Free hosting - aký?
-
Juri1990
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Free hosting - aký?
Zdravím, robím maturitnú prácu webstránku, jednoduchý chat a fórum. Zatiaľ to vyzerá, že životnosť bude iba do maturity, ale potrebujem to dať web. Jediný hosting s ktorým mám menšie skúsenosti je wz.cz, ale rád by som vedel aký je podľa vás najvhodnejší hosting. Použil som iba PHP(bez objektov) a MySQL, zvykol som si na phpmyadmin a potreboval by som hlavne spoľahlivosť, aby mi to v deň prezentácie fungovalo.
-
Grim
Darca
Re: Free hosting - aký?
...jaj ja by som ti hneď požičal subdoménu...lenže mne nefunguje PHP...škoda, no... 
Pokiaľ je to na študijné účely, môžem poskytnúť subdoménu aj s php/mysql.. 
Bližšie info cez SS..
Bližšie info cez SS..
-
Deafboy
Darca
Ak je to na maturitu, najistejsie by imho bolo rozbehnut si PHP a MySQL na notebooku a odprezentovat to priamo na nom. Pripadne, ak je moznost, zahostovat si to niekde na skolskom servri. Vpripade problemov by si mal vyhovorku 
Jeden maturitny projekt sme, pokial si dobre pamatam, hostovali. Viac na http://cicolina.org. Subdomena nieje problem, ak ti nevadi xxx.cicolina.org, co asi nieje najvhodnejsie na skolsky projekt
. Aby to ale nebolo brane len ako reklama, dodam ze svojho casu som mal celkom fajn skusenosti aj z http://hostuju.cz. Neviem ako su na tom dnes. WZ a IC idu dolu vodou cim viac ludi ich sluzby vyuziva...
Jeden maturitny projekt sme, pokial si dobre pamatam, hostovali. Viac na http://cicolina.org. Subdomena nieje problem, ak ti nevadi xxx.cicolina.org, co asi nieje najvhodnejsie na skolsky projekt
-
Juri1990
Medium Star
Ako budem to mať aj na notebooku, ale to mám iba localhost bez pripojenia z vonku, ale mám to otestovať aj na nete a do maturity by tam mal byť teda aj nejaký obsah, takže musí ísť na net.
-
webmasterr
Medium Professional
hostuju.cz je free projekt banan.cz a to je asi najhorsi hosting co poznam, 3x hacknuty, ziadne sluzby a podpora atd..
no ak to chces hodit na nejaky freehosting, co nieje co sa tyka spolahlivosti najlepsie riesenie i ked osobne som nezaznamenal nejake velke vypadky (wz,ic), ale moze sa to prejavit pomalym pripojenim atd...
okrem znamych freehostingov ako wz.cz alebo ic.cz...som nedavno objavil www.endora.cz , nemam ten hosting odskusany ale mozes sa nanho pozriet a zistit si co a ako
no ak to chces hodit na nejaky freehosting, co nieje co sa tyka spolahlivosti najlepsie riesenie i ked osobne som nezaznamenal nejake velke vypadky (wz,ic), ale moze sa to prejavit pomalym pripojenim atd...
okrem znamych freehostingov ako wz.cz alebo ic.cz...som nedavno objavil www.endora.cz , nemam ten hosting odskusany ale mozes sa nanho pozriet a zistit si co a ako
-
Deafboy
Darca
V tom prípade beriem späť a ruky prečhostuju.cz je free projekt banan.cz