. Ale ako 18 rokov a 25 chalanov ?? Ako o takú by som ani bicykel neoprel, to už pre takú je asi iný názov :D
kaaapo
Amateur
Amateur

Re: problem s frajerkinou minulostou

Príspevok od používateľa kaaapo »

pozri sa poviem ti jedno.kur*a ostane kurwou :D
male pivo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa male pivo »

O taku by som ani bycikel neoprel :smt033
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Kazda minca ma dve strany. Ak by mi to povedala sama tak by som ju poslal do pi*e a este k tomu takym sposobom ze by mi povedala ze neviem este tolko horsich veci ze pri tychto by som ani nemykol okom. tak to by som povazoval za cisto nevyspele chvastanie a uprimne taketo holky nemam rad ale zase na druhu stranu ked je ti s nou teraz dobre a hovori ze sa zmenila tak preco nie .Nie aby si sa triasol vzdy ked je s inym chalanom.Kazdopadne ju nemozes odcudzovat za to co spravila pred tebou to je hlupost ale zase keby mne toto povedala mlada citil by som sa ... neviem tak nejak podvedeny neviem popisat ten pocit ale urcite ho kazdy chalan pozna.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

osobne si myslim, ze ta frajerka si mierne vymysla, ze tie svoje skusenosti zvelicuje. Len teraz mala 18 a uz spala s 25 chlapmi? Stretol som uz naozaj vselijake zeny a nemam v tomto smere ziadne iluzie, viem ze niektore si uzivaju ako na beziacom pase, ale toto sa mi zda vzhladom k veku trochu prehnane..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Je to kur*a zabudni na ňu a pošli ju k vode...že s 25 v 18 rokoch.. :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jední ti ju závidia a ďalší by o ňu ani bicykel neopreli.
Má to cenu sa tu niečo pýtať?

ABy som povedal úprimne. Keď už sa tu tvrdí, že si niekto vymýšla, tak skôr si myslím, že si to ty, než tá baba (ak vobec existuje).
Vychádzajúc z toho, že keď mala teraz 18, 3 mesiace je s tebou a 5 mesiacov nemala nikoho pred tebou, pričom si užívala 2 roky (24mesiacov), tak začala s tým v 15-tich a mala v priemere jedného (unikátneho) chlapa za mesiac. V 15-tich!
north
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa north »

a povies mi jeden rozumny dovod, ktory by som na to mal?
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Chlapče nechcem byť zlá ale nebojíš sa že niečo chytíš? :roll: ja v osemnástke som skoro ani nevedela čo sex je..a nie že baba už 25 chlapcov vystriedala... Ja byť tebou tak sa bojím , že dievča ešte nieje zrelé na vážny vzťah, a ty si možno len ten 26... :|
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kafiatko napísal:Chlapče nechcem byť zlá ale nebojíš sa že niečo chytíš? :roll: ja v osemnástke som skoro ani nevedela čo sex je..a nie že baba už 25 chlapcov vystriedala... Ja byť tebou tak sa bojím , že dievča ešte nieje zrelé na vážny vzťah, a ty si možno len ten 26... :|
zrele? :D :D :D :D blby priklad, ale ja keby som mal kupovat auto ktoreho od doby jeho pouzivania presli tri roky a uz si ho vystriedalo 25 majitelov, tak nadobudnem myslienku ze je bud kradnute alebo sa tak desne kazi . . . a v ani jednom pripade by som sa nespoliehal nato ze pri mne bude spolahlive. :smt033
a neserte ma zep rirovnavat auto (pisem auto, nie BMW -- to je dokonalost sama, to sa neda prirovnavat) k holke sa neda, lebo da sa isto.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

qwerty-xyz napísal:zrele? :D :D :D :D blby priklad, ale ja keby som mal kupovat auto ktoreho od doby jeho pouzivania presli tri roky a uz si ho vystriedalo 25 majitelov, tak nadobudnem myslienku ze je bud kradnute alebo sa tak desne kazi . . . a v ani jednom pripade by som sa nespoliehal nato ze pri mne bude spolahlive. :smt033
a neserte ma zep rirovnavat auto (pisem auto, nie BMW -- to je dokonalost sama, to sa neda prirovnavat) k holke sa neda, lebo da sa isto.
skoro ako z pozicovne... :D
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

pozri, mozme ti tu napisat hocico, ale podla toho ako pises ako ju strasne lubis ju za chvilu prestanes bavit a da ti kopacky, uprimne takze to zabal... sorry ale tak to je nemas nato povahu takuto zenu udrzat

si len dalsia obet
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Keby si predstavim, ze 25 chlapov...... Nepochopim. Keby si aj ty mal 25 dievcat (chlapov :) ) tak to chapem. Ale ak bola tvoja prva... co ja viem. Nedokazem si to proste predstavit. Moja frajerka mala predomnou tiez jedneho, ona je moja prva, a tiez ked sa nad tym zamyslim, tak ma to trapi. neviem preco, som proste taky.
LuciFuck
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LuciFuck »

Pozri je to jej minulosť :) Podľa mňa nie je stále normálna.. Lebo normálne dievča sa za takúto minulosť hanbí. Ja s jej zážitkami držím hubu, ak chcem normálny vzťah ;)) Ona ho zjavne nechce, si podľa mňa len 26-ty do zbierky.. :/
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Neviem prečo rozoberáte to, že mala niekoľko chalanov. Čo ak bola s každým iba raz? Nikde predsa nenapísal, že tá baba bola s niektorým aj viac krát. A to ak má baba viac chalanov, tak je z nej hneď k***a? A keď má chalan za sebou už viac po****ných báb, tak je to úplne v poriadku? Chcete tými príspevkami dať najavo, že ak ste Vy boli nezadaný, tak ste si nikde nechodili užívať? Či už na diskotéky, na chaty alebo iné žúrky? To fakt chcete naznačiť, že ste sedeli doma za PC a "čumeli" do monitoru? Ja sa môžem s kľudom na duši priznať, že som bol "kurevník". Bol som. Ale už nie som. Odkedy som spoznal moju terajšiu lásku. Som s ňou vyše 2 a pol roka a na inú som odvtedy ani nepozrel! A to som mal kopu možností, ale ani jednu som neprijal. Ako fakt Vám nie je blbé mu písať, aby sa s tou babou rozišiel? Nepoznáte ani tú babu a taktiež ani toho chalana. Neviete, akí vzťah medzi nimi je. Ak ho naozaj tá baba miluje, tak zostane verná iba jemu. A to, že mu niečo povie? No a? Aj ja som svojej priateľke povedal, že nie je moja prvá. A nerobila z toho žiadnu tragédiu a svinstvo, ako robíte Vy. A moja priateľka mala iba mňa. Ja som bol jej prvý a nemala voči tomu žiadny výhrady, že ja som mal toho za sebou už dosť.

Určite nesúhlasím s tým, aby sa s tou babou rozišiel. Je to len môj názor na danú vec. To, že niekto nesúhlasí s mojím názorom nie je moja vec. Tak ma prosím neukameňujte za to, že som vyjadril svoj názor na príspevky, ktoré som si to prečítal.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Velmi stara tema ale zaujimava, zaujimava lebo sa to dnes deje vsade okolo. Poznam par porovnatelnych pripadov a vztahov na podobnom principe a s obdobnou minulostou, sancu im vsak nedavam.

Zaujimalo by ma ako dopadol prvotny autor tejto temy a ci ten vztah este pokracoval alebo ci ho dobehla a premohla priatelkina minulost.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v kazdom pripade si netreba robit o zenach velke iluzie, su to casto iba dobre herecky.. Mnohe sa tvaria ako svätice ale ich minulost je diametralne ina. Nehovorim ze ich za to odsudzujem, je to ich osobna vec.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

A minulost muzov je v poriadku?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

petka89: ak by mal v jej veku chlap tolko partnerov tak by bol jednoducho homosexual :D
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

nechce sa mi to tu čítať celé ale pokiaľ chceš byť s ňou buď s ňou, moje minulé vzťahy boli tiež nejako takto podobné ..ale nebolo to až také radikálne ako opisuješ ty ale ber to z tej lepšej stránky, aspoň ťa niečo naučí keďže si babu ešte nemal ale aj tak si myslím že keď si sa s ňou vyspal až o 3 týždne tak nemala ich toľko ako ti nakecala, nechcem ti dávať falošné nádeje a keď vyskúšala trojku tak ju raz vyskúšaš aj ty ..len mi to skôr príde že tebe je ľúto toho že si nemal ty toľko báb a trochu na ňu žiarliš a preto aj viac premýšľaš, vyťaž z nej čo najviac ide aby si si z toho vzťahu zobral len pozitíva a preniesol, respektíve použil v tom ďalšom vzťahu, ber to ako jednu veľkú hru
(pokiaľ to je ale pravda že mala 25 chlapov tak nech si dá bacha aby jej časom z chachary nekvapkalo :) )

...len tak medzi rečou, nemám rád defky ale ak niekoho baví bicyklovanie tak sa chodí bicyklovať, niekoho rybárčenie tak chodí na ryby, no a keď niekoho baví sex tak sexuje nie ? :sly:

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2011, 00:22)
aha sry :) stará téma
Napísať odpoveď