KaptMichal napísal:Je to smutne ale myslim, ze ide o to ako si clovek svoje hodnoty usporiada a ako si ich ceni.
Tod iste moj nazor, "Zivot je otazkou priorit".
Inak ja mam taky nazor, ze laska moze ist aj popri zivote, len treba chciet a najst si na nu cas. Tak moze byt na cely zivot. Samozrejme, ze ta zamilovanost, ktora je na zaciatku vztahu nemoze nikdy vydrzat, to je myslim jasne, ale potom uz ide o to, ze mas s danym clovekom nieco spolocne, a ze sa v jeho blizkosti citis dobre, a ze ak vzinke problem, tak ho dokazete vyriesit, a ze ho hlavne chcete obaja vyriesit. LEbo laska nie je o sialenom milovani jeden druheho s klapkami na ociach a ak vzikne problem, tak hned si povedat," aha, tak toto nie je ono, toto nemoze fungovat" a vzdat sa, a co potom znamenali tie casy pred tym?. Dolezite je pochopit, ze nikto nie je rovnaky a vzdy najdeme na druhom nieco, co nam vadi, ale to je ten clovek. Ale treba najst kompromis. Vela ludi tak, ale funguje, co je smutne. Ked vzikne nejaky problem, tak jednoducho koniec a ziadna snaha a potom ako moc si slubuju, ze sa lubia a maly problem a uz je po laske. Vyriesit problem a ist dalej. Laska proste pada na nezaujme riesit problemy.
triple napísal:turtlák - nie nebojím sa toho.. poznám ju dobre a viem, ako ma ľúbi a viem, že by toho nebola schoná.
Skôr v našom vzťahu som ja ten kto sa potreboval najprv vybúriť. nebol som svatý a čo to som ponavystrájal ale už to mám za sebou a dnes sa môžem naplno venovať tej svojej

Heh...to iste ako turtlák som mal na mysli aj ja, len ma predbehol

. Si si tym az velmi isty. Spomenies si ty raz na moje a turtlák-ove slova, ked jej to fakt zacne vrtat v hlave a bude uvazovat tak, ze nevie co to vlastne k tebe citi, ci ta fakt lubi, pretoze to nevie zaradit, lebo pred tym nic ine nezazila a bude chciet skusit nieco ine. Ver mi, vlastna skusenost. Ale, mozno sa to nestane, kto vie. Nechcem ti kazit iluzie, potom daj vediet