Free hosting - aký?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Free hosting - aký?

Príspevok od používateľa Juri1990 »

Zdravím, robím maturitnú prácu webstránku, jednoduchý chat a fórum. Zatiaľ to vyzerá, že životnosť bude iba do maturity, ale potrebujem to dať web. Jediný hosting s ktorým mám menšie skúsenosti je wz.cz, ale rád by som vedel aký je podľa vás najvhodnejší hosting. Použil som iba PHP(bez objektov) a MySQL, zvykol som si na phpmyadmin a potreboval by som hlavne spoľahlivosť, aby mi to v deň prezentácie fungovalo.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Free hosting - aký?

Príspevok od používateľa Grim »

...jaj ja by som ti hneď požičal subdoménu...lenže mne nefunguje PHP...škoda, no... :-(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ je to na študijné účely, môžem poskytnúť subdoménu aj s php/mysql.. :)

Bližšie info cez SS..
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Ak je to na maturitu, najistejsie by imho bolo rozbehnut si PHP a MySQL na notebooku a odprezentovat to priamo na nom. Pripadne, ak je moznost, zahostovat si to niekde na skolskom servri. Vpripade problemov by si mal vyhovorku :P
Jeden maturitny projekt sme, pokial si dobre pamatam, hostovali. Viac na http://cicolina.org. Subdomena nieje problem, ak ti nevadi xxx.cicolina.org, co asi nieje najvhodnejsie na skolsky projekt :D. Aby to ale nebolo brane len ako reklama, dodam ze svojho casu som mal celkom fajn skusenosti aj z http://hostuju.cz. Neviem ako su na tom dnes. WZ a IC idu dolu vodou cim viac ludi ich sluzby vyuziva...
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juri1990 »

Ako budem to mať aj na notebooku, ale to mám iba localhost bez pripojenia z vonku, ale mám to otestovať aj na nete a do maturity by tam mal byť teda aj nejaký obsah, takže musí ísť na net.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hostuju.cz je free projekt banan.cz a to je asi najhorsi hosting co poznam, 3x hacknuty, ziadne sluzby a podpora atd..
no ak to chces hodit na nejaky freehosting, co nieje co sa tyka spolahlivosti najlepsie riesenie i ked osobne som nezaznamenal nejake velke vypadky (wz,ic), ale moze sa to prejavit pomalym pripojenim atd...

okrem znamych freehostingov ako wz.cz alebo ic.cz...som nedavno objavil www.endora.cz , nemam ten hosting odskusany ale mozes sa nanho pozriet a zistit si co a ako ;)
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

hostuju.cz je free projekt banan.cz
V tom prípade beriem späť a ruky preč ;)
Napísať odpoveď