CS 1.6 Server hojko.com
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Toto keď som čítal musel som sa smiať, nepýtajte sa prečo.. Raz pochopíte.. Ak budete o tom CS vedieť niečo viac..
V tomto prípade má pravdu milan dead, pretože admin nemá právo len tak banovať ľudí.. Nič nerobil nekoho neurážal, len hral.. Hral mapu na ktorej sú zbrane a tak nevidím dôvod prečo ich nepoužiť, byť na jeho mieste urobím to isté a mne je jedno či sa to niekomu páči alebo nie..
1.Hráme dust2, je nás 8 on 8, zostanem 1 on 1 s adminom on mi napíše poď knife ja ho odstrelím a dá mi ban ?
2.Hrá sa opäť dust2, na servery 8 on 8, 7 sa budú chcieť mečovať a jeden ich tam postriela, dostane ban ?
A na toto nemusíte ani odpisovať, pretože ak si to prečíta trochu skúsený hráč so steamom, ani nemusí mať steam.. Ale ak vie čo je esl, cpl, esp, no flash, wh & ab, mix, cw & tg, hud_saytext 0/1, cl_radartype 0/1, hud_fastswitch 0/1... Pozná FU.sk, defeaters, fnatic, SK Gaming, bývalých mYm, vie kto je to baff0, Greg1, dev1, chees, h4, nimb, f0rest, Get_Right, spawn atď atď a ešte raz atď potom má zmysel sa baviť.. Týmto nikoho neurážam do nikoho sa nenavážam! Ale je to tak, dúfam, že zase dostanem k- od ľudí čo to neunesú.. Či sa Vám to páči alebo nie, na tomto fóre je málo ľudí čo sa zaujíma o CS scénu a niečo o nej aj vie.. Nieje to pre neho len zabiják času.. Dúfam, že ma tu niekto nazve závislým, poviem len toľko Keď ťa to nebaví, nehraj to! Každopádne ja som s tým už skončil, prestalo ma to baviť, v poslednej dobe bolo toho namňa dosť takže som ani nemal čas to hrať..
V tomto prípade má pravdu milan dead, pretože admin nemá právo len tak banovať ľudí.. Nič nerobil nekoho neurážal, len hral.. Hral mapu na ktorej sú zbrane a tak nevidím dôvod prečo ich nepoužiť, byť na jeho mieste urobím to isté a mne je jedno či sa to niekomu páči alebo nie..
1.Hráme dust2, je nás 8 on 8, zostanem 1 on 1 s adminom on mi napíše poď knife ja ho odstrelím a dá mi ban ?
2.Hrá sa opäť dust2, na servery 8 on 8, 7 sa budú chcieť mečovať a jeden ich tam postriela, dostane ban ?
A na toto nemusíte ani odpisovať, pretože ak si to prečíta trochu skúsený hráč so steamom, ani nemusí mať steam.. Ale ak vie čo je esl, cpl, esp, no flash, wh & ab, mix, cw & tg, hud_saytext 0/1, cl_radartype 0/1, hud_fastswitch 0/1... Pozná FU.sk, defeaters, fnatic, SK Gaming, bývalých mYm, vie kto je to baff0, Greg1, dev1, chees, h4, nimb, f0rest, Get_Right, spawn atď atď a ešte raz atď potom má zmysel sa baviť.. Týmto nikoho neurážam do nikoho sa nenavážam! Ale je to tak, dúfam, že zase dostanem k- od ľudí čo to neunesú.. Či sa Vám to páči alebo nie, na tomto fóre je málo ľudí čo sa zaujíma o CS scénu a niečo o nej aj vie.. Nieje to pre neho len zabiják času.. Dúfam, že ma tu niekto nazve závislým, poviem len toľko Keď ťa to nebaví, nehraj to! Každopádne ja som s tým už skončil, prestalo ma to baviť, v poslednej dobe bolo toho namňa dosť takže som ani nemal čas to hrať..
samozrejme ze ma pravu milan dead, ale mozme si piskat
leko proste obhaji kazdu chybu ktoru admin spravil a nezabudne pri tom spravit debila z hraca 
-
lekoklatik
VIP
gigabyte. Gratulujem k tvojim znalostiam. Tvoje priklady su vsak o dost odlisne od toho co sa stalo.
Najideálnejšie by bolo keby ste boli v tej situácií vy. Či by ste potom adminovi ďakovali, že predsa len je na vašej strane.
sharky nevidím v tom chybu admina. Vidím v tom skôr situáciu. Situácie sú rôzne, každí sa k tomu stavia inak. Ako som už spomínal, ja by som buď konal rovnako, prípadne by som sa odpojil. Blbcov zo seba robíte vy, že sa tu neustále dušujete ako veľmi zle si plníme povinnosti.
Správame sa tak, ako sa správate vy. Nie celkom priateľsky : )
Do kedy to chcete rozoberať?
Vyjadril sa už aj ramon, to milan chcel. A tým to končí
Najideálnejšie by bolo keby ste boli v tej situácií vy. Či by ste potom adminovi ďakovali, že predsa len je na vašej strane.
sharky nevidím v tom chybu admina. Vidím v tom skôr situáciu. Situácie sú rôzne, každí sa k tomu stavia inak. Ako som už spomínal, ja by som buď konal rovnako, prípadne by som sa odpojil. Blbcov zo seba robíte vy, že sa tu neustále dušujete ako veľmi zle si plníme povinnosti.
Správame sa tak, ako sa správate vy. Nie celkom priateľsky : )
Do kedy to chcete rozoberať?
Vyjadril sa už aj ramon, to milan chcel. A tým to končí
preco hned ban? kick by nepomohol?
ok uz neriesim...
-
milan dead
Light Expert
za to,ze je novy admin,si hu nemusis zastavat...kazdy,kto by prisiel a chcel si zastrielat,by bol pobanovany za to,ze si jeden clovek s pravami zmysli,ze sa chce len nozikovat..nonsens...to by to bol pobanovany asi cely server...smutne je to,ze si nevedia ludia priznat chybu a dat chlapcovi bann za to,ze si pride zahrat...nedaval TA,neobchadzal cenzuru,len chcel si normalne zahrat...
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 18:03)
za to,ze je novy admin,si hu nemusis zastavat...kazdy,kto by prisiel a chcel si zastrielat,by bol pobanovany za to,ze si jeden clovek s pravami zmysli,ze sa chce len nozikovat..nonsens...to by to bol pobanovany asi cely server...smutne je to,ze si nevedia ludia priznat chybu a dat chlapcovi bann za to,ze si pride zahrat...nedaval TA,neobchadzal cenzuru,len chcel si normalne zahrat...
//autoeditácia príspevku (08 Feb 2010, 18:03)
-
GIGABYTE
King
Ty mi gratuluješ ? Nemáš mi čo gratulovať! Ďakujem, no nestojím o to, napísal som to len preto aby ste vedeli akým právom do toho zasahujem, hrávam to, lepšie povedané hrával som to niekoľko rokov.. A viem o CS viack ako asi tu všetci CS admini, config, amx, rcon, príkazy, nieje problém.. Tvorbe pluginov som sa nevenoval, nebavilo ma to..
A pýtaš sa ma čo by som spravil ? Nespravil by som nič, pretože by som nato nemal dôvod. A ban za laming mi pripadá naozaj smiešny.. Ban za Laming, pretože neposlúchol príkaz admina "hraj s nožom"
Nemal mu právo dať ban, ako ani kick.. Proste ja neviem kde vy robíte ten nábor adminov.. Zase upozorňujem, nenarážam na nikoho konkrétne.. Ale je to strašné, leko ty sa ich všetkých len zastávaš zato, že majú práva.. Keby som mal práva ja povedal by si, že mám pravdu a povedz, že to tak nieje.. Ano je pravda, že admini by mali držať spolu, ale do určitej miery.. A toto fakt na ban ani kick nebolo.. Túto tému sledujem dlhšie a bolo tu už viac podobných prešlapov, no zatial som sa k tomu nevyjadroval.. Je naozaj vela skúsených adminov a chyba je v tom, že je tu p47.. Týmto som skončil.. Povedal som na túto situáciu len svoj názor a je dosť smiešne, že sú tu CS admin s počtom príspevkov blízko k nule, keby to bol jeden prípadne dvaja nič nehovorím, ale je ich tu viac..
//Napadnúť ma to napadlo ale ja narážam priamo na skúsenosti adminov, pamätám si tu ešte blazera a prvých adminov leko a ešte myslím efko, čo bola asi najlepšia zostava.. Taktiež Pepo Jr. , možno som si na niektorých nespomenul ale títo sa mi vybavili..
A pýtaš sa ma čo by som spravil ? Nespravil by som nič, pretože by som nato nemal dôvod. A ban za laming mi pripadá naozaj smiešny.. Ban za Laming, pretože neposlúchol príkaz admina "hraj s nožom"
//Napadnúť ma to napadlo ale ja narážam priamo na skúsenosti adminov, pamätám si tu ešte blazera a prvých adminov leko a ešte myslím efko, čo bola asi najlepšia zostava.. Taktiež Pepo Jr. , možno som si na niektorých nespomenul ale títo sa mi vybavili..
GIGABYTE - Nenapadlo ta, ze niekto hrava na serveri aj rok a nema potrebu sa registrovat na fore a spravil to az preto, lebo je admin?
-
tonek
Darca
suhlasím s gigom. Mne tiež vyhovovala viac stará zostava adminov, ale proti novým zaťiaľ nič nemám. Ale starí boli starí, ono byť adminom nestačí mať len práva. Treba mať aj rešpekt u ľudí.
-
Mad Dad
Medium Star
Páni taká otázka na vás, čo pre vás znamená, keď má nejaký admin "rešpekt"? Mám tam chápať že vás bude sprepáčením drbať, pindať do vás, sekírovať, proste tvrdá ruka? Alebo snažiť sa chápať, vyhovieť, čiže v skratke, diplomatická ruka? 
Co sa tyka respektu...Moj nazor na vec je taky ze admin by mal byt clovek, ktoreho na serveri stretavam castejsie, venuje sa hre, komunikuje ma zmysel aj pre srandu aj pre vaznu hru. Stat sa adminom, to by nemalo byt len tak ze z dna na den vyhlasim alebo sa dozviem ze su novi admini a su nimi ten ten a ten. Malo by tomu predchadzat nejake hlasovanie, diskusia a na zaklade "referencii" by sa o tom malo rozhodovat. Skratka by to mal byt clovek, ktory pre server nieco robi a ma za sebou vysledky. Vid PepoJr, ten je zasluzili admin, tocil nespocetne mnozstvo videi a posielal vam ich. V skratke taky Mad Dad, Yosso, kolko?...(na inych si nespominam) hravali na serveri nespocetne mnozstvo hodin kym sa stali adminmi...a proti ich nominacii nebolo vela reci lebo skoro kazdy vedel ze si to istym sposobom zasluzia. No pozrite sa na terajsiu situaciu...prava dostanu hraci, ktori hraju na serveri niekolko piatkov a potom su ich zasahy do hry takto burlivo diskutovane...
Dotknem sa aj milanovho problemiku...ak to bola mapa kde su zbrane tak nech sa striela, noze su v inych mapach alebo sluzia pri vyzve dvoch hracov. Ak uz sa chceli nozikovat Ramon ako admin mal zvolit 1hp alebo mladeho odstrelit a potom sa kludne nozikovat do nemoty.
Dotknem sa aj milanovho problemiku...ak to bola mapa kde su zbrane tak nech sa striela, noze su v inych mapach alebo sluzia pri vyzve dvoch hracov. Ak uz sa chceli nozikovat Ramon ako admin mal zvolit 1hp alebo mladeho odstrelit a potom sa kludne nozikovat do nemoty.
-
PepoJr.
Medium Star
nezmyselne natahovanie sa pre nic za nic...
milan: zbytocne sa nervacis, ked vies, ze bratovi je to tak jedno ci ma ban alebo nie, ale na druhej strane mas pravdu, ban bol aj z mojho pohladu neopravneny
ramon: z tvojho pohladu to beriem tiez, chceli ste sa dohodnut, on to nepochopil (bude asi tym, ze chat necita), tak si sa ho chcel zbavit, ale dat ban na den je podla mna moc... mohol si to skusit riesit najprv kickom, a potom ked tak ban na hodinu... lebo naozaj nic zle nerobil, je to len dieta, vidi zbran, vidi supera tak striela (ja viem, ze ty si nemal sancu vediet, ako je na tom s vekom, ale tak uz vies
).... a tak ako pise Leko, admin ma pravo spravit takyto krok, ci uz sa to dotycnemu paci alebo nie
Leko: ty si nas Andelicek
Gigabyte: som rad ze si si na mna spomenul
radi ta znova uvidime na serveri, aj ked ta to uz nebavi, starych psov mozes prist raz za cas pozriet, a k tvojim vedomostiam, vies viac ako ja 
Juicy: dik za podporu
a v podstate je nieco na tvojom prispevku pravdy
Mad: ako sa mas spravat??? normalne asi
treba zistit kedy hracom nieco dovolit, a kedy presadit svoje aj ked budu lietat v chate nadavky na tvoju osobu... a myslim, ze dost dolezite je byt NEUTRALNY voci vsetkym, aj ked ich nemas mozno v laske
Mier, laska, kvetinky
milan: zbytocne sa nervacis, ked vies, ze bratovi je to tak jedno ci ma ban alebo nie, ale na druhej strane mas pravdu, ban bol aj z mojho pohladu neopravneny
ramon: z tvojho pohladu to beriem tiez, chceli ste sa dohodnut, on to nepochopil (bude asi tym, ze chat necita), tak si sa ho chcel zbavit, ale dat ban na den je podla mna moc... mohol si to skusit riesit najprv kickom, a potom ked tak ban na hodinu... lebo naozaj nic zle nerobil, je to len dieta, vidi zbran, vidi supera tak striela (ja viem, ze ty si nemal sancu vediet, ako je na tom s vekom, ale tak uz vies
Leko: ty si nas Andelicek
Gigabyte: som rad ze si si na mna spomenul
Juicy: dik za podporu
Mad: ako sa mas spravat??? normalne asi
Mier, laska, kvetinky
-
Vitaaa
Expert
má rešpekt - používa rozum pri svojich rozhodnutiach, preto sú jeho rozhodnutia väčšinou morálne a eticky veľmi vyspelé, vhodné pre väčšinu servera, tým aj pre samotný server, počúva aspoň trocha aj tých "plebs" čo sú na serveri, nedáva bany len preto, že sa mu to tak páči, ale ban má opodstatnenie v pravidlách
-
hojko
Site Admin
Suhlasim s nazorom, ktory tu uz padol vyssie, ze ban bol neopravneny a bolo to zle rozhodnutie. Myslim, ze sa to dalo riesit aj uplne inak.
-
last_knight
Light Professional
hmm, porozmyslaj MadMad Dad napísal:Páni taká otázka na vás, čo pre vás znamená, keď má nejaký admin "rešpekt"? Mám tam chápať že vás bude sprepáčením drbať, pindať do vás, sekírovať, proste tvrdá ruka? Alebo snažiť sa chápať, vyhovieť, čiže v skratke, diplomatická ruka?
(mozno som to nenapisal prave najjednoduchsim sposobom, ale myslim ze si pochopil myslienku)
-
KATKA-=KE=-
Amateur
ahojte
Ramon bol to unahleny zakrok,ktory uz nevratis spet, kazdemu adminovy sa to stane ,alebo uz stalo.Podla mna nebola to pricina a ani dvovod na ban , kick a ani pre "nadavku" .... Viem, ze sa nezachoval ferovo, ked si ho vyzval na noze ,ale je to len hra ktoru si kazdy hra sam za seba a ako chce,ale nesmie porusovat pravidla!A co sa tyka toho respektu, nie vzdy sila vitazi ! Treba nachadzat aj pochopenie pre hracov preco to robia atd ...(okrem citerov
) Za mojej pritomnosti na serv... padnu niekedy nadavky, ale poprosim hraca nech si ich odpusti adt.., a skor ma posluchne ako keby som sa mu mala vyhrazat banom a kickom ako to robia na druhych serveroch, tam vlastne ich davaju hned!!
P.S: A ESTE JE PRISKORO ODSUDZOVAT NOVYCH ADMINOV!!!! DAJTE NAM SANCU!!!
Ramon bol to unahleny zakrok,ktory uz nevratis spet, kazdemu adminovy sa to stane ,alebo uz stalo.Podla mna nebola to pricina a ani dvovod na ban , kick a ani pre "nadavku" .... Viem, ze sa nezachoval ferovo, ked si ho vyzval na noze ,ale je to len hra ktoru si kazdy hra sam za seba a ako chce,ale nesmie porusovat pravidla!A co sa tyka toho respektu, nie vzdy sila vitazi ! Treba nachadzat aj pochopenie pre hracov preco to robia atd ...(okrem citerov
P.S: A ESTE JE PRISKORO ODSUDZOVAT NOVYCH ADMINOV!!!! DAJTE NAM SANCU!!!
-
tonek
Darca
presne to čo napisal vita som chcel povedať aj ja, uplne sa s tým stotožnujem. Ale zase aj to čo povedala Katka že každý admin urobí chybu má niečo do seba. A najzaujímavejšie je že keby takúto chybu urobil iný(prepáčte mi za výraz = starší) admin (starší=kt. adminuje dlhšie už) popisali by sa o tom 1-2 príspevky a bolo by koniec debaty, takto su to 1-2 strany v podstate "o ničom". Myslím že sa nám populus rozdelil na dve skupinky... 
-
R@mon
Medium Expert
Oki, beriem , ospravedlnujem sa HaneMontane za ban na 1den za laming. Bol som ovplyvneny tym, ze jeden z hracov chcel noze, a niekolko kol po sebe nam to niekto kazil a ani po upozorneni to s nim nepohlo. :-/
O to viac ma to mrzi, ze som dal zase niektorym vodu na mlyn, aby sa pustili do celeho noveho admin teamu.
O to viac ma to mrzi, ze som dal zase niektorym vodu na mlyn, aby sa pustili do celeho noveho admin teamu.
Ja nemam skoro s nikym na servery problem. Pocas mojho hrania tam je vzdy dobra nalada
a to ma celkom tesi. Sem tam sa sice najde nejaky viťúz ale riesim to s chladnou hlavou. Nerozumiem ale co sa to tu stale deje. Niekedy mam pocit akoby moji kolegovia vyhladavali taketo situacie. Potreba pohadat sa.
alé kdežé.tonek napísal:presne to čo napisal vita som chcel povedať aj ja, uplne sa s tým stotožnujem. Ale zase aj to čo povedala Katka že každý admin urobí chybu má niečo do seba. A najzaujímavejšie je že keby takúto chybu urobil iný(prepáčte mi za výraz = starší) admin (starší=kt. adminuje dlhšie už) popisali by sa o tom 1-2 príspevky a bolo by koniec debaty, takto su to 1-2 strany v podstate "o ničom". Myslím že sa nám populus rozdelil na dve skupinky...
Ked nahodou spravi chybu admin - starsi admin, a hrac trpiaci komplexami menejcenosti ho zaznamenava screenshotami a posiela hlavnemu adminovi tak vtedy straca prava admina. Takze tolko k tvojej teorii
-
tonek
Darca
pomE´ trebalo by tam dopisať že " až na pár výnimiek"... ono pravdu Ti poviem ide aj o to aký hráč podá sťažnosť
ked ho dá zakomplexovaný vytrvalý skiller je to iné ako keď tu sťažnosť podá lamcajz ktorý to po prvom pokuse vzdá... čiže je to doplnenie tej teorie predtým.